K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Benim boy 1.53 m., kilo 47 kg. Görüntü olarak fit görünüyorum. Bu K-fleks olayını abartmamak için mesela bir sabah K-fleks yemişsem, diğer sabah bir dilim kepek ekmeğinin yanında az yağsız peynir, 2 zeytin, domates ve salatalık tüketiyorum. Bazen abur cubur ya da fast food yiyeceksem o gün iki öğünü k-fleks yapıyorum. Yani işte bir şekilde birşeyleri dengelemeye çalışıyorum, kırmızı eti çok az tüketiyorum, ama somon balığı ve beyaz tavuk göğsünü seviyorum. Genelde ya yağsız tavada ya da fırında buğulama gibi yapıyorum, sebzeyi çok severim, meyveyi de. Genelde öğünlerde K-fleks yersem bazen yoğurtla (yağsız) bazen de yağsız sütle tüketiyorum. Fakat arkadaşlar diyeceğim o ki deli gibi spor yapıyorum, benim hedefim boyum kısa olduğu için 45kg., sporu eksik etmeyin, ne yapıyorsun derseniz haftanın en az 5 günü tempolu yürüme, bazen yarım saat hafif tempolu koşu, artık iki yıl oldu bünyem spora alıştı, o yüzden arada şaşırtarak ya koşuyorum, ya da kendimce evde egzersiz yapıyorum sabah ve akşam olmak üzere toplam 40 dk. ı alıyor bu egzersizler, platese benzer hareketler bunlar. Fakat hergün 30 dk koşmak hafif tempoda ya da hızlı tempoda (yani dakikada 2-3 adım atacak şekilde) çok iyi geldi bana, geçen yıl bir ara bu boyla 55kg. olmuştum, 3 ay sonra sıkı bir spora başladım, 46 ya indim, o gün bugündür sporu hayatımdan hiç eksiltmedim hatta artıyor, ve sabahları klasik türk kahvaltısını çok azalttım, yerine lifli müsli, k-fleks tercihim ağırlıklı olarak. 2 kg. da versem daha da güzel olacak. Bunların hepsi ayrıca sağlıklı olmak için, sadece fit görünmek için değil, yoksa bunları kısa süre yapıp kilo vermek geçici bir çözüm olur güzel görünmeye,en iyisi gelin bunları alışkanlık haline getirelim, sonra abartmadan yediğimiz abur cuburlardan da pişmanlık duymayız. Herkese başarılar diliyorum. Kararlı olun daima.Burada motive edelim sağlıklı bir yaşam için birbirimizi.

bende çikolatalısını yiyiyorum yoğurtla süt normaldede sevmem zaten.ama kırmızı meyvelisini de alıcam inşllh yarım bırakmam 15 gün dayanırım.

slm arkadaşlar , bende katılabilirmiyim aranıza

bugün başladım k-flakes kırmızı meyveli yemeye. daha öncede, geçen eylül-ekim-ayında, yemiştim ve çok işime yaramıştı. sadece akşam yemeklerinde yedim ben , çünkü gün boyu çalıştığım için sabah ve öğlen yediklerimi fazlasıyla yakıyordum, ancak akşam yemekleri hem bol kalorili oluyordu hemde hareketsiz saatlere denk geliyordu.

o dönem 38 bedenden 36 bedene düşmüştüm, tabi sadece k-flakes ile değil, bol su ve yeşil çay ile. yeşil çay mutlaka tüketin derim günde 3 fincan, araştırmalara göre günde içilen 3fincan yeşil çay hiçbirşey yapmasanızda 78-106 kalori yakmanızı sağlıyormuş, ayrıca içilen her 1 bardak suda 25 kalori demek bunuda unutmayın.

şimdi geleyim kendi durumuma

yaşım 27 , boyum 1.64 , kilom 57 , 38 bedenim

1 ay 10gün sonra düğünüm var , 10 günü çık(gelinlik provamın bitme zamanları) 1ayım var önümde kilo vermek için. abartı bi durumum yok tabi kabul ediyorum ama daha sıkı ve fit olmak istiyorum açıkcası balayına gittiğimizde bikiniyle kendime güvenim tam olsun derdindeyim yan yağlarım var biraz, dar bişey giyince pırtlıyorlar saolsunlar onları eritsem , birazda bacaklarım incelse ve popom sıkılaşsa ne güzel olur işte tüm bu isteklerim için bugün başladım yediklerime dikkat etmeye, 1.5litre suyu tüketmiş bulunuyorum 2 fincanda yeşil çay içtim, ve bir kase k-flakes yedim saat 3gibi ve hala acıkmadım gerçekten tok tutuyor
ve tadı müthiş kırmızı meyvelisinin.

Son düzenleme:
Arkadaşlarlar kendime k flaksın sadesini aldım carreforuda ikili baket 10.80 tl 500 grlık paketler bugün tam anlamıyla başladım diyetime
1.65 boyundayım 58 idim 55 olmak hedefim.
Saba işe gelirken pipetin içine bir batrdak yarımyağlı sütümü koydum kapaklı küçük bir kavonozada 5 kaşık k flaksımı koydum küçük plastik kaşımıda aldım.PC mi amarken maillere bakarken yedim bir sürehi suyumuda aldım günde 2 sürahi su içmek hedefim.akşamlarıda geçen hafta başlamıştım yürüyüşüme başladım 1 saat yürüyüş bakalım ne olcak

Arkadaşlar 81 kilo ile başlamıştım bildiğiniz gibi. Şimdi 77 kiloya indim. Daha da gram olarak bile kilo veremedim :) Demek ki kilo vermem durdu.
Bu kadarınada şükür. K flex' i bir süre görmek istemiyorum.. Yemekten midem kalktı artık..

Evde 3 tane daha 500 gramlık paket var 20 gün sonra tekrar başlıyacam. Şimdi farklı bir diyete başladım.. :) Bu arada sadece şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim.Midem küçüldü. artık daha az yiyorum. Fazlasını midem kabul etmiyor:)

Son düzenleme:
ve evet arkadaşlar sonuç almaya başladım ilk günümde 73,4 tüm aç karınla bu sabah tartıldığımda 70,8 geldim tabi arada kaçamaklarım oldu dayanamam çünkü güzel yemeklere tavsiye ediyorum ama sakın akşam 7den sonra bişey yemeyin atlamadığım tek şey o oldu.suda çok öneli 2,5 litre su için faydası oluyo

İyi akşamlar, bende daha önce kısa bir süre yapmıştım bu diyeti ama yarından itibaren 15 gün yapmak istiyorum ... Yalnız ben öğlen ve akşam düşünüyorum ara öğün açıkırsam düşünüyorum. Boyum 1,63 kilom 54 . 50 olmak istiyorum. çünkü aldığım 100 gram bile çok gösteriyor bende ve çok çabuk kilo alabiliyorum bu yüzden ideal kilomdan aşağıda olmak istiyorum

ben de denemiştim ama aslında diyetlerdeki amaç karbonhidratı azaltıp kilo verdirmek değil mi?ama burda 2 öğün full karbonhidrat alıyoruz,nasıl kilo vericez.saçma gibi..

ben daha önce de yazmıştım ama tabi ki yapamadım hep başlıyorum ve aynı gün bozuyorum .. yarın miraç kandili dolayısıyla başlayamıyorum ama inşallah 29 haziranda başlayacağım.. tatlı krizlerimi önleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..:2:

kızlar selam,

istikrarla yapıyorum special k diyetimi. bu kez çikolatalı aldım. 3. günün akşamındayım. şimdiden 2.5 kg gitti nası iş anlamadım

sabah 5 kaşık special k + yarım bardak yağsız süt
öğlen fırında tavuk ya da bir porsiyon yemek (ekmeksiz)
akşam 5 kaşık special k + yarım bardak yağsız süt (akşam saat 18.00'de)

ara öğünlerde de elma, bir ufak kutu meyveli yoğurt ya da normal aktivia, bazen de form biskuvi. 0 şeker.

sanırım benim vücudum çok su topluyor ve ben her seferinde diyete başladığımın 3. günü bi 2 kilo atmış oluyorum. temmuz 18'de tatile gidicez. 73 küsürden şuan 70.5 kg'a düştüm

devam ettikçe sonucu sizlerle paylaşıcam

ben yaklaşık 1 aydır, belki de geçmiştir tam tarihi bilmiyorum ama special k kullanıyorum, sabah ve akşam yemeklerinde. öğlen yemeğinde işyerinde ne çıkarsa hepsinden yiyorum. kahvemden çayımdan kısıtlamadım hiç. aralarda da meyve, activia, badem fındık kepekli bisküvi, dondurma fln yiyorum, hiç aç kalmadım, 4 kilo verdim, devam ediyorum, daha 4 kilo daha vermek istiyorum kızlar, darısı başınıza

tatlı krizleri için çözümü buldum şükür size de söyleyeyim belki işinize yarar.. ben k-flexin içine tarçında koyuyorum işe yarıyor bilginize..

Bu arada bu 30 gram 5 çorba kaşığına mı denk geliyor tam olarak ?

doğum sonrası kilolarım gitmişti. Emzirme evresinde tekrar deli gibi kilo aldım.
Bu kilolar gidecek başka yolu yok.
3 kat oldum resmen ya.
Ben nasıl bu kadar kilo aldım bilmiyorum.
Ama gidecek yazcam size kızlar :)

Kızlar takıldım kaldım yaa, 5 kilo verdim ama durdu artık veremiyorum, napiyim sizcee? 5kilo daha vermem lazım

ben de 11 gündür special k sade olanını kullanıyorum ve 2 kilo verdim, tabi bol bol su ve günde 2 kupa yeşil çayı da aksatmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…