K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar ben soğan suyunu denedim çok kötü geldi başta kokusu güzel geliyo ama tadı:S k flexe yarın başlamayı düşünüyorum inşallah iyi bi sonuç alırım opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar bende tecrübelerimi paylaşmak istiyorum 2 ay önce başladım K-Flakes her sabah ufak bır kase 2 avuç kadar koyuyorum göz kararı da süt eklıyorum (yarım yaglı) gunde tek öğün ve sadece sabah...

oldukça tok tutuyor acıktırmıyor ama ılk gunler zor gecıyor alışmak zor oluyor bıraz da azımle alışıyor insan zamanla mıdem kuçuldü artık istesem de yıyemıyorum zaten o kadar: )

günüm şöyle geçiyor fazla da sıkmıyorum kendımı (sıkı yönetıme gelemem ben)

sabah kalktıgımda elma sirkesi karışımını içiyorum..

artık hepınız bılıyorsunuzdur heralde elma sirkesı ıle zayıflama yöntemını gerçekten bununda çok faydasını gördum...

yarım saat sonra falan K-Flakes ımı yıyorum o zaten baya bır tok tutuyor..

sonra meyve suyu yogurt yada yesil cay gibi seyler tuketıyorum...

öğlen acıkınca kepeklı ekmek domates marul peynır den kendıme tost yapıyorum yanında ayran yada yıne meyve suyu olabılır...

sonra BOOLL su tuketmeyı unutmuyorum....

akşam ustu balkonda pc elımde atıştırmak gelıyor aklıma tabı yıne hemen kepeklı bisküvi yada kalorisi çok düşük krakerler peksımet galeta tarzı seyler alıyorum yanıma yıne meyve suyu ıle: )

akşam da ne yemek yaptıysam sebze yada baklıyat farketmez ondan ufak bır porsıyon alıyorum yanında makarna yada pılav kendımı kasmıyorum kararınca yıyorum...

yaptıgım seyler sadece bunlardı 2 ay bıttı ve ben 7 kg vermişim ınanın uzun sure tartılmadım bıle pantolonlar belıme bol gelınce farketttım...

süreklı tartılıp da moralınızı bozmayın bence bır süre devam edın zaten anlıyorsunuz kendınızdekı degısımı....

bırde yaz geldı şimdı bol bol yuzuyorum....yuzme ımkanı olmayan yuruyus yapabılır..

AMA ILLAKI BIR AKTIVITE LAZIM!....

BIRDE ÖNEMLI BIR IPUCU DAHA;

yemeklerınızı bolll bolll bolll çiğneyın öyle agızda 2 çevırıp yutmayın...

ıcınızden bır sayı belırleyın 20-25-30 vs o sayı kadar çiğneyın böylece hazmetmek çok daha kolaylaşıyor mıdeye yardım yanı: )

buda benım serüvenim oldu kendınızı çok sıkmayın ama sınırlarınızı bılın...

herkeze bol şansssss..................

Harika Julina bilgiler ve paylaşımın için teşekkürler bende senin gibi yapmaya çalışıyorum bugün 8. gün ve 2 kg vermişim mutlu oldum motive oldummm :)

ben yapmadım emzirdiğim için yapamıyorum daha doğrusu ama iş yerimdeki kızlar grup olarak başlamışlardı.
sabah akşam k fleks; öğlen de iş yerinde ne çıkarsa onu yiyolardı.
ara öğünlerde meyve, diyet bisküvi vs atıştırıyolardı.
hepsi 2 haftasın sonunda ortalama 3 kilo verdiler.
benim de emzirme olayı bitsin bende yapıcam inşallah.

teşekkürler bilgi için
bayanssulusmile

benmde 15.günüm.2,5 kg gitti.
ama sanki durdu gibi.
ben kahvaltı yerine k fleks yemeye devam edeceğim.
hem tok tutuyor,hem de pratik oluyor sabahları benim için.
midem baya küçüldü.artık istesemde yiyemiyorum.
saat 7 den sonra birşey yemiyorum.
hiç su içmeyen ben 2 litre su içiyorum.
mate-ıhlamur karışımı içiyorum günde 2 kez.
soğan suyuna devam.
bu arada dün 38 beden pantolon aldım.40 giyiyordum daha önce.giden kilo az olsa da demek ki incelme olmuş.
benden de şimdilik bu kadar,durmak yok yola devam :)

Slm arkadaŞlar bende pzt gÜnÜ baŞlamayı dÜŞÜnÜyorum.yoĞun tempoda ÇalıŞıyorum spor yapmaya vaktım olmuyor.spor yapmadan da k-flakesın faydası gerÇekten var mı bılgı verır mısınız...

evet..Düzenli kullanır ve yediklerinize dikkat ederseniz işe yarıyor..Çalışıyor iseniz zaten illa ki koşuşturmaca oluyordur inş. faydasını görebilirsiniz..

Evet ben buraya gelince biraz daha motive oluyorum..Ne diyoruz hep destek tam destek =))

Biraz sabır istiyor bu iş ben hemen başladım ya 2 gün sonra hemen kilo vereyim diyenlerdenim

bende dün itibariyle kflakes diyetine başlamş bulunmaktayım ama günde tek bir öğün o da akşamları çikolatalısından yiorm çok lezzetlizemuszemus aynı zmanda k flakesin kendi sitesinde kilo ve boyuna göre 2 öğünmü yksa tek öğün mü yiyeblceiin yazıo tatile gtmeden vermem gerek şu kiloları...

dün gayet ii uyguladım ztn bi dondurma yanlış bi seçim oldu o kadar:kedi:
sabah:1 kepekli tost,salatalık,domates
öğlen:1 formun çörekotlu bisküvisi
akşam:çikolatalı k flakes:lepi:
akşam k fakesimi yedkten snra 7 gbi 2 saatlik bi yürüyüş yaptm ama ardından dondurmayıda mideye indirivermişimnaniknanik

Bugün diyetimde tam 2. hafta ve ara vericem bir süre toplamda 3 kilo verdim özellikle aç karnına içilen yeşilçay çok faydalı :) ciddi bir incelme hissediyorum...Üstelik spor yapmaya hiç vaktim olmadığı için günlük hayat temposuyla yetinmek zorunda kaldım

Yinede sonuç ii darısı başına :)

sağol cnm teşekkür ederim benimde 8 ekimde düğünüm var zayıflamam lazım.:)
yorgun argın gelince eve spor yapmak çok zor geliyo (
bende siz gibi başarcam inşallah yazarım sonuçları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…