K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben kışın yapmıştım sabah ve akşam yiyodum öğlende asırıya kaçmadan sebze veya et yemıstım bi kaç kaçamağımda olduğu halde 15 günde 3 kilo verdim ve geri de almadım bugun tekrar basladım tadı da guzel ama yağsız sütle daha etkılı

selam kizlar benim 7 aylik bi oglum var,ek biseyler veriyorum gün icinde artik,bende k-flekse baslamak istiyorum yani benzerine müsli karisimi bisey ,sabah yemeyi ve aksam yemeyi düsünüyorum ,öglende ne yesem sizce herseyden yiyebilirmiyim ?

az yağlı,ızgara tarzı herseyı yıyebılırsınız,sebze ağırlıklı olursa daha sağlıklı olur tabi

merhabalar, bende biraz önce aldım 2 paket 1 alan 1 bedavaydı şokta 2 pakette light süt aldım başlıcam bakalım.. 55 kiloyum bugün tartıldım bakalım nasıl olacak..

ben 3-4 hafta önce denedm. 2 haftadan sonra 1 hafta ara verdim.bu pazartesi de yine başladım . bana göre hiç bir değişiklik yok ama annem zayıfladığımı söylüyor ve dün pantolonlarımı denedim. eskisi gibi sıkmıyorlar. 1 ay falan daha deniycem bakalım. umarım faydası olur.

ben yapmıstım 2.5 kg verdim....
ama sonrasına düzgün bir diyet yapmaya karar verdim cünki bu biraz sağlıksız...su ve kas kaybı olabiliyor.sonradanda dikkat etmek lazım

K-fleks değil ama, sadece öğlenleri nestle fruits yiyiyorum tok tutuyor..tadı da lezzetli,tavsiye ederim..

ben k fleksi denedm ve hala deniyorum:)bi kere hafif olmasi cok guzel ayrica tadi mukemmel bazi arkdslar hic begenmems ama bnce diger corn flakeslere gore cok daha guzel bi tadi var..ben zevkle yiyorum tadi damagmda kalio hem bu kdr az yagli hem bu kdr lezzetli nasil oluyor anlamiyorum:))ve insan psikolojik olarak kendini hafiflems hissedio..ayrica kepekli oldugu icin sindirime de cok yardimci tavsiye edermm:):)

K-flakes tahıllı sabah ve öğlen yiyip akşam bigün meyve bigün salata bigün haşlanmış sebze bigün ızgara yiyerek birbuçuk haftada 4kilo vermiştim.Yanında yeşil çay mutlaka tüketin.

:1shok:arkadaslar yorumlara baktim bazi arkadaslarimiz bu diyeti tamamen yanlis anlamis..dusunceleri gunde iki kere sadece bunu yiyeceksn ve baska bi sey yemeyeceksn..oyle bi sey yok..oyle olsa insan ac kalir bunun sonucunda birakin yag yakmayi vucut ac kaldigi icin dogal olarak her seyi yag olarak depolar..k fleksi gunde iki kere yiyeceksn diger ogunlerde de hafif seyler yiyeceksn diyete devam yani..:teytey:

ben de bugün aldım başladım... şuanda 55 kiloyum 2 hafta sonra durum ne olucak bakalım

bende bugün başladım kızlar hedefe çok var geçen yaz 4 kg vermiştim 2 haftada bu yaz tekrar başladım ama bıraktım önceki sayfalarda yorumum vardı 62 de boy 156 cm kilo 67 17 kg verip 50 ye düşmek istiyorum. ilk etapta 4 kiloyu bununla verip sonra başka bi diyete başlayacam

kızlar bende bugun basladım k flekse sabah ve oyle k fleks yıyecegım işte oldugumdan dolayı benım ıçın gayet kolay ve yemek yeme ıhtımalım azalıyor mecbur bununla geşiştırecem ekmek arası yemekten ıyıdır aksamlarıda 1 saat yuruyus ve az yemek suan 74 kıloyum boyum 1.65 insallah zayıflarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…