Kizlar ben de yaklasik 4 ay Karbonhidrat Diyeti yaptim..Ama biraz ara verdim ve simdi 2 hafta bu diyeti uygulamayi dusunuyorum..
2 ogun nesfit yiyorum az yagli sut ile oglenleri de az miktarda herseyden ama yagsiz tuketmeye calisiyorum..Aralarda da meyve yiyorum..
Ben de ne kadar verdigimi sizlerle paylasacagim..Umarim bu diyette de basarili olurum..
Bende başladım bugün 2. günüm ..61 ile başladım spor yapamıyorum zaman bulamıyorum ..sabah ve öğle k-fleks yiyorum akşam ise ekmeksiz ne varsa yarım porsiyon..aralarda salatalık elma kuru kayısı yiyorum..Arkadaşlar kaç kiloyla başladınız gün içinde neler yapıyorsunuz bunlarıda paylaşalımm..belki daha iyi motive oluruz
Tarifinde yazdığı gibi 30 gr lık 2 öğün ve bir normal öğün ile aç kalmıyor musunuz?
Açıkcası zamanında hediye kase vermişlerdi ben onu dolduruyordum sorun olmuyordu. Ama bir baktım 30 gr öneriyorlar o zaman karnım kuruldamaya başladı
bende 3-5 kilo vermek istiyorum inşallah başarırız. ekmeği hiç yemezsem ilerleyen saatlerde acıkabilirim buda diyetimi etkiler. beyaz ekmektense kepekliyi tercih ediyoru,hem kepekli ekmek tok tutuyor beni. canım sen hiç ekmek yemiyor musun ? ekmeği 10 gündür hayatımdan çıkardım demişsin öğlen ne yiyorsun sulu yemek yanında ekmek yerine tercih ettiğin bir besin varmı?
Arkadaşlar daha iyi motive olmak için listemizi yapalım .arkadaşlar alıntı yaparak bilgilerinizi eklermisiniz.
Nick l Kullandığı ürün l diyete başlama tarihi l diyet öncesi kilosu l şuanki kilosu
1 l ecrin yağmur l special k l 11 nisan 2011 l 56 l 55.5
2 prenses88 special k 12 nisan 2011
59.9
3 helinasli 18 nisan 2011
67.5
kızlar tabloyu tam yapamadım tekrar denerim bağlantıda sorun var
Arkadaşlar aranızda special k kullanan yokmu? kimse cevap yazmamışlütfen yorumlarınızı benimle paylaşırmısınız ...
kızlar meraba bende zayıflamak istiyorum 1 yıl içerisinde tam 10 kilo aldımm abartmıyorum diyet yapamıyorum başlıyorum en fazla gün sürüyo sonra bırakıyorum special k yı ben yiyemiyorum aldım denemek için ama miydemi bulandırıyo benim sütsüz yersek olurmu nisanın 1 inde tam 64,500 gr dım buna dur demem lazımdı ve yediklerime dikkat ettim bazen hamur işi felan yediğim oldu tatlıda çok azz ama çok su içtim ve halende içiyorum spor yapamıyorum işten zaten yorgun geliyorum eve bu gün itibari ile 62,500 gr mım sabahları aç karnına 61,700 gr geliyorum. kızlar bu kilolar nasıl gitcek benim kilom hep göbeğe gidiyo görenler hamilemisin baya karnın çıkmış kaç aylık diyolar çok moralim bozuluyo 55 olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?