K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

helinaslı hogeldin aramıza, ne güzel sayımız artıyor. birbirimize destek olarak şu kilolardan kurtulalım. ben special k kullanıyorum başta normal sütle yapıyordum birkaç gündür yağsız süte geçtim inşallah iyi sonuçlar alacağız.
arkadaşlar hepimiz kilolarımızı yazalım bir liste yapalım hem nekadar kilo verdiğimizi görürüz hem birbirimize şevk vermiş oluruz ne dersiniz ?

Bende başladım bugün 2. günüm ..61 ile başladım spor yapamıyorum zaman bulamıyorum ..sabah ve öğle k-fleks yiyorum akşam ise ekmeksiz ne varsa yarım porsiyon..aralarda salatalık elma kuru kayısı yiyorum..Arkadaşlar kaç kiloyla başladınız gün içinde neler yapıyorsunuz bunlarıda paylaşalımm..belki daha iyi motive oluruz

Tarifinde yazdığı gibi 30 gr lık 2 öğün ve bir normal öğün ile aç kalmıyor musunuz?
Açıkcası zamanında hediye kase vermişlerdi ben onu dolduruyordum sorun olmuyordu. Ama bir baktım 30 gr öneriyorlar o zaman karnım kuruldamaya başladı

canım liste yapalım kaç kilo olduğumuzu ,diyete başladığımız tarihi ve haftalık tarılıp kilomuzu yazalım dediğin gibi daha iyi motive oluruz.

ben sabah akşam yiyorum öğlen az bir şekilde yemek yiyorum aralardada meyva yiyorum. ben pek açlık hissetmiyorum. çok su içersen ve kürler kısmında kişisel yağ eritme karışımı var her yemekten sonra sıcak içersen tok tutuyor tavsiye ederim

Arkadaşlar daha iyi motive olmak için listemizi yapalım .arkadaşlar alıntı yaparak bilgilerinizi eklermisiniz.

Nick Kullandığı ürün diyete başlama tarihi diyet öncesi kilosu şuanki kilosu

1.ecrin yağmur special k 11 nisan 2011 56 55.5
2.
3. I
4.
5.
6.
7.
8.

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha iyi motive olmak için listemizi yapalım .arkadaşlar alıntı yaparak bilgilerinizi eklermisiniz.

Nick l Kullandığı ürün l diyete başlama tarihi l diyet öncesi kilosu l şuanki kilosu

1 l ecrin yağmur l special k l 11 nisan 2011 l 56 l 55.5
2
3
4

kızlar tabloyu yapamadım tablo yapmayı bilen varsa düzenleyebilirmi lütfen

Son düzenleme:
Kızlar ben 67.5 kilo ile başladım ayın 18 inde..Bugun 3. gunum..Bakalım toplamda kaç kilo verecegim..
Ben de merak ediyorum..Sabah akşam 30 gramdan 60 gram kornflakes kesinlikle az gelmiyor bence..Beni hiç zorlamadı KB diyetinden sonra..Cunku vucudum az yemeye cok alışmış sanırım..

ben hiç ekmek yemiyorum alıştımda yememeye aramıyorum hiç 2 lt su içtiğim içinde acıkmıyorum
öğlede yemekte ne varsa yiyorum kısıtlamıyorum illa yemiycem diye tabi kızartma hamur işlerini keisnlikle yemiyorum yeri geldi zaman pilavımı yerim makarnamıda ama az
bugügn ititbariyle kilom 54,300 gram verdikce yazarım buraya
he unutmadan akşam en az 30 dk spor

selam..
bende sadece akşamları k flakes kırmızı olan paketinden yiyicegim.tam olmayacak evet ama sabah normal kahvaltı yapmak daha güzel geliyor bana..ben çok yersem dengelemek içini arada akşamları k flakes yiyordum.şimdi hergün yapmayı düşünüyorum.en azından pazartesinede kadar böyle yapacagım..sizlerede kolay gelsin..

kızlar tabloyu tam yapamadım tekrar denerim bağlantıda sorun var

selam arkadaslar, bende 12.nisan da basladim. listeye eklemeye calistim ecrin ama olmadi, istersen sen tekrar duzenlersin. bir liste olusturursak gercekten motife acisinda super olur. 15.gun dolmasina benim 2 gun kaldi bakalim kac kilo vericem. sen 11.nisanda baslamisin kac kilo verdin devam ettinmi diyete? ben bozmadan devam edicem ins.
kizlar hadi listeye kerkez eklesin.

kızlar bende bugunden itibaren k fleks e başlayacağım.ayrıca 2 günde bir pilates yapıyorum.5 kilo fazlam var bakalım kaç haftada verebilicem.kolay gelsin şekerleerrr

kızlar ben geçen sene bi ara öle yedim de yanlzı kahvaltıda yedm sadece ve yinede yanında az biraz peynir zeytin de yedim nebiliyim yaa sanki hergün bunu yersek tam olrak vitamin olrk karşılayamaz gibi geliyo.. bilmiyorumki siz ne diyosunuz bu konuda..

Arkadaşlar aranızda special k kullanan yokmu? kimse cevap yazmamış lütfen yorumlarınızı benimle paylaşırmısınız ...

kızlar meraba bende zayıflamak istiyorum 1 yıl içerisinde tam 10 kilo aldımm abartmıyorum diyet yapamıyorum başlıyorum en fazla gün sürüyo sonra bırakıyorum special k yı ben yiyemiyorum aldım denemek için ama miydemi bulandırıyo benim sütsüz yersek olurmu nisanın 1 inde tam 64,500 gr dım buna dur demem lazımdı ve yediklerime dikkat ettim bazen hamur işi felan yediğim oldu tatlıda çok azz ama çok su içtim ve halende içiyorum spor yapamıyorum işten zaten yorgun geliyorum eve bu gün itibari ile 62,500 gr mım sabahları aç karnına 61,700 gr geliyorum. kızlar bu kilolar nasıl gitcek benim kilom hep göbeğe gidiyo görenler hamilemisin baya karnın çıkmış kaç aylık diyolar çok moralim bozuluyo 55 olmak istiyorum.

Canim bir yilda 10 kilo aldiysan vermesi daha kolay olur hic uzulme.cunki kalici degil senin kilon. eger sutle yiyemiyorsun birde yagsiz yogurtla dene.
bende senin gibi hic diyet yapamiyorum, ama bu urune baslayalidan beri 2 ogun k fleks yiyorum bir ogun ana yemegimi yiyiroum ve kilo vermeye basladim. sana tavsiyem sirke bal su karisimina baslaman acayip incelmeni sagliyor. kolay gelsin

Son düzenleme:
Kizlar bugun tartildim ve 15 gunde 2 kilo vermisim cok mutluyum. ve 15 gunvdaha devam edecegim ins. 2 kilodaha verirsem 56 oluyorum ins.

baska tartilan arkadas varmi 15 gun yapipta merak ediyorum. eger ben yagsiz sutle yapsaydim eminim daha cok kilo verirdim , bugun yagsiz sut aldim 15 gun yagsiz sutle denicem.
arkadaslar size tavsiye ediyorum gercekten kilo verebiliyorsun ,ve sporlada vucudun sekle giriyor.
ben bugun basladim ,bugun baslayan varmi baska? yada yarin, birbirimize destek oluruz

Son düzenleme:
merhaba kızlar..bnde yarın 2 hafta 2 öğün 2 kaseye başlıyorunn :79: şuan 56 kiloyum gelişmeleri yazraım 5 kilo vermek istiyorummm (=

kızlar merhaba 1 hafta şehir dışındaydım Ankaraya gitmiştim bu dönemde neyazıkki diyetim bozuldu ilk 3 gün iyiydi ama sonra annemin baskıları yüzünden special k ya devam edemedim. hoş gitmeden önce anlaşmıştık annemle ama orada yenildim :)) pazartesi kesinlikle tekrar başlayacağım diyete. ben bırakmakla hata yaptım ama pazartesi kesinlikle sıkı bir şekilde başlayacağım. umarım sizlerinki iyi gidiyordur. bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış negüzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…