K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

1.gün
başlangıc:65.9
sabah:ballı sırkelı su+5 kaşık sade nesfit yarım bardak yağsız süt
öglen:1 bardak lahana cobası+balık+salata
ara:1 ceviz 3 fındık
akşam:1 bardak lahana çorbası+çıkolatalı nesfıt

2.gün
kilo:65.6
sabah:1 kase çıkolatalı nesfit
öğlen yok,5 bir yerde çay
akşam:1 kase nesfit, 2 kaşık bamya,1 bardak lahana çorbası
1 mandalina

Son düzenleme:
arkadaşlar kilo veriliyormu bu nesfitle ya sanki beni daha çok acıktırıyor :S

3.gün
kilo:tartılmadım
sabah(11.00):nesfıt +2 ceviz
öğlen:ananas+2 çatal tavuklu salata
akşam:nesfit+2 kucuk köfte

Son düzenleme:
final haftası 60 kiloyu gördüm resmen ve de baaşladım 1 hafa oldu 57 kiloya normal kiloma düştüm. hedefim 1 aylık ttailde 53 e düşmek baklım ne olcak

yaa baya faydalı oluoo demkkıı bende deneyyeyım 5 kg vermm lazım bakalımmmm en ksıa zmanda baslamam lazım :26:

Arkadaşlar merhaba, ben 56 kiloyum 3-5 kilo verebilmek için pazartesi günü special k kullanmaya başladım bugün 4.gün hemen bir kilo kaybı beklemiyorum ama ilk sonuçları nezaman almaya başladınız? 4 günde kiloda düşme olmadı ,special k kullanan arkadaşlar bu konuda fikirlerini ve deneyimlerini benimle paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

sporla desteklenmezse sabah akşam aç gezinelim kg falan veremeyiz

3 sene önce bi gayrimenkul şirketinde çalışıyodum saha çalışması çoktu 2 haftada diyet falan yapmadan tam 7 kg vermiştim ve kg fazlası olmayan arkadaşımın içine giremediği pantolonu bana tam olmuştu.. günde 3 saat yürüyodum nerdeyse çok su içiyodum yaz ayları olduğu için... ne ara öğün ne kibrit kutusu kadar peynir... öğlen arasında yarım ekmek köfte bazen hamburger sabah en az 2 tane poğaça falan canım çekmişse elimde çikolata... düşünün yani..
tecrübeyle sabittir... yürüyüş yürüyüş yürüyüş...

cevap yazdığınız için teşekkürler spor konusunda size katılıyorum , kızım küçük olduğundan onu bırakacak kimsem yok bu yüzden şuan için yürüyüş yapamıyorum ama evde hergün spor yapıyorum .sporsuz zayıflanamayacağı konusunda hemfikiriz .

Arkadaşlar aranızda special k kullanan yokmu? kimse cevap yazmamış lütfen yorumlarınızı benimle paylaşırmısınız ...

bugün diyetimin 6. günü ve yarımkilo vermişim 55.5gr olmuşum 2 gün special k yiyorum ,kürler kısmındkia kişisel yağ eritme karışımınıda yemeklerden sonra sıcak içiyorum ayrıca günde yarım saat spor yapıyorum ve sonuç almaya başladım. şuan için verdiğim kilo az gibi gözüküyor ama karın bölgemde değişiklikler var :)) göbeğim küçüldü daha doğrusu düzleşmeye başladı sporu bırakmadan aynı şekilde devam edersem inşallah daha fazla kilo kaybedeceğim. benim gibi bu kürü ve special k kullanarak sonuç alan yokmu? kızlar yorumlarınızı bekliyorum nerdesiniz ?

bende kullanmaya başladım 1 saatte yürüyüş yapıyorum bir hafta olmadı daha 1 kilo vermişim.. akşam 6,7 den sonra da bişey yemiyorum..

arkadaşlar yazmayı unutmuşum :) negüzel üçümüzde kilo vermeye başlamışız inşallah devamı gelir eğer isterseniz burada yorumlarımızı önerilerimizi paylaşalım

arkadaşlar yazmayı unutmuşum :) negüzel üçümüzde kilo vermeye başlamışız inşallah devamı gelir eğer isterseniz burada yorumlarımızı önerilerimizi paylaşalım
evet çok güzsel canım benim son 4 kilom kaldı
bu arada ekmek yiyorsan kepekli de yeme kepekli ekmeğin kalorisi azdır ama hazmı kolaylaştımrıyor bilgin olsun

evet çok güzsel canım benim son 4 kilom kaldı
bu arada ekmek yiyorsan kepekli de yeme kepekli ekmeğin kalorisi azdır ama hazmı kolaylaştımrıyor bilgin olsun

bende 3-5 kilo vermek istiyorum inşallah başarırız. ekmeği hiç yemezsem ilerleyen saatlerde acıkabilirim buda diyetimi etkiler. beyaz ekmektense kepekliyi tercih ediyoru,hem kepekli ekmek tok tutuyor beni. canım sen hiç ekmek yemiyor musun ? ekmeği 10 gündür hayatımdan çıkardım demişsin öğlen ne yiyorsun sulu yemek yanında ekmek yerine tercih ettiğin bir besin varmı?

Son düzenleme:
Kizlar ben de yaklasik 4 ay Karbonhidrat Diyeti yaptim..Ama biraz ara verdim ve simdi 2 hafta bu diyeti uygulamayi dusunuyorum..
2 ogun nesfit yiyorum az yagli sut ile oglenleri de az miktarda herseyden ama yagsiz tuketmeye calisiyorum..Aralarda da meyve yiyorum..
Ben de ne kadar verdigimi sizlerle paylasacagim..Umarim bu diyette de basarili olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…