K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

tamam canım akşam zevkle okurum menünü:)
sen yine aklına geldikçe yaptığın ara öğünleri yaptağın şeyleri felan paylaş sen daha tecrubelisin benim daha ilk:)
umarım sürdürebilirim bunu düzgün bi şekilde ve en önemlisi verdikten sonra kilomu koruyabilirim
nekadar yapılabiliyo bu benim en az 7-8 kilo wermem lazımda

herkeze tünaydııııııınnnnnnn

60.2kg'yle başlamıştım,haftanın 4 bazen 5günü yedim,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü,2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum

bugün
57.7kg yi gördüm:82:

tebriklerr darısı başımızaa:)ben de önümüzdeki pazartesi bu diyete başlayacağım şuan kendim az yiyerek ve tatlı yemeyerek yapmaya çalışıyorum...nesfit yediğin günler aralarda öğünde ne yedin nesfitten ne kadar yedin cnm?

tebrik ederim canım
nesfit yediğin günlerin menülerini yazabilirmisin:)
bende bugün başladımda yapanlardan tüyo topluyorumda:)

tabi arkadaşlar anlatıyım benim nesfitle uygulamam şöyle oluyoo

biz sabahları erken kalkmadığımız için genelde,eşim 15te işe gidiyo,oyüzden kahvaltıyı 11-12 bazende 13te yapardık,,şimdi ben kahvaltının önemini iyice öğrendiğimden ötürüki çok yanlış yapıyomuşum,,sabah 8de kalkıp 2bardak suyumu içip,azcık zaman bekliyorum 8.30gibi nesfitimi yiyorum(yarım bardak y.yağlı süt-5y.k.nesfit)
10.30-11gibi meyve bitki çayı veya 3kaşık yoğurt veya beyaz leblebi bi avuç yiyorum,kuru üzüm yiyorum,
öğlen 12-12.30gibi eşim kalkmış oluyo ozamana kadar bende kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yanında ek olarak bi çeşit yemek yapıyorum farklı yani ,mesela bu süre zarfında yeşil fasulye yaptım zeytinyağlı,menemen-fırında kelebek(tavuğun bi organıya tam neresi:44:)-makarna-fırında patates-pırasalı yumurta-başka aklıma gelmiyo bunları yaptım hergün öğle öğününde kahvaltıya eşlik ettilerbol yeşil salata ve yoğurt yedim yanlarında peynirimi zeytinimi e bide bikaçgündür kaymak yiyorum öğlenbir bardakta siyah çay içiyorum(esmer toz şeker 1kepçe atıyorum ),,
sonraki arada yine bitki çayı meyve-leblebi-kuru üzüm bunlardan yiyorum,suyumuda içiyorum bol bolakşam 18.30 bazen 19. hatta 19.30da bile yediğim oldu nesfit yapıp yiyorum,sonrasında bitki çayı ve su,,acıktığımdada leblebi yedim bol bol fazla kaçırdım geçen paket bitti
ama genelde pek iştah kalmadı bitki çayları ve su yeterince tok tutuyo şişiriyo,,
ödüllere gelince cuma cumartesi serbest gün,,neyinezaman yediğimi sorma inan arapsaçı vaziyetindeama çok mutlu oluyorum stres falan yok,,eşim sağolsun yedikçe banada yediriyo
bazen pazar günleride dikiş tutturamadım ondada serbest gün oluyodu ama akşam nesfitle kapıyodum günü,,gündüzleri gofret yedim ödül olarak cipsleride hüplettim,ama cidden abur cubur eksikliği başlamış vucutta,karbonu yeterince almıyorum sanırım,çok zayıfladı bünyem oyüzden arada karbonu yüksek bişeyler yiycem
işte bukadar biraz uzun olmuşyaaa,bu kafaylada iyi anlatmışım haaa

07:50
2 b ılık su

08:00
1 kase sade nesfit(7 kaşık nesfit,1b süt)

09:00
1kupa yeşilçay

11:00
4yemek k. yerelması,3 kasık yoğurt,domates salatalık

15:00
1 fincan sade nescafe

16:30
1 yeşil elma

19:00
1kase sade nesfit (7 kaşık nesfit,1b süt)

21:00
1kupa yeşilçay

bugünkü menüm bu sizce nasıl azmı çokmu tavsiyeleriniz varmı yorumlarınızı bekliyorum
buarada gün içerisinde 15b su içiyorum

öncelikle paylaştığın için çok saol canım
ama benim anlamadığım sen öğlen yemeğinde hem yemek yiyip hem kahvaltımı ediyosun
ve ıvırzıvır felan yediğin halde kilo verebiliyosun çok iyiymiş valla
ama ben menü olarak pek anlıyamadım yine yazarsan bi günde yediklerini çok sevinirim leblebi iyiymiş
serbest günlerin felan etkilemedimi kilo vermeni?ben nekadar yapmalıyım en az 8 kilo vermem lazımda
belki bende 2 3 kilo verdikten sonra senin gibi serbest gün felan yaparım
ahhh o günlere bi gelebilsem

<Akşam yazamadım canım kusura bakma

Dünkü menüm;
,saat 07:00
1kase k-flakes sade

saat 08:30
1 fincan nescafe

saat 12:00
1 porsiyon iskender

saat 12:30
1 şişe sade soda (iskenderi götürünce mecbur :)

saat 16:00
1 fincan yeşil çay

saat 19:00
1 kase k-flakes çikolatalı

saat 21:00
1 avuç kabak çekirdeği

Bu arada günde 2 litre su tüketiyorum hemen hemen

maşallah canım yaa, çok iyi verdin walla, senin metabolizman da hızlı sanırım, güzel verdin. Peki daha ne kadar devam edeceksin? Şu kadar gün yenilebilir die bi kuralı var mı, fazla yiyip de yanlış yapmayalım sonra...

bence güzel bir menü canım, ama öğle yemeklerinde sadece yer elması yemen dikkatimi çekti, bence onu çeşitlendirmelisin, başka sebzeler deneyebilirsin mesela

Bugünki tahmini menümü de yazayım;

saat 07:00
1 kase sade k-flakes

saat 08:30
1 fincan nescafe

saat 12:00
1 tabak nohut
1 adet şekerpare
1 kase salata

saat 15:30
1 fincan yeşil çay

saat 17:00
1 elma

saat 19:00
1 kase k-flakes sade

saat 21:00
1 çay bardağı boza

önemli değil canım
sen öğlenleri serbest gibi yiyosun galba mesela bugün şekerpare dün iskender buna rağmen verebiliyomusun nekadar güzel:)
öğlen evde ne varsa onu yiyorum genelde sebze yiyorum yanındada yogurt salata felan et tavuk sevmiyorum belki bazen balık yerim
akşamla öğleni değiştirsem olurmu?bide nesfit 40-45 gr kadar olsa sütte 1b olsa bişey olmaz dimi?
aralarda acıkırsamda elma kuru kayısı salatalık felan yerim diye düşünüyorum en az 8 kilo vermem lazım sence nekadar sürer?

ewet öğlenleri serbest yiyorum, gerçi şekerpare dedim ama yoktu yemedim, sadece 1 tabak nohut ve salata yedim. Her zaman yediğime göre aldığım kalori azaldı, e doğal olarak da kilo veriyorum tabi.. ben çok hızlı vermek taraftarı değilim, o yüzden bazı şeyleri tamamen kısmadım.. çünkü tamamen kıstığında vücutta bi yoksunluk sendromu oluşuyor ve o tüketmediğin şeye daha çok yükleniyorsun.. o yüzden ben geçici bi zayıflama değil, sürekli bir beslenme şekli oturtmaya çalışıyorum.. istediğim kiloya ulaşıp da k-flakes yemeyi bırakınca da, akşam öğünleri yerine 1 tabak sebze yemeği yemeyi düşünüyorum.. Mesela şekerpare 1 porsiyon yemek yerine, 1 tane yiyorum, hiç değil az yemek lazım bence. Gerçi bugün yiyemedim şekerpareyi, çok içimde kaldı hee
Bence sen de 8 kiloyu yavaş yavaş ver.. şok diyetlerle verilen kilolar, düzenli beslenme alışkanlığı edinemediğimiz için tekrar hızla geri geliyorlar..
Ben 62 kiloyla başladım bu sefer, şuan 59 kiloyum.. ama bir kaç gündür tartılmadım, yarın tartılacağım

çok doğru söylüyosun
aslında bende bazı öğlenler serbet yapsam
şöyle 4-5 kilo versem dondurma çok severim belki dondurma felan yerim
evet aslında kalori olarak az alıyorum gibi
normal kahvaltıya döndüğümde umarım verdiğim kiloları geri almam
benim yemeklerle çok aram yok zaten benim aram tatlıyla ve kahvaltı etmeyide çok severim oyuzden abartıyodum
nesfit bana çok lezzetli geldiği için yiyorum hoşuma gidiyor onu yemek ama aralarda bişeyler atıştırmak lazım
senin öğlenleri tatlı yada börek simit felan yediğin oldumu ve bu kilonu çok etkiledimi verme oranını felan

bide sence 2 hafta sonra bi iki hafta daha yapsam 8kiloyu 4 haftada verebilirmiyim?
şin kötüsü barsaklarım çalışmıyo
halbuki çalışması lazım

Son düzenleme:
kızlar nesfitin üzerinde dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama 15 öğün yazıyor (ekonomik paketlerde) ve ölçü olarak 7 kaşık diyor 30g için.ben tam 7 kaşık koymama rağmen 15 öğün olarak ayarlayamadım ben mi fazla koyuyorum aman aç kalmayayım diye yoksa gerçekten öyle mi bilemedim

öğlenleri bazen tatlı yiyorum, mesela geçen gün süt helvası yedim, ama yemeği hafif yiyorum o zaman da.. bi kere de sadece 1 parça pırasalı börek yedim, yanında salatayla.. ona rağmen 59 kiloyum yani
ben öğle öğününü abartmaktan korkmuyorum aslında, çünkü öğlen sağlam yiyince akşamı hafif yemek sorun olmuyor. Ama öğlen az yiyince akşam dayanamıo insan....

bide sence 2 hafta sonra bi iki hafta daha yapsam 8kiloyu 4 haftada verebilirmiyim?
şin kötüsü barsaklarım çalışmıyo
halbuki çalışması lazım
benim 2 haftayı geçti, devam ediyorum...

kaşığı tepeleme mi koyuyorsun canım...
ben 5-6 kaşık koyuyorum..

ozaman bende 2 hafta hiç ara vermeden devam ederim:)
evet öğlen iyi yemek lazım

bugünkü yediklerim

07:50
2b ılık su

08:00
1kase sade nesfit(1b süt 7kasık nesfit)

09:00
1kupa yeşilçay

11:00
4yemek k. yerelması,3kaşık yoğurt,domates salatalık

13:00
1 sade madensuyu

14:30
3 salatalık

15:30
1 mandalina,1yeşil elma,1kupa sade nescafe (şimdiye kadar bunları yedim akşama kadar açlık hissedersem yine salatalık yerim belki yada bitkiçayı içerim, akşamada aşağıda yazdıklarımı yerim:))

19:30
1kase sade nesfit(1b süt 7kaşık nesfit)

21:00
1kupa yeşilçay

işte bugünküde böyle
inş. 1 ay boyunca böyle dayanabilirim ve hızla kilolarımı verebilirim bidaha hiç geri almamak üzere:):)

evet tepeleme koyuyorum sanırım bu yüzden yetmiyor aman aç kalmayayım diye dolduruyorum tepeleme

kilo bildirimim kızlaaarrr

iddaa Başlangıç:60.2 kg(10.03.2012)
Geçen hafta:58.8 kg
Bu hafta:57.1 kg

Giden:1.700gr
Toplamda giden:3.100 kg
Hedef:...55 kg(10.04.2012''uzatmalar hariç'')

sözde bugün başlıyodu serbest günüm ama ben 2gün önce eczanede tansiyon ölçtürdüm başım dönüyo dedim,tatlı ye vücut tatlı eksikliğindenböyle tepki veriyo demesinlermiigittim markette ne kadar sevdiğim abur cubur varsa aldım yarısını ogün akşam yemeği niyetine yedim,,hiçte pişman olmadımama gerçi ordaki sağlıkçı bana çikolata değilde sütlü tatlı ye falan demişti,ama ben puding yedim kesmedi ardından poşettekilerin yarısını yedik çocuklarlaaöyle işte dünde geri kalanı yedim,ama akşama yakın yediğim için nesfit yemicektim ama malum ne kadar abur cubur yerseniz okadar acıktırıyo bu sizi,oyüzden 19.30nesfitimide yedim yaniidurum bundan ibaret,,artık haftasonu dikkat ederim 2gün napiyim ben iyi olıyımda gerisi boş

4 haftada 3 kilomu verdin az değilmi?
neler yaptın neler yedin çok sıkmadın galba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…