K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar nasıl gidiyor.
benim şimdilik süper.kendimi çok mu şartlandırdım ne?
ara öğünde 1 adet yeşil elma yedim.
öğlen k fleks yedim sadece.
biraz aradan sonra meyveli soda içtim.
4 gibi bir kase yoğurt.
akşama da çorba ce bol salata düşünüyorum.
kendimi çok iyi hssediyorum .inşALLAH böyle gider.

k-fleks kullanıyorum 2 gündür.ama ekmeği kestim,meyve yiyemiyorum normal yemek yiyorum,tatlı yemiyorum.ben zor veririm kg.doğumda aldım 6 ay önce 4 kg versem yeticek.4 kg kaldı sadece (

Bağırsakları çok iyi çalıştırıyo benim bağırsak problemim vardı neredeyse kalmadı harika çalıştırıyo bunun yanında yediklerime dikkat etmiyorum ama yarım kilo verdim bile yediklerime dikkat edip spor yapsam baya iyi kilo vericem galiba zaten 3 4 kilo fazlam var acele etmeden yavaş yavaş vermek istiyorum sormak istediğim birşey var bunu sürekli yiyebiliyor muyuz yoksa bi süre yiyip bi süre ara vermemiz gerekiyo mu?

bende sabah öğle akşam yiyeyim diyordum yemek fln yemeden ara öğündede yoğurt elma yerim gidr inş kilom şuan 60 kilodayım 41den 60 a çıktım sınav stresi yüzünden sorunum göbeğimle kalçam bunu yersem direkman gidermi ikiside basande vr bende:S

ben 2 haftadan sonra kullanılmaması gerek diye biliyorum.sürekli kullanmak zararlı sanırım.yanlışım varsa düzeltin.

Merhaba , benimde k-flakes de 2. günüm ve irademe sahip olabildiğimi gördükçe daha mutlu oluyorum.. Umarım devam eder böyle :)
Sabahları ve akşamları aç karnına yeşilçay içiyorum ve fındık-badem-ceviz ve kırmızı üzüm yiyorum günde bir kere tabi 10 adedi geçmeyecek şekilde. Metobolizmayı hızlandırıcı etkisi varmış bununda ama ne kadar doğru bilmiyorum deneyip görücem ...
Sabah k-flakes öğlen salata akşam gene k-flakes yeni yaşam üçgenim

bir kuru soğan 4 e bölünüyor ve yaklaşık 2 bardak suda haşlanıyor.
10-15 dakika.
iştah kesici ve yağ yakma özelliği varmış.
tatlımsı bir tadı var.bilmiyorum ya da bana kötü gelmiyor.

değer0130 arkadaşım soğansuyunu ne zamandır içiyosun ve ne kadar kilo verdin.benim göbeğim var .1 haftadır k flakes yiyorum ve 2 kilo 200 grm verdim.aynı zamanda yeşil çayda içiyorum.soğan suyunu merak ettim.

ben yemeklerden önce içiyorum.
mate-ıhlamur çayı içiyorum.iştahı çok kesiyor.
benim 4. gün bitti.1,60 kg gitti.
en önemlisi aç kalmadan gidiyor. iştah yok denecek kadar azaldı.

bende cuma gününden beri nesfit 2 öğün yiyorum..abur cuburu ,kolayı,çikolatayı kestim..hiç su içmem 2 litre su içiyorum..bakalım hafif hissediyorum şuan kendimi gerçi 3 kilo fazlam var.etrafımdakiler çok kızıyor gerek yok diye ama ;ben oturunca katlanmayan bir göbek peşindeyim..tatile 2 haftam var inş nasip olur :Saruboceq:

Diyetimin 5. günü bugün ve ben hala istikrarlıyım , bozmadım :)
60 kilo ile başlamıştım bu sabah 58,5 kiloyu gördüm tartıda sositososito
Bu haftada şu soğan suyunu denemeye karar verdim bakalım nasıl olucak :)

benim gayet güzel.
7. günüm şu an 59 kiloyum.yani 1,5 kilo gitti.
ama regli oldğum için zayıflama durdu.
ancak iştahım kalmadığı için kilolar bir bir gidecek inş.:)
çok inandım inşALLAH zayıflayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…