Benim boy 1.53 m., kilo 47 kg. Görüntü olarak fit görünüyorum. Bu K-fleks olayını abartmamak için mesela bir sabah K-fleks yemişsem, diğer sabah bir dilim kepek ekmeğinin yanında az yağsız peynir, 2 zeytin, domates ve salatalık tüketiyorum. Bazen abur cubur ya da fast food yiyeceksem o gün iki öğünü k-fleks yapıyorum. Yani işte bir şekilde birşeyleri dengelemeye çalışıyorum, kırmızı eti çok az tüketiyorum, ama somon balığı ve beyaz tavuk göğsünü seviyorum. Genelde ya yağsız tavada ya da fırında buğulama gibi yapıyorum, sebzeyi çok severim, meyveyi de. Genelde öğünlerde K-fleks yersem bazen yoğurtla (yağsız) bazen de yağsız sütle tüketiyorum. Fakat arkadaşlar diyeceğim o ki deli gibi spor yapıyorum, benim hedefim boyum kısa olduğu için 45kg., sporu eksik etmeyin, ne yapıyorsun derseniz haftanın en az 5 günü tempolu yürüme, bazen yarım saat hafif tempolu koşu, artık iki yıl oldu bünyem spora alıştı, o yüzden arada şaşırtarak ya koşuyorum, ya da kendimce evde egzersiz yapıyorum sabah ve akşam olmak üzere toplam 40 dk. ı alıyor bu egzersizler, platese benzer hareketler bunlar. Fakat hergün 30 dk koşmak hafif tempoda ya da hızlı tempoda (yani dakikada 2-3 adım atacak şekilde) çok iyi geldi bana, geçen yıl bir ara bu boyla 55kg. olmuştum, 3 ay sonra sıkı bir spora başladım, 46 ya indim, o gün bugündür sporu hayatımdan hiç eksiltmedim hatta artıyor, ve sabahları klasik türk kahvaltısını çok azalttım, yerine lifli müsli, k-fleks tercihim ağırlıklı olarak. 2 kg. da versem daha da güzel olacak. Bunların hepsi ayrıca sağlıklı olmak için, sadece fit görünmek için değil, yoksa bunları kısa süre yapıp kilo vermek geçici bir çözüm olur güzel görünmeye,en iyisi gelin bunları alışkanlık haline getirelim, sonra abartmadan yediğimiz abur cuburlardan da pişmanlık duymayız. Herkese başarılar diliyorum. Kararlı olun daima.Burada motive edelim sağlıklı bir yaşam için birbirimizi.