K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bende bu perşembe ara vericem yanlız ben akşamları yemiyorum onun yerine meyve ve salatalıkla geçiştiriyorum.içim almıyor artık

Veee yarım kilom daha gitti 58 göründü tartıda ... Toplamda bir haftada 2 kilo :))
Birkaç gün içinde regl olucam sanırım bi süre duracak.. Kilo vermeme rağmen şişkin hissediorum ve nefret ediyorum bundan (

süper ya iyice motive oldummm =))) guclubacismileguclubacismile

bende kullandım amarahatsızlandım düzenli olmadı bir türlü yarın hatta bu akşam başladım bende sizin gibi gitti diye yazabilirim inş. :Saruboceq::Saruboceq:

yuppi:)))
kızlar bugün 8. günüm.başladıktan 5 gün sonra regli olmuştu ve vermem durmuştu.
bu sabah tartıldım.58,3 çıktım.yani çok şükür 2,3 kg gitmiş oldu.

isteyen herkes verir inşALLAH.

kızlar bende dün tartıldım en son tartıldığımda 66.200 düm dünse 65.500 öğle yemeğimi yedikten sonra tartıldım bide.çok sevindim anlatamam.

evet Kesinlikle işe yarıyor. Kuzenim iki hafta boyunca platesle uyguladı ve 5 kiLo verdi.yarın bende başlıycm İnşş

Bende kullanıyorum işe yarıyor gibi görünüyor 25 gündür rejimdeyim ve 2 hafta k-flex kullandım kilo kaybım 5 artı spor ve rejimde yapıyorum ama k-flexte iyi.

Think Plus Yüzünü Arıyor Oylarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Allahhh Alllaaaah gazamı geldim ne ?yarın başlıcam yaa bişi sorucam Nestle de aynı etkiyi yapar mı? bi de k-flakes de sindiriminizde değişiklik oldu mu ?bilmiyorumkismile

vay bee genelde herkes bi haftada 1 bucuk 2 kilo vermiş. süper ya. bende başlıcam :) zaten köye gidicektim süt sıkıntım da olmaz :)

Günaydınnnnnn :) Diyetimin 2. haftasındayım... Perşembe günü bitiyor ve ara vereceğim bikaç güncük tabi abartmadan :) Regl imin 4. günü oyüzden bikaç gündür anca şişkinlik atıyorum ama yinede bi düşüş bekliyorum :)
Bu arada yeşilçayın etkisi gerçekten büyükkk ..İştahı acayip şekilde etkiliyor eskisi gibi acıkmıyorum ve gerçekten bedensel incelme sağlıyor .. artık göbek bölgesindeki sarkıntılar yokk
darısı başınıza arkadaşlar ... :)

kızlar etrafınızda tansaş varsa çok ındırımde yararlanın dedım
normalde 500 gr lık paket 6,35 gıbı bır rakamdı fakat kampanya yapmıslar 2 adet 500 gr lık k flakes 7,45
bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…