K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Selam arkadaslar, benim K fleks diyetim bitti . Ama cok memnun kaldim, Bir ayda 3 ,5 kilo verdim, ve bu beni cok mutlu etti. 15 gun ara verip tekrardan baslamak istiyorum ins. Tekrardan baslarsamda artik formumu tutmak icin baslamis olacagim

Kizlar umudunuzu hic kesmeyin ve diyeti yarim birakmayin, bende 15 gunde verilcek diyette bir ayda verdim ama olsun,gec olsun guc olmasin kendimi cok zorlamadim, ve aksam yemeklerini doyasiya yedim, sabahlari oglenleride K fleks yedim ve 3 litre su ictim. Lahana suyu ve sirke suyuda icip bu diyeti destekledim. herkeze kolay gelsin..

arkadaşlar bende bu gün başladım 2 hafta 2 öğün 2 kase uygulayacağım..bakalım kaç kilo vereceğim..

arkadaşlar bende bu gün başladım 2 hafta 2 öğün 2 kase uygulayacağım..bakalım kaç kilo vereceğim..

Canim basarilar dilerim. Umarim iyi sonuclar alirsin. zaten 4 kilo fazlan varmis 15 gunde 4 kilo verirsin , eger veremessen bir 15 gundaha uygula. ben 30 gun uyguladim.

arkadaslar bence bu gereksiz bir diyet. bir kere 2 hafta boyunca gunde iki kere ayni seyi yemek demek, ne yersen ye (yagsiz - sekersiz) kio vermek demek. onun yerine kendinize semiz otu haslayin, bir gun kabak yemegi yapin, en azindan cesit olur yuzunuze renk gelir. Hem sebzeyle vermekle korn flakes le vermek bir olur mu??

gunde bir ogun kahvaltida k flakes yenilebilir. o kadar da tok tutmuyo yani, 2 hafta o yenmez ben diyim. walla istah krizi gelir=))

kendi urunlerini satmak icin yaptiklari birsey iyi ben de elma, leblebi fln getirtiyim,uzerine adimi yapistiriyim. 2 haftada 2 ogun bundan yiyin zayiflayin. walla 7 kilo verirsiniz=))

Bugün 11. günüm. Gerçekten söylendiği kadar tok tutmuyor. :) ama söylendiği gibi kiloda verdiriyor :) . en son 81.3 tüm.. Şimdi 79.3 oldum. Temmuzun 1 ine kadar bakalım kaç kilo daha vericem...

Son düzenleme:
ay hayatım 11 gün walla azim yani... maşallah bende gözüm yemedi bugün başlamaya dışarda bayılır kalırım diye tırstım... nasıl doyucam bilmiyorum ya

çıkar sen o leblebiyi...ilk müşterin benim

arkadaşlar bende dün başladım bakalım hayırlısı moral verici şeyler söyleyin lütfen başladım bırakmıyım

walla hayırlı bişeler, moraller vermek isterdim ama saat 4 e dooru bir baş ağrısı nüksetti bende sanırım ikinci paketi almıcam normal domatese salatalığa dewam edicem gözlerim karardı saat 4 de ara öğün yapmama rağmen ölcem dedim walla ay napıyım benden önemli deil yani

sabah-akşam bundan bi kase yiyip öğlen normal bi yemek yediğimde daha tok kalıyorum ben. 15 gün düzenli sürdüremedim maalesef hiç bunu, sürekli "ye, ye" diye baskı gördüğüm için
çeşitleri olduğu için sürekli yemek baymıyor insanı ama k-flakes hiç güzel değil bence, yumuşuyo sütte. nesfit'in daha güzel, çıtır kalıyo hem.

Kızlar ne kadar yenileceği ile ilgi her yerde farklı birşey yazıyor. En sonunda kendim hesapladım. k fleksin bir öğünlük miktarı 1,5 su bardağı oluyor.. Bilginize :)

Bu arada dün 79.3 tüm. Bugün 78.5 olmuşum :)
Bu şekilde kilo verdiğimi gördükten sonra kolay kolay başka birşey yemem.

Son 5 gündür dikkat etmeye başladım. 2 gündür sadece günde 3 öğün k fleks ve 1 tane k bar.. ve bol su ile herbalife'ın bitki çayını içiyorum.. bakalım yarın akşam kilomda bir değişiklik olacak mı :):):)

Bugün itibari ile tok karnına 78 kiloyum :)
Bu sefer diyetimde çok azimli çıktım. Kilo verdikçe sizlerle paylaşırım. Hedefim 30 hazirana kadar 70 kiloya inmek :)

bende dün sabah başladım..
sabah bi kase yedim öğlen tavuklu salata yedim akşamda bi kase yedim ama annem çok güzel yemekler yapmıştı dayanamadım birer kaçış aldım onlardan da..
bu gün sabah bi kase Ka hazırladım ama 4 kaşık aldım hiç yiyesim yok midemi bulandırdı neden se ..iştahım kapandı sanki hala masamda duruyo inş devam edebilirim..

ben uzun zamandır hatta çok uzun zamandır çileklisini yiyorum
markette bulamayınca çıldırma pozisyonuna geliyorum resmen
yeme sebebim çok sevmem
açıkcası üstünde 30 gr yazıyor ben bir günde 100 gr yiyorum anca doyuyorum
onun dışında dukandan öğrendiğim krebim gün içinde dondurmam bazen çekirdek çıtlamalarım oluyor
evdeki yemekten az buçuk yerim
ekmek v.s. yok hayatımda zaten karbonhidratı krepten ve k fleksten alıyorum
2 litre suyum ve 2 fincan yeşil çayım mevcut hergün
extra sabah bir fincan filtre kahve içerim
1 aydır spor yapamıyorum
buna rağmen sporsuz kilo veremeyen ben 76 kiloya düştüm 78,5 kilodan
açta kalmadım
seviyorum ama sadece çileklisini
ayrıca nestle uyduruk bir ürün yapmış benzesin diye ama kfleksin yerini tutumuyor ben anacım

sevgili firma sahipleri ürünü 750 gramlık poşetlerde ve az daha ucuz yaparsanız çok sevinirim
kırmızı meyveli k fleks manyağı üyeniz

Kızlar bugün tok karnına 77.8 olmuşum :)
O kadar hırs yaptım ki zayıflamayı oğluma çubuk kraker verince elime 1 tanae bile alıp yemiyorum. Çünkü biliyorum ki bir defa yersem devamı gelecek..

Doğum sonrası göbek kalmıştı baya.. Karnımı içeri çeksem bile sarkık bir şekilde duruyordu... Artık zayıflasam bile hep öyle kalacağını düŞünüp üzülüyordum.. Fakat kiloyu göbek ve çevresinden verdiğimi farkettim. Ve gerçekten göbeğimde toplanma oldu. Artık karnımı içeride çektiğim zaman dümdüz duruyor.. herhangi bir buruşukluk yada sarkma mevcut değil :)
Demek ki 2 hafta da bikini formu diye reklamları bu yüzden yapıyorlar :) Bugün sanırım 2 haftamı geçtim. Ve etkisi gördüm..

İdeal kilom 57 imiş :) bakalım ne zaman o kiloya inebilicem..

Kilo verdikçe buraya yazıyorum belki sizlere faydam olur diye.. :) Hepimize bol zayıflamalı günler. :)

kizlar herkez iyi gidiyor

bende bu diyet bittikten sonra baska diyete baslamistim.. bugun 8.gunum baska diyette. ama ben bu diyeti ozellikle cilekli special k cok ozledim. 13 gunluk diyetim bitsin. special k ya yeniden baslicam ins. arkadaslar bide illa soyledikleri kadar yemek zorunda degilsiniz, karniniz doyuncaya kadar yiyin. ben oyle yaptim. goz karari sutun icine koyuyordum, ve yumusamadan yiyorudum. yumsayinca pek hoslanmiyorumda gecen gun 2 paket daha aldim, ve 1 aydaha yapicam, hatta ramazandada devam etmek istiyorum. ya iftarda ya sahurda
bir ogun yicem .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…