K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Canım işte oldugun için öğle daha kolay gelir k flakes ama akşam yemeği tehlikeli biliyosun bence sabah akşam yesen daha iyi olur inş. verirsin hihoyyyt ben de başladım 2. günüm bu gün :hulya:

Ben şuan lahana çorbası diyeti yapıyorum bi hafta yapabilirsem bi hafta sonra bu diyete başlıcam ama sadece sabahları yada öğlen k-flakes yemeyi düşünüyorumboshayallersmile

kızlar bi yandan akşam yemeğim olan bi kase k fleksimi yiyorum bi yandan da size yazıyorum ben 2 haftada 4 kilo vermiştim ve geri almamıştım..

sizde bırakmayın verdiklerinizi almıyorsunuz bu diyette en güzel yanı o boshayallersmile

Ben de deniycem bu k-fleks diyetini,ama merak ettiğim bi şey var 6-7 kilo fazlası olanlar da yapabiliyor mu bu diyeti,daha doğrusu kullandıkça kilo veriliyo mu?

ben de 4 gün önce başladım sabah akşam yiyorum aralarda meyve 3 porsiyon ve öğle serbest abartmamak şartıyla genelde öğlen et tavuk tarzı yiyorum protein olsun diye ,67 kiloyla başaladım bebeğim var dört aylık sütümde bi azalma olmadı ayrıca zaten ek olarak mama yiyiyo bebeğim

merhaba
bende yarından itibaren başlıyorum
sabah yumurta yemezsem doyduğumu anlamıyorum
sabahları kahvaltı öğle ve akşam bunu yemeyi düşünüyorum.
daha öne gittiğim bi diyetisyende bolbol ara öğünlerde yoğurt ye yağ yakar demişti
ara öğünlerimi de yoğurt ve elmadan yana kullanmayı düşünüyorum .
umarım başarırım

arkadaşlar ben bugün başladım:hulya: k-fleks yiyoum bakalım inşallah bende olur kilo verebilirim zemuszemusama kendimi çok iyi hissediyorum. gelişmeleri size anlatırımopuyorumnanaktan

ama , k flex in içinde şeker var, anacım herşey var, bu nasıl zayıflatacak bilemedim
bugün bende alıp başlıyım diyorum, karar veremedim...
CADIARZU

ben bi ara yedim ve tadını çok beğendim öyle rejim için değil çok hoşuma gittiğinden yemiştim :)

ama yarın alıcam 2 hafta yapıcam kurbana kadar eski halime dönmeliyimmm

ben tam 1 ay iki öğün yedim hiç bir işe yaramadı. hatta kilo aldırır diyede korktum çok şekerli çünkü.

5 günde 5 kilo diyet yapmaın bence kaslardan yakmıyosunuz yağlardan gidiyo hiç kalıcı da değil acil olcak bi düğün öncesi filan için yani bence hiç gerek yok.ben tavsiye etmem:)

zaten normalde yağlardan yakılması gerekir..

ama böyle sağlıksız diyetlerle kas kaybı olur ve vücut sarkar..

pek işe yaradığını söyleyemicem belki ilk kez rejim yapanlarda işe yarıyomuş gibi durabilir... 2. haftayı doldurmak üzereyim fakat sadece 1 kilo kaybım ar o da adet dönemi sonrasında vücuttaki şişkinlik gittiği için olduğunu düşünüyorum... hoşuma giden tek yöne hakikaten tok tutuyor ve midede rahatsızlık oluşturmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…