kızlar hadi gelin bana destek olun ya arkadaşımın boyu bir 60 ve 50 kiloydu 15 günde 47ye düştü sporda yapmamış bende bugün başladım 51 kiloyum bende boyum158 ama göbeğim var pazartesi sporada başlicam sabah ve akşam kfeks ycem öğlen normal yemek bakalım neler başarıcam gelin beraber yapalım noluur
kızlar yapan devam eden var mı? bende yarın dr. oetkerin vitalisini alcam ama onda fındık yoko yüzden nestlenin meyveli müslisinide alcam iksini karıştırcam en iyisi hangisi derseniz tabiki vitalis derim çünkü %40 meyveli 9 çeşit meyve var ayrıca yulaf buğday ve çavdar ezmesi ve şeker katkısı yok daha uzun vadede tok tutacağını düşünüorum bnm bidw wc sorunum var o yüzden diğer öğünleride bakliyatla tamamlıcam şu şişkinlik sorunum gitsin istiorum bakalım bi fayda görürüm inş
10 mart=start =60.3
12mart=1.gün=60.2
13mart=2.gün=59.7
14mart=3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım
15mart=4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım)
Triendy21, geldim peşinden
Merhaba kızlar, bende kırmızı meyveli aldım bugün, dün yazılarınızı okuyunca yapmaya karar verdim.
Yalnız 2 şey sormak istiyorum;
1. 1 kase yeniyor diye biliyorum ama neye göre bir kase? Sizin bir ölçü biriminiz var mı? Mesela 1 su bardağı yada 2 gibi...
2. birde arada ki öğlen öğününde istediğinizi yiyiyor musunuz yoksa sadece salata falan mı?
inşallah canım istedikten sonra herşey mümkünÇok teşekkürler kızlar :)
Tri, bakıcam canım topiğine de, bugün başlayamadım, ne kadar yiyeceğimi bilmediğim için ama yazmışsınız, yarın rahat rahat başlayabilirim. O zaman öğlenleri sebze yemeği yesem yeterli herhalde. Çok teşekkürler, valla zayıflıyorsunuz ya çok motive oldum, dokuzlu rakamlara az kaldı, sizlerle beraber geçeceğim inşallah :)))))
ben de tekrar başladım special-k yemeye... 3gündür yiyorum. geçen sefer 5 kilo fln vermiştim, şimdi yine versemn 5 kilo çok mutlu olacağım
walla canım tam süreyi hatırlamıyorum ama 15 güinşallah canım istedikten sonra herşey mümkünhem çabuk gider senden ilk başlarda daha motive olursun hem
nekadar sürede vermiştin canım 5kiloyubenimde 55 olmam lazım 9nisana kadar iddam var,,60.3le başladım 58.7 oldum bugün bakalım gider inşallah az kaldı ama,,vücut zorlanıyo işte onca kilodan sonraa
Hayır canım 15 günde değil maalesef, 1 ayı buldu, belki biraz geçti bileKahvaltımı yaptım, bir bardak da portakal suyu içtim ara öğünde. Ispanak hazırladım, onu pişiricem az sonra öğlende sebze yiyim deye düşündüm. Hadi bakalım inşallah gidecek bu kilolar.
15 günde mi 5 kilo vermiş arkadaş, vay be süper...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?