K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar bende bugün adım çileklisini heyooooo yalnız değilmişim akşam başlıcaktım ama sebze yemeği vardı bende bi kase çorba bi tabak sebze salata ve 1.5 dilim tam buğday ekmeği ile kapadım bugünü yarın ola hayrola diorum ama acep sadece tek öğün yerine yesek olurmu ? yada sabah öğle yesekde akşam normal yemek tabiki dikkat ederek yesek ben en çok akşamları acıkıorum daha doğrusu otururken sürekli bişeyler yiyip içmek istiorum sadece kflex yersem dayanamam gibi gelior biyandanda tok tutuor diosunuz bilemedim yani :S

cnm sadece gün içinde 2 öğün önu yemiyceksin öyle sağlıksız şey olur mu???

2 öğün onu yicen geri kalan öğünlerde de diyete uygun sebzedir meyvedir ara öğündür felan onlar olucak...

cnm sadece gün içinde 2 öğün önu yemiyceksin öyle sağlıksız şey olur mu???

2 öğün onu yicen geri kalan öğünlerde de diyete uygun sebzedir meyvedir ara öğündür felan onlar olucak...

öyle demedimki gııı kaydirigubbakcemile3 günde normalde 3 ana 3 ara öğün diolar kflex ide bu 2 ana öğün yerine yiyin diolar ya ben sadece tek öğünümün yerine onu yesemde diğer öğünlerimi normal yesem diom yoksa dediğin gibi sadece 2 öğün oda sadece kflex olurmu ölürüm o zaman akannehir ama sanırım tavsiye edilen şekli en uygunu cevabın için çooookkk tşkler cnm opuyorumnanaktan

yarından itibaren yine klekse dönücem diğer diyet kilo verdirmedi hatta en son tatlı krizine girdiğimde kestane sekerinin dibini gördüm.kleks en azından tatlı olduğundan ve içine biraz tarcın kattığımdan hiç tatlı krizim olmamıstı...yine 2 kilo verirsem süper olacak..

yine 2 kg demişsin daha öncede 2 haftada 2 kg mu verdin? normal kilo verme hızın nedir hani kişie göre değişir ya o yüzden sordum bide önceki tecrübeni paylaşırsan sevinirim opuyorumnanaktan

çok şekersin:1hug:

cnm sen sağlıklı şekilde yap yoksa kasdan kaybedersin allah korusun 3 ara 3 ana ye bol su iç...

ama ben 2 öğün k flex yiyemem sadece 1 tanesinde yicem..ben de öyle karar aldımm...sositososito

Kızlar bende bugünden itibaren başlıycam k flakes'e...evde aerobic videoları eşliğinde aerobic yapcam belimde termal kemerimle...her yorulduğumdada vibroshape i çalıştırcam 10 dk lığına kullandığım bölgeleri değişerek..umarım işime yarar.. 1 yıl sonra çocuk düşünüyorum en azından doğum yapmadan zayıflığın tadını çıkarıayım doya doya ((

mrblar,
bende bgn son tatlımı yedim ve 14 gün programına yarın itibariylee başlicam :)
umarım işe yarar.ara sıra size nasıl gittiğinii yazıcam.
hepinize bol kilo vermeler :)

bugün tartıldım 1 haftada 1 buçuk kilo vermişim,bir haftam daha var,bana haftaya başka bi diyet önerebilecek var mı acaba? bu arada süt veriyorum çok sıkı bii diyet olmasın ,67.5 den 66 düştüm daha 10 kilom var doğum kiloları

Bende bugün aldım.. special K , bu değilmi doğru
Süper bi tadı var çikolatalının, daha sütle içemdim şöyle bi attım ağzıma yarın başlıycam
Resmen çikolata var içinde arkadaşlar..hihoyyyt

Bu soruma yanıt verirmisiniz

miktarı ne kadar bir bardak sütemi , k flexi ne kadar koyucaz.. hiç biyerinde yazmıyor paketin ya.... hem 2 hafta kullanın diyede bir ibare yok.. yanlış bişeymi aldım ben.. yoksa çocukların yediği şeymi bu ufffff.:1closedeyes:

cnm kalori cetvelinde yazıyo..125 mg yazıyo orda yani 1 bardak sütün yarısından biraz daha fazla yanılmıyosam ve içine göz kararı koy ye :))

cnm 1 bardak kflex e yarım bardak süt koy yada kaşıklada ölçebilirsin 5 kaşık kflex yine aynen yarım bardak süt ben süt pek sevmediğim için sütüde 5 kaşık koyuyorum sadece ıslatacak yumuşatacak kadar yani :) ilk koyduğumda tabaa bakıp ula bunla kim doyar didimdi ama gerçekten doydum kaydirigubbakcemile5 ha tabi çok çabuk acıktım tekrr ama ara öğün yaptığım için sorun olmuor ara öğünleri atlama derim ben böylece zorlanmazsın ben ara öğünlerde yoğurt tercih ediorum cnm cokacimcoook

Birçok şok diyet listesini uygulamama rağmen bu diyeti denemedim. Aslında bu şok bir diyet listesi değil ama yine de söylenen sonuçları almanın zor olacağını düşünüyorum. Markette Nesfit'in besin değerlerini inceledim. Ürünlerin karbonhidrat değerleri yüksek. Kalorisi düşük olsa bile karbnhidrat açısından yüksek değerlere sahip bir ürünün diyet ürünü ya da sağlıklı ürün diye sunulması mantıklı gelmiyor bana.

denedim ama benlik değil 2 haftada sadece 1 kilo verebildim şuanda 53 kg yim hani dedim 50 olabilir miyim yok normal beslenseydim daha iyiydi... ki içerisinde bulunan tatlandırıcıları da bi güzel tükettik

bende diyetteyim ama ben tek başıma kahvaltı yapamadığım için tüeketiyorum bunları nesfit çok daha güzel tad olarak ama günde 2 öğün k-flexs tüketiyorum akşam yemek yiyorum ama ya çorba ya salata yada fırında pişmiş sebze,ara öğünler yapıyorum 3 kere p.ertsi 61 dim şuan 59...:)) yarın sabah gene tartılcam bakalım....

kızlar bende bugun basladım k flakes dıyetıne
nısanlım askerde safak 107, o gelen kadar 5 kılo vermem lazımmmm
napıcam bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…