- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
kızlar etrafınızda tansaş varsa çok ındırımde yararlanın dedım
normalde 500 gr lık paket 6,35 gıbı bır rakamdı fakat kampanya yapmıslar 2 adet 500 gr lık k flakes 7,45
bilginize
ya kızlar k-felks beni daha çok acıktırıyoo..
Merhaba kızlar bende tecrübelerimi paylaşmak istiyorum 2 ay önce başladım K-Flakes her sabah ufak bır kase 2 avuç kadar koyuyorum göz kararı da süt eklıyorum (yarım yaglı) gunde tek öğün ve sadece sabah...
oldukça tok tutuyor acıktırmıyor ama ılk gunler zor gecıyor alışmak zor oluyor bıraz da azımle alışıyor insan zamanla mıdem kuçuldü artık istesem de yıyemıyorum zaten o kadar: )
günüm şöyle geçiyor fazla da sıkmıyorum kendımı (sıkı yönetıme gelemem ben)
sabah kalktıgımda elma sirkesi karışımını içiyorum..
artık hepınız bılıyorsunuzdur heralde elma sirkesı ıle zayıflama yöntemını gerçekten bununda çok faydasını gördum...
yarım saat sonra falan K-Flakes ımı yıyorum o zaten baya bır tok tutuyor..
sonra meyve suyu yogurt yada yesil cay gibi seyler tuketıyorum...
öğlen acıkınca kepeklı ekmek domates marul peynır den kendıme tost yapıyorum yanında ayran yada yıne meyve suyu olabılır...
sonra BOOLL su tuketmeyı unutmuyorum....
akşam ustu balkonda pc elımde atıştırmak gelıyor aklıma tabı yıne hemen kepeklı bisküvi yada kalorisi çok düşük krakerler peksımet galeta tarzı seyler alıyorum yanıma yıne meyve suyu ıle: )
akşam da ne yemek yaptıysam sebze yada baklıyat farketmez ondan ufak bır porsıyon alıyorum yanında makarna yada pılav kendımı kasmıyorum kararınca yıyorum...
yaptıgım seyler sadece bunlardı 2 ay bıttı ve ben 7 kg vermişim ınanın uzun sure tartılmadım bıle pantolonlar belıme bol gelınce farketttım...
süreklı tartılıp da moralınızı bozmayın bence bır süre devam edın zaten anlıyorsunuz kendınızdekı degısımı....
bırde yaz geldı şimdı bol bol yuzuyorum....yuzme ımkanı olmayan yuruyus yapabılır..
AMA ILLAKI BIR AKTIVITE LAZIM!....
BIRDE ÖNEMLI BIR IPUCU DAHA;
yemeklerınızı bolll bolll bolll çiğneyın öyle agızda 2 çevırıp yutmayın...
ıcınızden bır sayı belırleyın 20-25-30 vs o sayı kadar çiğneyın böylece hazmetmek çok daha kolaylaşıyor mıdeye yardım yanı: )
buda benım serüvenim oldu kendınızı çok sıkmayın ama sınırlarınızı bılın...
herkeze bol şansssss..................
tşk ederim şimdi daha bi güven geldi.guclubacismileevet..Düzenli kullanır ve yediklerinize dikkat ederseniz işe yarıyor..Çalışıyor iseniz zaten illa ki koşuşturmaca oluyordur inş. faydasını görebilirsiniz..
Slm arkadaŞlar bende pzt gÜnÜ baŞlamayı dÜŞÜnÜyorum.yoĞun tempoda ÇalıŞıyorum spor yapmaya vaktİm olmuyor.spor yapmadan da k-flakesİn faydası gerÇekten var mı bİlgİ verİr mİsİnİz...
sağol cnm teşekkür ederim benimde 8 ekimde düğünüm var zayıflamam lazım.:)Bugün diyetimde tam 2. hafta ve ara vericem bir süre toplamda 3 kilo verdim özellikle aç karnına içilen yeşilçay çok faydalı :) ciddi bir incelme hissediyorum...Üstelik spor yapmaya hiç vaktim olmadığı için günlük hayat temposuyla yetinmek zorunda kaldım
Yinede sonuç ii darısı başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?