K.K Özgü Sinema günleri

şekerler bu anket işi bazı zaman aksıyor geç acılıyor anketin kapanmasını ve yorumlayı bazı zaman cok bekleyebiliyoruz o yuzden ben derim kı ortak bir gun belirleyip o gunlerde anklet acılsın aynı sekilde yorumla içinde bir gun belirleyim bunun için sizinde fikrinizi almak istedim

bir de yeni katılan arkadasları listeye yeni eklenenler olarak en alta mı yazmamı istersiniz yoksa alfabefik sıraya gore mı ?

Not:bir de arkadaslar ankete katılamayacak arkadaslar bana ozel mesaj ya da buraya yazarsanız cok sevirim cunku bazı zaman gozumuzden kacabiliyor oylede olunca neden ankete katılmadı diye dusunuyoruz

ya yanlıs oldu yenı gelenler arkaya eklenmelıydı kı onlar da acabılsın ,bu lıste bıttıkten sonra ben katılamıyacagım ,dolayısıyla o kişiler açamamıs olucak ,yenı eklenenler sureklı sona eklense herkes acabılırdı .. boshayallersmile

Evet a.s
Ben de katılamıycam bidahakine bu listenin bitmesini bekliyorum boshayallersmile

evet anketın belli bir gün acılması ve kapanması daha ıyı olur... ben bayramdan sonra koptum baya anketlerı oyluyorum hatta fılmlerıde ındırdım hepsınde ama ızleyemedım malesef. fılm ızlemek ıcın sadece gece vaktım oluyor, oda kımı zaman uymuyor ıste.. aslında benım ıcın guzel bır etkınlık ama yetısemıyorum :)

Son düzenleme:
ben de bu lıstedekıler her haftaya katılmalı mı bunu merak edıyorum?

asminim her hafta katılmalı diye bir durum yok isteyen katılır isteyen katılmaz ama en azından haber verilmeli diye dusunuyorum ya bana ozel mesaj atıp ya da buraya yazarsanız daha iyi olur cunku bazı zaman arkadaslar bu ben beliri bir sure katılamayacagım diye yazıyorlar onca sayfalar arasında kaybolup gidiyor

su anket acılma kapanma gunleri ve yorumlama gunleri için ne diyorsunuz kızlar bir gun belirlesek mı

evet liv bence de belirlensin, mazereti olanlar da bildirir, daha düzenli olur boshayallersmile

Fikrimi biliyorsun
Günler belli olursa herkes kendini ona göre ayarlayabilir
Yada en azından anketi açacak kişi ne zaman açacağını bilir
Oy vermek için herkesi tek tek özellerde aramak zorunda kalmayız
Seyirciler ne zaman anketin biteceğini bilir,
Diye düşünüyorum tabi diğer fikirler de önemli
Ben çıkacak karara uyarım

Kimse birsey demıyor kızlar su gun bu gun diyin ona gore yapalım herkesin fikrini almak için yazdım =)

cancaaazlerım ben şu gün bu gün diye yorum yapardım ama sahrudun anketinde de haber verdiğim gibi yarın gidiyorum 20 gün kadar yokum
geldikten sonra tam gaz devam edicem anket oalyına
tekrar haber vereyim dedim
size iyi seyirler görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Pazartesileri yeni anket açılsın mesela, perşembe-cuma bitsin, hafta sonu da izlensin boshayallersmile

bende soyle dusundum kızlar pazartesi gunu anket acılsın cuma kadar filmler izlensin hafta sonuda birlikte yorumlama yapalım

aynı şeyi dicektim ben de hem böylece topik adına da uygun olmuş olur haftalık olur filmler
p.tesi anket açılsın cumaya kadar süresi olsun c.tesi pazar da yorum günü olsun
çok uzun mu olur acep ya

son fikir güzel arkadaşlar, zaten öyle ya da böyle 5-6 günü buluyor yeni anket açılması, 1 hafta olsun temiz olsun düzen olsun. ben yine de her fikre uyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…