bence çok güzel ama ben akşamları nesfitle kapatsan daha hızlı kilo verirsin düşüncesindeyim,ben akşam ne kadar hafif sebze et yesemde fazla kaçabiliyo ve hızlı kilo veremiyorum,,ama sen bilirsin yinedetok tutan atıştırmalık şunları önerebilirim,beyaz leblebi ye ben yiyorum hem lezzetli hemde tok tutuyo,uzamanın biri 1tane hurma 1avuç leblebi yiyp bibardak su için diyodu inanılmaz tok tutuyomuş,ama ben hurma yemiyorum,leblebi yerim aralarda bide siyah kuru üzüm tatlı isteğini gideriyo denemeni tavsiye ederim canım,bu arada ben lahana çorbasına başladım 3.günüm bugün 58.4le başladım bugün 56.9u gördüm tartıda 55e az kaldı haftasonuna görmeyi ümit ediyoum inşallah
KIZLAR eylülde evlenicem benimde zayıflamam lazım ama napıcamı şaşrıdım. her tarafta farklı diyet programları her kafada farklı bir ses. ben şu anda 64 kiloyum en az 58 olmam lazım. 56 olursamda iyi tabi
bana yardım edin bilenleriniz en kısa sürede çokta aç kalmadan sağlıklı nasıl kilo vercem ben
selam canim.oncellikle tebrik ederim.ben carsanba gunu diyete basladim.Selahettin Donmezin 1 ayda 5 kilo verdiren diyetini yapiyorum.ac kalmiyorum.sporla beraber 3 gunundeyim 60 kilodan 58.9 bu sabah.hem de saglikli diyet
aaa nerde yazıyo canım o diyet öğrenmek isterim..
selam kızlar bugün 11. günüm veeeeeee 70 kgyim yani tammmmmmmmmmmmm 4 kg verdim 1 haftam kaldı 3 kilo daha versem çok güzel olucak
bayıldım ben bu k fleks diyetine hiç başka diyetler gerek yok kilo vermek isteyen herkez yapmalı
tebrik ederim canım
nasıl basardın benim 8 gün bitti daha 1-1,5 kilo verebildim
sen 3-4 günlük menünü yazarmısın örnek olarak
neler yaptın
kansızlığım var bu kilo vermeme engel olabilirmi
anlamadım herkes 4-5 kilo verirken ben nasıl 7-8 günde 1 kilo anca verebiiyom
bak canım benim kilo vermemin nedenler
1.kilom çok 74 kgle başladım
2.1.5 yaşında oğlum var emziriyorum(günde 500 kg yakıyor)
3. 2 3 güne bir yarım saat bir saat yürüyüş yapıyorum
4.3 litre su içiyorum
5.diyete başlamadan önce çok yiyordum
yoksa özel olarak diyet yemekleri yapmıyorum sabah akşam yarım kase sütle nesfit öğlen ende ne yemek yaptıysam(makarna sebze yemeği et tavuk yemeği ne olursa)arada kaçamaklarda yapıyorum ruhumu piskolojimi sıkmıyorum
benden sana çok önemli bi tavsiye kilo vermen durunca 1 gün diyeti bırak canın ne isterse ye ertesi 2 günde 1 kilo verirsin
başarılar iyi günler
bende hergün pazar hariç 6 gün en az 30-40 dk yürüyüş bandında yürüyorum
2-2,5 litre su içiyorum
kilo vermem durmadı daha hiç veremedim
bugün 9. günüm
sabah kuru meyveli cevizli nesfit
öğlen sebze yemegi yogurt salata
ara 1 yeşil elma 1 kupa nescafe
akşam sebze bazen tavuk salata yogurt
yemekten sonra 1 kupa yeşilçay
700gr felan vermişim belki yavaş yavaş başlarım vermeye
bende demir eksikliği var ondan dolayı olabilirmi
bide siyah çekirddekli kuru üzüm ye diyolar kilo aldırırmı yada iştah açarmı bi bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?