K.K Özgü Sinema günleri

evet mantıklı kesınlıkle.. ben gun belırlemeyı farklı anlamısım once.. belli gunlerın olması cok duzenli olur..
düz hesap 1 hafta 1 filme...

güzel fikir olmuş zaten bir haftayı buluyor şimdilerde izlendi izlenmedi noeldi sömestrdi vs vs...
benim ayrıcana mazeretim var torentim sizlere ömür.bugün kiralamak için gittim var dediği cdden başka film çıktı (( önceki haftalardanda seyredemediklerim bi,r tam bir yarım seyredemediğim var. onlarda aklımda bulabildiğim en kısa zamanda seyredeceğim.
filmlere ulaşabildiğim sürece izlememe durumum ankete katılmama durumum olmaz. olursada önceden bildiririm.

mayam internetin sınırsızsa indirebileceğin çok site var torrentten indirmek zorunda değilsin ki :1hug:

kızlar listeye göre 4 kişi kaldı sumak ın anketi bittikten sonra presesesin uykusuyum sırası geçmişti o açsa diyorum boshayallersmile

yeni katılan arkadaşı listeye eklemedim sırasını biliyodur herhalde

Valla ben de sevinirim kızlar, şu ara film izleme imkanım yok, anketi de açarsam ilgilenemiycem ben :çok üzgünüm:
Prensesimin sırası kaymıştı, benim önüme geçerse memnun olurum :kedi:

theshecim sorun degil uygun oldugun bir zamanda izlersin opuyorumnanaktan

evet kızlar belki yrna kadar herkes izler

kizlar benim bir fikrim var..

herkesin haftasi bittikten sonr yeniden basa doncekmiyiz?
ben diyorum ki her ay ya da iki haftalik periyotlarla ulke ulke filmleri izleyelim ya da bir yonetmenden bir seyden yola cikip izleyelim.

mesela bir hafta eski turk filmleri haftasi olsun.. onerilerde bulunalim herkes paylasimini yapsin yine.
bir hafta ya da iki hafta ne bileyim bir yonetmenin filmlerinden cikalim yola.
isteyen yapsin yani.
acikcasi su eski turk filmleri haftasini yapmayi cok arzu ederim. ya da anime haftasi duzenlemeyi.
birileri iran sinemasindan birseyler izletse bize. birileri bir yonetmenden yola ciksa.

ne dersiniz?

hmm
güzel düşünmüşsün ama kulübe ilgi büyük ölçüde düştü katılım nasıl olur bilmem
kendi adıma sinemayla ilgili ne olursa seve seve katılırım :)

haklisin aslinda/..
neyse kendi aramizda yapariz biz de madem prensesim :)

evet canim guzel olur aslinda bide yonetmen haftasi yapsak o yonetmenin filmlerinden oylamaya sunup hangisi daha cok oy oalirsa onu izleyip yorum yapsak nasil olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…