ben verdiklerimide aldım 2 günde :) köye gittim havasındanmı suyundanmı doymak bilmiyo insan aç kalıyosun bir haftada 2 kilo veriyosun 2gün yiyosun fazlasıyla alıyosun zor gider bu boğaz oldukça kilolar heheheheheh
selam, bende şuandan itibaren bu diyete başlıyorum..daha doğrusu her pazartesi başlıyorum ama iradesiz bi insan olduğum için henüz 2 hafta uygulamak nasip olmadı ama inş bu sefer olur :) hep birlikte kilolarımızdan kurtulurz inş :) buraya verdigimiz kiloları yazarsak hırslanırız ve daha çok kilo veririz diye düşünüyorum..kolay gelsin herkese...:)
Bana da 2 hafta uygulamak nasip olmadı yaa :) aynı beni anlatmışsınız :)
Ben bu sefer tartıdan uzak durmaya çalışacağım 14 günün sonunda tartılacağım çünkü kilo verdiğimi görünce motive oluyorum ama bir yandan da aa vermişim yiyim bari hak ettim gibi bir düşünceye sahip oluyorum :)):
tamam tartılırsam yazarım :) tartılmamak için elimden geleni yapacağım ama :) bugün leslie videolarını indirdim 5 millik onları da yapıcam her gün.. bakalım ne olacak merak ediyorum valla :)aynen bende öyleyim yaa her sabah tartıya çıkıyorum ve dedigin gibi bikaç kilo verdigimi görünce ödüllendiriyorum kendimi :) inş dayanabilirz bu sefer 14gün boyunca :)ama olurda erken tartılırsak kaç kilo vermişiz yazalım buraya emi? dahada hırslanırız bırakmayız o zaman :) zaten bn büyük bi ihtimal uyumadan önce en geç yarın sabah tartılırım :))
tamam tartılırsam yazarım :) tartılmamak için elimden geleni yapacağım ama :) bugün leslie videolarını indirdim 5 millik onları da yapıcam her gün.. bakalım ne olacak merak ediyorum valla :)
güzel görünüyor diyet listen :) ben geçen hafta slim in 6 yı yaptım bigün, sonra 3 gün yürüyemedim tövbe ettim resmen :) yürüyüş yaparım bende :) şuana kadar yediklerim :
sabah:2 küçük kepekli tost
ögle :10 erik,3 kayısı
birazdanda mısır gevregimi yerim..ben 5-6 öğün yiyemiyorum malesefacıkırsamda marul yerim limon sıkınca kilo verdiriyormuş hemde tok tutuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?