arkadaslar merhaba..
bende k-fleks yıyorum bazı sabahları yada aksamları...
ama hıc ıkı ogunu denemedım... bende öğlenlerı normal yemek ve salata olarak yapıp sabah aksam ı k-fleks yıyeyım de bakayım kıloda degısıklıkler hızlanacak mı...
11 aylık bebeğim var emziriyorum.acaba bende 2 öğün şeklinde tüketsem sütüm kesilirmi?normalde yiyorum ama haftada 1-2 defa yemek ahzırlamaya halim yoksa geçiştirmelik gibi.
arkadaslar merhaba..
bende k-fleks yıyorum bazı sabahları yada aksamları...
ama hıc ıkı ogunu denemedım... bende öğlenlerı normal yemek ve salata olarak yapıp sabah aksam ı k-fleks yıyeyım de bakayım kıloda degısıklıkler hızlanacak mı...
ben de aranızdayım :))) bugün ilk günümdü
sabah sade olanından yedim 125 ml süt ile
öğlen yağsız kıymadan köfte yapıp yedim yağsız tavada kzarttım
akşam da çikolatalı müsli olanından yedim
şimdilik iyi gidiyor :))
Bu akşam reklamlarda görünce internetten araştırmak istedim gerçekten işe yarıyor mu diye. Burdaki yorumları okuyunca bende başlamaya karar verdim. yarın sabah ilk işim markete gidip almak olacak. Evde oturup yemekten 82 kiloya çıktım.Her pazartesi başlayan diyetim salı son buldu. Ama bu sefer kararlıyım.. Birbirimizi motive edelim ki vazgeçmeyelim :) 1 ay sonra taile gidicem.. Ve bu kilolardan kurtulmam gerek. Bakalım 15 gün kullanmakta kararlıyım. Sonuçları sizlerle paylaşırım :):86:
Kolay gelsin vienna, umarim basarili sonuclar alirsin:) zaten azimli oldugun cizelgenden belli,super zayiflmisin tebrikler..
Sonuclari paylas canim bekleriz, ben sirkeli su icmenide oneriyorum, istah kesiyor, anneme bile soyledim oda basladi dun
selam kızlar bende geldim uzun zamandır aklımdaydı bu ama pek sevmediğim için başlamıyordum merak ettiğim bişiy var ben k-fleks normal yesem üstüne süt içsem olmazmı? böyle süt içinde yumuşayınca hiç sevmiyorumda...
Kolay gelsin vienna, umarim basarili sonuclar alirsin:) zaten azimli oldugun cizelgenden belli,super zayiflmisin tebrikler..
Sonuclari paylas canim bekleriz, ben sirkeli su icmenide oneriyorum, istah kesiyor, anneme bile soyledim oda basladi dun
selam kızlar bende geldim uzun zamandır aklımdaydı bu ama pek sevmediğim için başlamıyordum merak ettiğim bişiy var ben k-fleks normal yesem üstüne süt içsem olmazmı? böyle süt içinde yumuşayınca hiç sevmiyorumda...
Selam, benim nacizane fikrim , eger sevmiyorsan bence zorlama , baska diyetler dene istersen canim, 15 gun boyunca kuru kuru yiyp ustune sut icmek senin icinde zorlayici olacak, miden bulanmasin, zaten cok sekerli tek basina bir gun yersin iki gun yersin sonra birakirsin:) . kilon kacti kac kilo vermen gerekiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?