1 haftada 1,5 mu of kızlar süpersiniz ya benim öyle bi iniyo bi çıkıyo ya ben zaten öğlenleri kaçırıyorum sanırım çok kilo fazlası olmyncada kılo vermek cok daha zorlaşıyor :2:
62 kiloydum canım ben, 55e düşmeye çalışıyorum.. ilk günler hızlı gidio kilo, ama sonra yavaşlıo maalesef :26:1 haftada 1,5 mu of kızlar süpersiniz ya benim öyle bi iniyo bi çıkıyo ya ben zaten öğlenleri kaçırıyorum sanırım çok kilo fazlası olmyncada kılo vermek cok daha zorlaşıyor :2:
Ben de cumartesi ve pazartesi 2 gün ipin ucunu kaçırdım azcık.. ama bugün tam gaz devam, akşam eve gidip k-flakesimi afiyetle yiyeceğim1haftada 1.5 çok iyi,,bende geçen hafta 1haftada 1.6 verdim 58.7 oldum,,ama haftasonu eşim evdeydi ve akşamları yemek yedim,sonrasında atıştırmalıklar vs.o sabah 60ı gördüm dünde dikkat ettim akşam geç yemek zorunda kaldım ama tavuk salata yedim,bu sabah 59.3ü gördüm ,,bakalım nesfite bugün yine başladım,devam yani,,haftaya 57 olmam lazım en azından
62 kiloydum canım ben, 55e düşmeye çalışıyorum.. ilk günler hızlı gidio kilo, ama sonra yavaşlıo maalesef :26:
Ben de cumartesi ve pazartesi 2 gün ipin ucunu kaçırdım azcık.. ama bugün tam gaz devam, akşam eve gidip k-flakesimi afiyetle yiyeceğim
ewet canım maalesef 60,5um ... ben hemen 55 kilo olmak istiyorum yaa:26:
aynıyız valla,bende bugün tam gaz başladım tekrar
buarada sen 62kiloydum yazmışsın hedeflerimiz aynı 55sen şuan kaç kilosun,,62ykenmi 1.5 verdin 60.5musun acep
ewet canım maalesef 60,5um ... ben hemen 55 kilo olmak istiyorum yaa:26:
ben de bi regl olaydım da kurtulaydım iyiydi, sanki zayıflamıyorum gibi hissediyorum böyle ya, bide gecikti zaten, poffffbende bendeeeeeşurda çok az zamanım kaldı,,ama neyseki regl oldum bugün 3 gündür dikkat ettiğim halde 59 çıkıyodum tartıda moralim bozulmak üzereydiki regl oldum bugün 5gün sonra asıl kilom belli olur bi bakmışım 55 amaç çok dikkat edicem yinede,kaçamak bugün yaptım tatlı krizim tuttu yemiycektim ama amaan ne zamandır yemiyosun zaten gün içinde çok az kalorialıyosun dengelenir bişey olmaz dedim yedim
ben de 5 kilo vermek istiyorum şuan 62,5 kiloyum. sen ne kadar yedin bu k-fleksden cnm?ynai ben bazen 1 kaseyi dolduruyorum ama kilo vermeye yaramıyor tabi...:)senin ölçün nedir yerken?ben de tekrar başladım special-k yemeye... 3gündür yiyorum. geçen sefer 5 kilo fln vermiştim, şimdi yine versemn 5 kilo çok mutlu olacağım
ben k-flakes yedim, en çok da çikolatalısını ya da sadesini.. meyveli sevmiyorum. nesfit'in tadını o kadar sevmedim, o yüzden ama belki sen nesfiti seversin, o kişiye göre değişir..arkadaşlar merhaba
sitede gezinirken bu sayfayı gördüm ve yorumları okuyunca yapasım geldi
yarın başlıcam inş. bana yardımcı olurmusunuz diğer öğünlerde ara öğünlerde ne yemeliyim
bide nesfit mi k-fleks mi hangisini aliyim meyveli cikolatalı sadesi var müsliler felanda var kullanıp faydasını görenler hangilerini kullandılar tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
umarım iradeli bi şekilde sürdürebilir ve karşılığını alabilirim kısa zamanda tatlı düşkünü biri olarak:)biraz zor ama bu gevreklerde tatlı ihtiyacını görüyo
bide diyelim 2 hafta yaptım sonra normal kahvaltıya dönünce alırmıyım kilo acaba?
yaklaşık 1 bardak süte, 5-7 çorba kaşığı k-flakes koyup yiyorum canım ben. Dün akşam itibariyle 59 kiloyu gördüm..ben de 5 kilo vermek istiyorum şuan 62,5 kiloyum. sen ne kadar yedin bu k-fleksden cnm?ynai ben bazen 1 kaseyi dolduruyorum ama kilo vermeye yaramıyor tabi...:)senin ölçün nedir yerken?
ben k-flakes yedim, en çok da çikolatalısını ya da sadesini.. meyveli sevmiyorum. nesfit'in tadını o kadar sevmedim, o yüzden ama belki sen nesfiti seversin, o kişiye göre değişir..
Normal öğünümü öğlen alıyorum ben, ilk başlarda ne bulursam canım ne isterse yiyordum, şimdi fazlasını yiyemiyorum zaten.. mesela bugün 1 tabak kapuska 3-4 kaşık yoğurt ve süt helvası yedim öğlendeakşama k-flakes devam..
zaten 2 hafta bunlarla beslenince miden küçülüyor ve normal öğüne dönünce de fazla bişey yiyemiyorsun, ama tabi düzeni bozup yemeyi çoğaltırsan kilo alırsın.
yaklaşık 1 bardak süte, 5-7 çorba kaşığı k-flakes koyup yiyorum canım ben. Dün akşam itibariyle 59 kiloyu gördüm..
çikolatalısı ile sadesi arasında 100gr'da 20 kalori fln var, zaten başka bişey yemiyorum, tek zevkim k-flakesim, bırakın da onun en güzelini yiyeyim di misüperr:)ara öğünlerde bişeyler yiyor musun peki?çikolatalısını yiyip nasıl kilo veriyorsunnn
çikolatalısı ile sadesi arasında 100gr'da 20 kalori fln var, zaten başka bişey yemiyorum, tek zevkim k-flakesim, bırakın da onun en güzelini yiyeyim di mihem tatlı ihtiyacımı giderdiğim için ayrıca tatlı krizleri yaşamıyorum.. mesela şu anda regl dönemimdeyim, ama krizsiz atlatıyorum şuan
sana örnek bi öğünümü anlatayım;
Sabah 6:30;
1 kase k-flakes
Saat 08:30;
1 Fincan nescafe
Saat 12:00;
Öğle yemeğinde ne varsa artık ( bugün kapuska vardı, yoğurt ve süt helvası ile birlikte yedim)
Saat 15:00;
1 fincan yeşil çay
Saat 17:00;
1 elma
Saat 19:00;
1 kase k-flakes
Saat 21:00;
1 fincan bol tarçınlı sahlep
Ama öğünlerde ufak değişiklikler oluyor, mesela dün akşam ızgara balık yedim, k-flakes yemedim.
doğru diosun canım bi lüksümüz var onun da çikolatalısı olsun:)ben de meyvelsini yiyince sanki fazladan kalori alıomuşum gibi hissediordum:)ben bir de kocaman nesfit kasesini ağzına kadar dolduruyordum gözüm ve karnım doysun diye:) senin öğününün benzerini uygulayacağım temmuza kadar zayıflamam gerekkkk
canım gerçi her bünyeye göre diyet farklıdır, ama zaten kendin de yeterini fazlasını zamanla hissediosun..
Bir de öğle yemeğini tok tutucu şeylerle güzel bir şekilde atlatmak önemli.
Benim de yaza kadar mutlaka zayıflamam lazım, hatta mayısa kadar..:26:
inşallah amacımıza ulaşırız
ben k-flakes yedim, en çok da çikolatalısını ya da sadesini.. meyveli sevmiyorum. nesfit'in tadını o kadar sevmedim, o yüzden ama belki sen nesfiti seversin, o kişiye göre değişir..
Normal öğünümü öğlen alıyorum ben, ilk başlarda ne bulursam canım ne isterse yiyordum, şimdi fazlasını yiyemiyorum zaten.. mesela bugün 1 tabak kapuska 3-4 kaşık yoğurt ve süt helvası yedim öğlendeakşama k-flakes devam..
zaten 2 hafta bunlarla beslenince miden küçülüyor ve normal öğüne dönünce de fazla bişey yiyemiyorsun, ama tabi düzeni bozup yemeyi çoğaltırsan kilo alırsın.
yaklaşık 1 bardak süte, 5-7 çorba kaşığı k-flakes koyup yiyorum canım ben. Dün akşam itibariyle 59 kiloyu gördüm..
hımm kebap mıı çok tehlikeli, insan zor dayanıröğle yemeği sıkıntılı benim işte iş yerimin olduğu yerde hep kebap falan var:S acaba öğlenleri de 1 simit 1 ayranla mı geçiştirsem daha hızlı kilo verirmiyim bilmiyorum...aamiinnn hepimiz düğünlere kadar zayıflarız inşalah..gerçi illaki verirsin düğün yaklaştığında stresten diyorlar ama...
canım ben daha önce bu diyeti yaptığımda ortalama 5 kilo fln vermiştim, ama 1 ay gibi 1 zamanda, tam hatırlamıyorum süreyi..çok teşekkürler yanıtların için
nekadar zamanda kaç kilo verdin?
bide bende örnek menü yazıyım sen daha tecrubelisin yorum yaparsın menüme
08:00
1 kase sade nesfit
09:00
1kupa yeşilçay
11:00
yer elması yoğurt salata
13:00
sade nescafe yada yeşilçay
16:30
1 yeşil elma
19:30
1 kase sade nesfit
21:00
1 kupa yeşilçay belki yeşil elma
sence bu menü nasıl bide mesela bazı günler akşamları balık yesem,bazı ara öğünlerde 4 kuru kayısı felan yesem olurmu
bide senin 1 paketin nekadar zamanda bitiyo?
hımm kebap mıı çok tehlikeli, insan zor dayanır
simit ayran uygun olabilir canım, dene bence
Evet düğün öncesi illa zayıflarsın diolar bana da ama olsun, ben yine de işimi garantiye alayım, düğün stresinden de zayıflarsam ne mutlu bana
canım ben daha önce bu diyeti yaptığımda ortalama 5 kilo fln vermiştim, ama 1 ay gibi 1 zamanda, tam hatırlamıyorum süreyi..
Şimdi tekrar başladım, 2 hafta olmak üzere, şu ana kadar sanırım 2-2,5 kilo civarında verdim, net cevabı reglim bitince verebilirim ancak. senin menün çok daha güzel, keşke ben de dayanabilsem de o kadar az yiyebilsem. tabi ki balık yiyebilirsin, ama ızgara olsun mümkünse, yağsız. Kuru kayısı da güzel, hatta badem fındık da yiyebilirsin, bazı vitamin ve mineralleri alabilmek için çok faydalılar. Fakat miktarı abartmamak lazım. Bir de ben daha önceki diyetimde ara öğünlerde kuru kayısılı ya da çilekli activia yiyordum.
Menüye çeşitlilik getirmek gerekiyor bazen
salatalık kalorisi çok düşük zaten kesinlikle yiyebilirsin canım.. havuç biraz fazla şeker içeriyor, onu fazla tüketme derim ben.anladım canım tekrar çok saol
yani aralarda çok acıkırsam salatalık domates havuç gibi şeyler yememin bi sakıncası olmaz herhalde
sende arada bir menünü paylaşırsan sevinirim örnek olaraktan iyi olur
peki sen 1 ay sonra yani 5 kiloyu verince bıraktınmı ozaman neler yedin kilo felan aldınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?