K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

buarada sunuda sölemeden geçmiyeyim tebrik ederim seni sen görürsün en yakın zamanda 55 inş. bizde görürüz ne güzel vermişsin sen valla bravo
başka nelere dikkat ettin en kilo yapıcı en zararlı yenmemesi geren şey ne?
bide 5-6 tane kuru üzüm çokmu?
ne çok şey sordum:)
haftada 1 gün serbest yapsam yada haftada 1 gün tatlı yesem kilo verme sürecimi kilomu etkilermi

KIZLAR eylülde evlenicem benimde zayıflamam lazım ama napıcamı şaşrıdım. her tarafta farklı diyet programları her kafada farklı bir ses. ben şu anda 64 kiloyum en az 58 olmam lazım. 56 olursamda iyi tabi
bana yardım edin bilenleriniz en kısa sürede çokta aç kalmadan sağlıklı nasıl kilo vercem ben

selam canim.oncellikle tebrik ederim.ben carsanba gunu diyete basladim.Selahettin Donmezin 1 ayda 5 kilo verdiren diyetini yapiyorum.ac kalmiyorum.sporla beraber 3 gunundeyim 60 kilodan 58.9 bu sabah.hem de saglikli diyet

selam canim.oncellikle tebrik ederim.ben carsanba gunu diyete basladim.Selahettin Donmezin 1 ayda 5 kilo verdiren diyetini yapiyorum.ac kalmiyorum.sporla beraber 3 gunundeyim 60 kilodan 58.9 bu sabah.hem de saglikli diyet

aaa nerde yazıyo canım o diyet öğrenmek isterim..

selam kızlar bugün 11. günüm veeeeeee 70 kgyim yani tammmmmmmmmmmmm 4 kg verdim 1 haftam kaldı 3 kilo daha versem çok güzel olucak
bayıldım ben bu k fleks diyetine hiç başka diyetler gerek yok kilo vermek isteyen herkez yapmalı

tebrik ederim canım
nasıl basardın benim 8 gün bitti daha 1-1,5 kilo verebildim
sen 3-4 günlük menünü yazarmısın örnek olarak
neler yaptın
kansızlığım var bu kilo vermeme engel olabilirmi
anlamadım herkes 4-5 kilo verirken ben nasıl 7-8 günde 1 kilo anca verebiiyom

bak canım benim kilo vermemin nedenler
1.kilom çok 74 kgle başladım
2.1.5 yaşında oğlum var emziriyorum(günde 500 kg yakıyor)
3. 2 3 güne bir yarım saat bir saat yürüyüş yapıyorum
4.3 litre su içiyorum
5.diyete başlamadan önce çok yiyordum
yoksa özel olarak diyet yemekleri yapmıyorum sabah akşam yarım kase sütle nesfit öğlen ende ne yemek yaptıysam(makarna sebze yemeği et tavuk yemeği ne olursa)arada kaçamaklarda yapıyorum ruhumu piskolojimi sıkmıyorum
benden sana çok önemli bi tavsiye kilo vermen durunca 1 gün diyeti bırak canın ne isterse ye ertesi 2 günde 1 kilo verirsin
başarılar iyi günler

bende hergün pazar hariç 6 gün en az 30-40 dk yürüyüş bandında yürüyorum
2-2,5 litre su içiyorum
kilo vermem durmadı daha hiç veremedim
bugün 9. günüm
sabah kuru meyveli cevizli nesfit
öğlen sebze yemegi yogurt salata
ara 1 yeşil elma 1 kupa nescafe
akşam sebze bazen tavuk salata yogurt
yemekten sonra 1 kupa yeşilçay
700gr felan vermişim belki yavaş yavaş başlarım vermeye
bende demir eksikliği var ondan dolayı olabilirmi
bide siyah çekirddekli kuru üzüm ye diyolar kilo aldırırmı yada iştah açarmı bi bilginiz varmı?

Nasıl bir bünyeniz var bilemiyorum fakat nesfitinizin içine kuru üzüm ve ceviz koymasanız daha iyi olur diye düşünüyorum.. Kuru üzüm 6-7 tane yenilebilir tatlı isteği için ya da kan yapması için.. Sonuçta şekerli bir meyve çok yememek lazım.

kızlar çarşamba günü 14 günüm bitti ilk hafta 3 ikinci hafta 1kilo verdim
hedefime 10 kg kaldı bir hafta ara verip tekrar 14 gün yapmayı düşünüyorum haftaya çarşamba görüşmek dileğiyle hoşçakalın

ben de k-flakes aldım çileklisinden

sabah da 40 dk yürüdüm.

daha önce de almıştım ama arada canım değişik bişey isteyince yemiştim.günde iki öğün yememiştim ve çok da dikkat etmemştim

yaaa 3 kilo vermem gerek.çok iştahlı bi insanım ve yemekten büyük keyif alıyorum ama zayıf olmaktan da çok büyük keyif alıyorum ama aradaki denge bozuluyo bazı dönemlerde

hem de 40 gün sonra düğünümüz var teyzem evleniyo

aldığım kıyafette daha güzel görünmek istiyorum

inşallah yapacağım.sabredeceğim

bu üç kiloyu vermem gerekiyoo:18::18:

ömrüm hep dikkat etmekle geçiyo yaaaa ufffff yiyip kilo almasaydım keşke..

dün çok acıktım ama yattığımda açtım resmen :S

çok kötüydü uyuyana kadar açlığımda kaldı aklım

sınırsız yemek yemek istiyorum ama olmuyo

bugün 2.günümmm

kızlar bende aranıza yeni katıldım :)) uzun zamandır okuyodum ama bugün bu diyete başladım 62,8 ile geçen yıl bu diyetle 1 ayda 5 kilo verdim sonra hamile kaldım falan malum kiloloları fazladan fazladan aldım 1 aydır farklı farklı diyetlerle 6 kilo verdim geri kalanı k flakes le vermeyi hedefliyorum :))) bana destek olunda 3 haziran a kadar 55 e düşeyim :))) malum tatile gidicez ve doğumdan sonra o fazla kilolu halimle görenler şaşırsın istiyorum

ay gerçekten yaaa o kadar okudum motive oldum hergün birileriyle konuşarak birlikte vermek iyi gelir diye düşündüm ama kimse cvp yazmadı sana teşekkürler :)) mutlu oldumm :)

tatli ihtiyacini kesmek icin bal+tarcin karisimida icebilirsiniz, sabah aksam.
Ben su an yeni basladim fakat sabah aksam 1 bardak bal+tarcin karisimi iciyorum, sonrasinda k-fleks le gecirmeye calisiyorum marul domates filan yiyorum istedigim kadar,aksam normal yiyorum, yemekten sonrada yersem meyve veya yogurt.insAllah biran once sonuc alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…