arkadaşlar bende bugün adım çileklisini heyooooo yalnız değilmişim akşam başlıcaktım ama sebze yemeği vardı bende bi kase çorba bi tabak sebze salata ve 1.5 dilim tam buğday ekmeği ile kapadım bugünü yarın ola hayrola diorum ama acep sadece tek öğün yerine yesek olurmu ? yada sabah öğle yesekde akşam normal yemek tabiki dikkat ederek yesek ben en çok akşamları acıkıorum daha doğrusu otururken sürekli bişeyler yiyip içmek istiorumsadece kflex yersem dayanamam gibi gelior biyandanda tok tutuor diosunuz bilemedim yani :S
cnm sadece gün içinde 2 öğün önu yemiyceksin öyle sağlıksız şey olur mu???
2 öğün onu yicen geri kalan öğünlerde de diyete uygun sebzedir meyvedir ara öğündür felan onlar olucak...
yarından itibaren yine klekse dönücem diğer diyet kilo verdirmedi hatta en son tatlı krizine girdiğimde kestane sekerinin dibini gördüm.kleks en azından tatlı olduğundan ve içine biraz tarcın kattığımdan hiç tatlı krizim olmamıstı...yine 2 kilo verirsem süper olacak..
öyle demedimki gııı kaydirigubbakcemile3 günde normalde 3 ana 3 ara öğün diolar kflex ide bu 2 ana öğün yerine yiyin diolar ya ben sadece tek öğünümün yerine onu yesemde diğer öğünlerimi normal yesem diom yoksa dediğin gibi sadece 2 öğün oda sadece kflex olurmu ölürüm o zaman akannehir ama sanırım tavsiye edilen şekli en uygunu cevabın için çooookkk tşkler cnm opuyorumnanaktan
Bende bugün aldım.. special K , bu değilmi doğru
Süper bi tadı var çikolatalının, daha sütle içemdim şöyle bi attım ağzıma yarın başlıycam
Resmen çikolata var içinde arkadaşlar..hihoyyyt
Bu soruma yanıt verirmisiniz
miktarı ne kadar bir bardak sütemi , k flexi ne kadar koyucaz.. hiç biyerinde yazmıyor paketin ya.... hem 2 hafta kullanın diyede bir ibare yok.. yanlış bişeymi aldım ben.. yoksa çocukların yediği şeymi bu ufffff.:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?