K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba
prenses sağol canım ben geçen hafta mide küçültme amaçlı geçiş yaptım bu hafta sıkı sarılıcam artık yoğun çalışan bir öğretmenim bu haftayıda atlatınca kendime kalıcam iyice yürüyüş ve diyetle bu işi bu yaz sağlıkla inçallah halletmeye kararlıyım
bakalım buralardayım paylaşalım birbirimize destek olalım

merhaba arkadaşlar
bugün 7. günüm
ben artık alıştım zorlanmıyorum pek
tartılmadım henüz ama hafiflediğimi hissediyorum
15 günün sonunda tartılacağım yazarım burayada sonucu

Kizlar herkeze kolay gelsin

bende soguk pastorize sutun icine atip cok yumsamadan yiyenlerdenim:) diger turlu yumusayinca yiyemiyorum. Ama suanda iyi gidiyorum, artik zayifladigim arkadaslar tarafindanda soyleniyor ve buda beni mutlu ediyor en onemlisi esim zayifladigimi soyluyor
sirkeli su ve lahana suya devam, sirkeli su tok tutmaya sagliyor, lahana suyuda yaglari yakma ozelligi var. henuz yuruyuse baslamadim, ins en kisa zamanda baslarim. Kizlar bu yaz 3 tane dugunvar

Son düzenleme:
K-fleaks dediginiz sey kisaca cereal'dir, lif bakimindan zengin ama dikkat etmeniz gereken sey, soguk sutle, hic yumusamasina izin vermeden tuketmek.. Ayrica seker bakimindan zengin olmayanini tercih edin, cikolatali, cileklisini tavsiue ermiyorum..
Hatta bulabilirseniz musli ve taze meyvelerden kendiniz hazirlayin,birazda light sut yada light yogurt katin.. Gun boyu tok tutup, enerji kaynagi olur..
alismaniz biraz zaman alabilir ancak klasik turk kahvaltisindan daha az kalori alacaginiz kesin!
Ben yaklasik 6-7 yildir hic sasmam musli , ahu dudu- light sut kombinasyonundan 32 yasindayim 2 cocuk annesiyim .. Bekarken 65 kilo idim su anda 62 kiloyum , hic de sasmaz..
Arada sirada yapilan dietlerle degil ama hayat tarzi haline getirilirse basarili olunur..

slm canlarım bende bugün aldım yarın pazartesiii boyum 1.81 79 kg bakalım 2hafta sonunda ne olucak ben çalıştığım için sabah kavaltı yapmıyordum onun yarine k-fleksi kullanıcam birde akşamlarıı çok kaçırıyorum yemekte akşam öğünündede kullanıcam 2öğün öğlende salata yağsız yemek ve boolll su içicem inş işe yarar sonuçları yazarım buraya kızlarr :))

Ben çok fenayım bi kaç gündür kendimi kötü hissediyorum bu kilolarla artık kesin bişeyler yapmak zorundayım giyinemiyorum zevk falan kalmadı aynalarla aram kötü artık yarın itibari ile bakacaz bakalım hayırlısı

Bugün 4. günüm ve Karnım çok şiş.

Boyum 170 . 81 kiloydum. şimdi 81.3 olmuşum :)

ama morelimi bozmuyorum.. 2 hafta devam edicem :) Sonuçları paylaşırım kızlar..

Son düzenleme:
10. günümde bitti iyi gidiyor
çok merak ediyorum fakat daha tartılmadım.
pazar günü yazarım sonucu

Ben sadece 1 kilo vermişim 2 haftalık sürçte
1 hafta ara verdim şimdi malum..1hafta sonra tekrar başlıycam bu sefer daha çok dikkat edicem

gnydn64 canim bende cok merak ediyorum, ne zmana tartilcaksin ? tartilinca mutlaka yaz oky

Sinem90 uzulme sekerim bir kilo verdim sadece diye, cunki kilo vermesen bile, incelme olmustur mutlaka. Yuruyus yada spor yapiyormusun?

mislina8560 supermis canim

Lara umarim en kisa zamanda verirsin

Prenses88 ; cnm yürüyüş yada spor yapmadım İsveç diyetine başlamayı düşünüyorum pztesi günü

kızlar regl dönemimdeyim nesfitle yapmıştım ama öğlenleri makarna yedim 1 kilo almıştımç..kflakesi denemedim...bazı yerde 1.5 su bardağına yağsız sütle karıştır diyo...bazı yerlerde de 5 kaşık kflakesle süt karıştır diyo..hangisine inanıcaz ? düğüne gidicem ya acil kilo wermem lazım

kızlar kflakes yiycem de düğün war tutuşmuş durumdayım elbise felan alıcam mahwoldum ben yandım bittim ne kadar ölçüde karıştırıcak 1.5 su bardağı diyo ya...çok değil mi o ? bi yerde de 5 yemek kaşığı gördüm ..öle yazıyodu

Cnm ben 1e 1buçuk oranında kullandım.

Ben goz karari koyuyorum, olcu kullanmiyorum, corba kaselerin icinde yiyorum, eger birazdaha fazla yemek istersem , yiyorum, ac kalmaktan iyidir dimi
Umarim dugune fit gidersin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...4sve231-diyeti-yapanlar-180.html#post19512706

isveç diyeti bu cnm.Araştırdım da çok fazla yararını gören var ciddi kilolar verilmiş.Bende yarın başliycam

Canim ya tesekkur ederim link attigin icin arastirdim bende. Valla aklima yatti, cunku temmuz 10 a kadar 7 kilo vermem lazim, ve bu diyetle sonuca ulasabilirim ins Bugun basliyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…