tabiki yoğurtla da yiyebilirsin:1closedeyes: ben de sütü hiç sevmem yoğurtla daha çok beğeniyorum tadını hem daha iyi tok tutuyomuş gibi geliyo.
Evet ben buraya gelince biraz daha motive oluyorum..Ne diyoruz hep destek tam destek =))
Biraz sabır istiyor bu iş ben hemen başladım ya 2 gün sonra hemen kilo vereyim diyenlerdenim
kızlar bişey sorucam ben dondurmayı çok seviyorum.k-flakes diyeti yaparken 1 kase dondurma yesem zararlı olur mu acaba?
bi arkadaş yaptı ama 1 saat sonra açıkıyorum dedi pek başarılı olmadı o
mereba kıslar bnde kullanıyorum 3gün oldu daha :) ama hiç spr desteği yapmadım sabah ve akşamları kullanıyorum spor şartmı :/
tabikide şart canışakkıdım
arkadaşlar merhaba... benim de kızım şu yeni çıkan k flakeslerden aldı(asuman krausenin reklamındakinden). günde 2 kere sadece onu yiyor. ama mesela birgün bi öğünde k flakes dışında bir şey mi yedi, o gün sadece o yediğiyle duruyor. daha 4 gün oldu başlayalı ve kendini aç hissetmiyor. ama aynı zamanda hiç bir işe yaramıyor bu diyerek de üzülüyor. sizce gerçekten işe yarar mı kızımın bu uygulaması??? lütfen bir fikir verinnn
arkadaşlar merhaba... benim de kızım şu yeni çıkan k flakeslerden aldı(asuman krausenin reklamındakinden). günde 2 kere sadece onu yiyor. ama mesela birgün bi öğünde k flakes dışında bir şey mi yedi, o gün sadece o yediğiyle duruyor. daha 4 gün oldu başlayalı ve kendini aç hissetmiyor. ama aynı zamanda hiç bir işe yaramıyor bu diyerek de üzülüyor. sizce gerçekten işe yarar mı kızımın bu uygulaması??? lütfen bir fikir verinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?