K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

valla kızlar bende yiorum k-flakes ama 2 hafta 2 kase falan yapmadım sadece sabahları yiorum çünkü akşamları onu yiyince gözüm diğer yemeklerde kalıoo haoldumsmile
ben sabah 7-8 arası yürüorum. gelince k-flakes yiorum 10.30-11 arası da ebru şallıyla plates yapıorum laelaelaelaelae günüm bööle geçio. yediklerime de dikkat ediorum ekmeği acayip azalttım. bu şekilde 2 haftada 3 kiloyu verdim. platesi kesinlikle tavsiye ediorum o sıkılaştırıo yürüyüş de kiloları verdirio. yürüyemeseniz bile platesi yapın. ben çalışırken akşam gelince yapıodum. hepinize bol şans kızlar

kızlar bişey sorucam ben dondurmayı çok seviyorum.k-flakes diyeti yaparken 1 kase dondurma yesem zararlı olur mu acaba?

merhaba arkadaşlar bnde dün başladım bu k-flakese. Sabah ve akşamları yiyorum. Öğlenleri de tatsız tuzsuz yemekler yapıyorum kendime.Çok aşırı derecede acıkmadım şimdiye kadar.Spor olarak da sürekli dans ediyorum. Sizleri dinledim ve azim ettim bnde.Bi arkdaşımz 2 haftada 3 kilo vermıs. Benim de bi 4-5 kilo fazlalıgım var.2 hafta bunu uygulayacagım daha sonrasında da eger kilo verirsem kendimi çok fazla kasmıcam ve azar azar yicem istediklerimden. Eğer veremezsem de pes etmeden devam edecem.Gerçekten çok azimli ve hırslı biriyimdir.Umarım veririm ve sizinle burada bunu paylaşırım.

Son düzenleme:
tabiki yoğurtla da yiyebilirsin:1closedeyes: ben de sütü hiç sevmem yoğurtla daha çok beğeniyorum tadını hem daha iyi tok tutuyomuş gibi geliyo.

Evet ben buraya gelince biraz daha motive oluyorum..Ne diyoruz hep destek tam destek =))

Biraz sabır istiyor bu iş ben hemen başladım ya 2 gün sonra hemen kilo vereyim diyenlerdenim

ahhh keşke öle bişe olsa 2 gunde 5 kilo felan ama işte çalışmadan azmetmeden istediği olmuyo insanın... Umarım güzel sonuçlar alırız dediğin gibi HEP DESTEK TAM DESTEK

kızlar bişey sorucam ben dondurmayı çok seviyorum.k-flakes diyeti yaparken 1 kase dondurma yesem zararlı olur mu acaba?

bence yeme :) Sevdiğin şeylerden biras ödün vermen lazım 2 -3 hafta sonra istediğini yersin aşırıya kaçmadan.2 hafta sonrasını dşün ve yeme bnce. Yersen bu diyetin hiç bi anlamı olmaz bnce.

yazılanları okuyunca bunu da deneyeyim demekten kendini alamıyor insan

uygulayan arkadaşlar şöyle ayrıntılı bir şeyler yazsa da sonuçları görsek hihoyyyt

mereba kıslar bnde kullanıyorum 3gün oldu daha :) ama hiç spr desteği yapmadım sabah ve akşamları kullanıyorum spor şartmı :/

selam arkadaşlar..bende doğum sonrası kilolarımı vermek hemde emzirdiğim için kızıma zarar vermemek adına 4-5 ay önce denemiştim.tadı hakikaten çok güzel..soğuk sütle kullandığınız içinde süt kokusu filan olmuyor..kırmızı meyvelisi ve çikolatalısı da mevcut..fakat tek başına tabikide yeterli değil..ben 2 hafta sabah bir kase akşam bir kase ve bir de ara öğün almıştım hafif olarak fakat çok fazla spora vakit bulamadığımdan faydasını görememiştim...çünkü benim vermek istediğim 10 kilo civarı ve sanırım bu metod az bi fazlalığı olan arkadaşlar için daha uygun..kısacası biraz fazlalığı olan arkadaşlar için tavsiye edebilirim.hem lezzetli birşeyler yemiş olursunuz hemde fazlalıklarınızdan kurtulursunuz yerimseniben

slm arkadaslar ben de 3.5 aylık anneyim bu ürünü sadece akşamları kullansam emzirmemde bi sıkıntılı olurmu acaba emziren anneler lütfen cvp verinizzz

arkadaşlar merhaba... benim de kızım şu yeni çıkan k flakeslerden aldı(asuman krausenin reklamındakinden). günde 2 kere sadece onu yiyor. ama mesela birgün bi öğünde k flakes dışında bir şey mi yedi, o gün sadece o yediğiyle duruyor. daha 4 gün oldu başlayalı ve kendini aç hissetmiyor. ama aynı zamanda hiç bir işe yaramıyor bu diyerek de üzülüyor. sizce gerçekten işe yarar mı kızımın bu uygulaması??? lütfen bir fikir verinnn

kızınız kaç yaşında?

nasıl gitsin ya :) bugün 12. günüm ve sadece 2 kilo verebildim. Çünkü diyetimin 8 ve 9. günleri acayip yedim 5 tane çikolata yedım bi günde.Sonraki gün de hırs yabtım bir gün boyunca sadece 1 küçük şeftaliyle durdum.Karnım acayip küçüldü.Bi de spor yapmadan verdım.Bugün spora baslıcam bakalım. Ben 62 kiloyum hedefim 57 a.s

kesinlikle yarar 1 hafta sonra görüceksiniz :)

k-fleks yerine speacil k almışım aynı işlevi görür mü acaba eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…