canım ben bu diyeti 2 kez yaptım, ikisi de başarılıydı. En son 62 ile başladım, şuan 57 kiloyum. Ama artık yapmıyorum bu diyeti, normal besleniyorum, bazı akşamlar ya da bazen kahvaltıda k-flakes yiyorum. Ama midem küçüldü resmen, artık ne yersem yiyeyim daha az yiyorumay gerçekten yaaa o kadar okudum motive oldum hergün birileriyle konuşarak birlikte vermek iyi gelir diye düşündüm ama kimse cvp yazmadı sana teşekkürler :)) mutlu oldumm :)
canım ben bu diyeti 2 kez yaptım, ikisi de başarılıydı. En son 62 ile başladım, şuan 57 kiloyum. Ama artık yapmıyorum bu diyeti, normal besleniyorum, bazı akşamlar ya da bazen kahvaltıda k-flakes yiyorum. Ama midem küçüldü resmen, artık ne yersem yiyeyim daha az yiyorumhafifledikçe mutlu oluyorum
Bünyeye göre değişir o canım, inşallah verirsin sen deNe güzel maşallah.. Bende bugün başlıyorum inşallah bir ayda 5 kilo vermem lazımolur mu sence .. bende 57 kiloyum :)
Selam kizlar bende 17 nisandan itibaren diyet ve sporla ugrasiyorum zayiflamak icin. Ama tek 2 kilo verebildim :2: okadarda az yiyorum bazi aksamlari yemek bile yemiyorum ve gunde yaklasik 2,3 litre su da iciyorum.
Gecen haftada 5 kez spora gittim ama hic kilo veremedigim :2:galiba cok zor zayifliyorum.
Yarin bende almayi dusunuyorum ve denicegim vermek istedigim daha 8 kilom var . insallah banada faydasi olur
slm kızlar bakıyorumda baya kalababalığız benim bu ikinci turum öncesinde 15 günde 5 kilo verdim 74den 69a indim 2 hafta ara verdim sadece 1kilo aldım şimdi 70 ile başlıyorum inşallah bi 4 5 lilo felan verebilirim
15 günde 5 kilo nasıl verdin neler yedin spor yaptınmı?
bikaç günlük menülerini yazabilirmisin..örnek almak için
tavsiye felanda verirmisin bende yapmak istiyorum bu diyeti ve bende 15 günde 5 kilo versem çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?