K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar inanamıyorum bu gün tartıldım ve 66.5 kg çıktım.daha önce 68.5 dim.ne diyeceğimi bilmiyorum inş.58 olduğum günleride görürüm.bu dua hepimiz için geçerli.

ben katılamayacağım ama kendim faydasını gördüm size de diyim :) daha önce de denemiştm ama rahatsızlığımdn dolayı vermeyi bırakın kilo almışrım. sebebide kan ilaçları kilo yapıyor. k-flakesle alakası yok.

normalde diyetisyene gidiyorum. düzenli verirken sonra 3 hafta kilo veremedim. kendiliğimden k-flakes yedim. sabah ve öğle. 6şar kaşık 1 bardak süt. ara öğünlere devam ettimde. meyvalarıma. bu şekilde bir haftada 3 kg verdim. doktorumla görüşünce ona da sordum. iyi yapmışsın dedi. ama daha çok müsli gibi daha tahıl içeriklileri de tercih edebilirsin dedi.

özetle ; deneyin kızlar. zannetmem zararını göresiniz. faydasını görme ihtimaliniz yüksek olumunekankayizsmile

faydası çokkkaydirigubbakcemile5

slm canım bende bugün başladım faydas olurmu acaba

ordamısın

kızlar gr. olarak da olsa vermısım cok mutluyum bır gunde sadece dun aksam yemıstım ıste ılk gunumdu cok gzl gectı bgn ve yrn ı da atattım mı gerısı gelıcek ıns.

baslangıc kılom 65,5 ve ben regl donemındeyım bgn 3.gunum ona ragmen gıtmıs yanı

oo hayırlı olsunolumunekankayizsmile

oo hayırlı olsunolumunekankayizsmile

tskkur ederım cnm

ama bu aksa m yıyemıyebılırım sbh yedım ama 5,30da kıımı kuafore gotturcem ordanda arkadasının doğum gunun gecıcez belkıde yanımda goturr orda yerımmama bu seferde ordakılrden yemdeın dıye darılırlar bılmıyorum yıyemesemde orda azcık tatlarına bakarım bende

dün başladım ama aynı zamanda neler yiyorsunuz kızlar.bir de ben dünden beri 3.kere yedim ben de her yedikten sonra mide bulantısı yaptı normal mi ki

aynıyız canım başarılarguclubacismile

teşekkürler canım.hepimize başarılar.

k fleks ciler nerdeisniz?ben bismillah deyip başladım bugün.
kahvaltıda 30 gr k fleks ve biraz süt yedim.yanına şekersiz sütlü nescafe içtim.
şimdi iş yerindeyim.yanıma bir yeşil elma aldım.saat 10 da onu yemeyi planlıyorum.
öyle işte.
azimliyim,inşALLAH olacak:)

geldım cnm geldım ıkı gunumu atlattım hayırlısıyla dun aksam doğum gunundeydım aksamı yıyemedım sbh yemıstım bu sbh ta yıcem aksama kesın yerım walla bu sbh tartım cok gzldı dun verdığım kılonun ıkı katını vermıs olarak gosterdı cok mutluyum ya gercekten ıse yarıyor kesınlıkle tavsıye ederım ve ben raar da da acanımın ıstedıgı herseyı yıyorum basladığım gunden berı sabah aksam uyanınca ve uyumadan once kac kılo kac gr. olduğumu yzıyorum bununda cok etkısıolacagını dusunuyorum bakalım hangı gun cok verdıysem o gunku gıbı yemeyı dusunuyorum dun bıraz ustelık tatlı turunu fazlaca yemıstım ama ılk gune oranla daha fazla verdım ınsallah gerısı gelır dıyoru m

ıs. olucak cnm ya calısırken daha duzenlı oluyor gercı ewde olunce mutfak yanında oluyor ya vakıtte gecmek bılmıyor :)
bende bırazdan yıcem k flaks ımı sonra da arada yesıl cayımı ıcerım myve yerım oğlen yemek yıcem aralarda meyve aksama da k flaks yıne ınsalah gzl snulrla dvam edrız

kızlar nasıl gidiyor... bi hafta sonra başlangıç kilonuzla o zamanki kilonuzu yazın bakalım kim daha fazla vercekkaydirigubbakcemile2

ayy walla benım super hergun bıraz daha ıncelıyorum :))))gr. gr cok gzl ya darısı basınıza ınsallah neen daha onceden denemedımkı acaba dıye uzuluyorum ama bı sorun var ınsallah ıkı hafta ust uste devam edebılırım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…