K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

öğlen canım işyerinde hiç birşey istemedi.
markete gittim ordada nesfit sade varmış.
sadesini pek sevmiyorum çilekli sütle yapıyım dedim bari.
şimdi yedim bakalım beni ne zmana kadar tutacak.
aslında en çok sevdiğim çikolatalı olan.
bende düzenli yapmak istiyorum ama kendime güvenemiyorum...

şuan hamileyi ama emzirirken içebilirmiyim acaba şimdiden diyet araştırmaya başladım vermem lazım kilolarımı

ay gerçekten yaaa o kadar okudum motive oldum hergün birileriyle konuşarak birlikte vermek iyi gelir diye düşündüm ama kimse cvp yazmadı sana teşekkürler :)) mutlu oldumm :)
canım ben bu diyeti 2 kez yaptım, ikisi de başarılıydı. En son 62 ile başladım, şuan 57 kiloyum. Ama artık yapmıyorum bu diyeti, normal besleniyorum, bazı akşamlar ya da bazen kahvaltıda k-flakes yiyorum. Ama midem küçüldü resmen, artık ne yersem yiyeyim daha az yiyorum hafifledikçe mutlu oluyorum

Ne güzel maşallah.. Bende bugün başlıyorum inşallah bir ayda 5 kilo vermem lazım olur mu sence .. bende 57 kiloyum :)

ben 3 haftada 5 kilo verdim sabah öğlen kellogs yedim. aksamları istediğimi yedim. aksamlrı istediğim yemeği yiyordum ama azar azar ve bi dilim kepek ekmeği. kellogs yediğimde yanında mutlaka nescafe içiyorum . kendisi zaten tok tutuyo nescafede bastırıyo . hiç acıkmıyorum. haricen aerobic ve step yaptım. günde yarım saat yürüdüm. su çok içtim. 74den 69 a indim. ve hala devam ediyorum . ideal kilom 58 miş. ama şimdilik hedefim 64 olma yolunda :) yaza kadar çooook rahat veririm.

Son düzenleme:
bu arada kellogs çikolatalı almıştım ben. tatlı ihtiyacımı kesiyo. meyvadan zarar gelmiyorr. yemekten sonrada portakal elma yiyorrdum . şimdi çileğe abandım ben çok umutsuzdum kilo meselesnde ama kellogsu duyunca dedim tamamdırrrrrrrrrrrrr. ve çok basit bir şeklde verdim acıkmıodumda :S

slm canım tam benim konuma ayak bastın bende aldım ara ara yiyorum 2 ögün olarakmı yesem yoksa 3 ogünmü yesem siz nasıl yapıyosunuz yardımcı olurmusunuz cok sevinirim beni aydınlatırsanız:)

Selam kizlar bende 17 nisandan itibaren diyet ve sporla ugrasiyorum zayiflamak icin. Ama tek 2 kilo verebildim :2: okadarda az yiyorum bazi aksamlari yemek bile yemiyorum ve gunde yaklasik 2,3 litre su da iciyorum.
Gecen haftada 5 kez spora gittim ama hic kilo veremedigim :2:galiba cok zor zayifliyorum.
Yarin bende almayi dusunuyorum ve denicegim vermek istedigim daha 8 kilom var . insallah banada faydasi olur

slm kızlar bakıyorumda baya kalababalığız benim bu ikinci turum öncesinde 15 günde 5 kilo verdim 74den 69a indim 2 hafta ara verdim sadece 1kilo aldım şimdi 70 ile başlıyorum inşallah bi 4 5 lilo felan verebilirim

çok doğru bi karar vermişsin konu başlığı k fleks ama ben nesfit yiyorum bence aynı şeyler zaten nesfit vucudun vitaminlerini karşıladığı için kilo vermeni hızlandırıyor akşamları diyer ymeklerden biraz yiyince nesfit yemiyordum ogün kilo veremiyordum ama hem kaçamak yapıp hem nesfit yiyince kilo veriyordum aynı şeyi ablamda diyordu

slm kızlar bakıyorumda baya kalababalığız benim bu ikinci turum öncesinde 15 günde 5 kilo verdim 74den 69a indim 2 hafta ara verdim sadece 1kilo aldım şimdi 70 ile başlıyorum inşallah bi 4 5 lilo felan verebilirim

15 günde 5 kilo nasıl verdin neler yedin spor yaptınmı?
bikaç günlük menülerini yazabilirmisin..örnek almak için
tavsiye felanda verirmisin bende yapmak istiyorum bu diyeti ve bende 15 günde 5 kilo versem çok iyi olur

benim en büyük avantajım 14 aylık bebişim var onu emziriyor olmam günde 500 kalori yakıyor yoksa oze bir spor yapmadım sadece yakındaki bakkal yerine biraz daha uzak markete gittim felan
ne yediğime gelince sabah akşam yarım kase nesfit ile süt öğlenleride neyemek yaptıysam makarna pilav yiyceksem ekmek yemedim ek mek yiyosamda 1 dilim kepek ekmeği yedim
birde en önemlisi hırs ve azim 18 gün sonra nişan vardı çok sevdiğim eteğim olmurdu onu olçü koydum o hırsla 15 günde 5 kilo 4 cmde inceldim şimdide kendime bi ölçü koydum ama onun içine girebilmem için en az 10 kilo vermem lazım ve ben pek ümitli deyilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…