K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar bende 2 haftadan sonra 1 hafta ara vericem.bu ara süresince akşamları salata tüketmeyi düşünüyorum.ama gün geçtikçe içimin kuruduğunu hissediyorum.:gitme:

merhaba kıslarr bende bugük k flakes diyetine başlıyorum.ama ölçülerini bilmiyorum kaç kaşık koymak gerekiyo bi kaseye bilmiyorum yardım edermisiniz bana

QUOTE=nhr;13724141]merhaba kıslarr bende bugük k flakes diyetine başlıyorum.ama ölçülerini bilmiyorum kaç kaşık koymak gerekiyo bi kaseye bilmiyorum yardım edermisiniz bana[/QUOTE]

30 gr canım. 125 ml sütle yapıyorsun, 30 gr takriben 6.-7 yemek kaşığına denk geliyor. kolay gelsin canım. ben de 1 hafta ara verdim çarşamba başlicam tekrar. verdiğim 2.5 kilonun 500 gr ını geri almışım :sm_confused:[ yani dikkat etmek gerekiyor.. bu sefer daha fazla vermek hedefim inşallah geri de almam

kızlar bede bgn sadece aksam oğunlerını becerebırlısem yapmayı dusunuyorum ıkı gunu atlatsam gerı sı gelıyor ama onemlı olan bgn ve yrn ıns. basarılı olurum
herkese basarılar ıns. ıstenılen kılolara ulasırız

bende sureklı yıyorum ama genelde oglenlerı yıyordum ama aksamlara dıkkat edemıyorum ınsallah aksamları en azından hafıfletırsem olucandan emınım cunku beegımden once 3ayda 15kılo vermıstım

evet grup şeklinde daha cesaretleniyoruzkaydirigubbakcemile2

çarşamba beraber başlıyoruz o zaman canım

inşallah başarılı olursun canım sen hafif yemeye bak:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…