K.K Özgü Sinema günleri

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar kendi aramızda ortaklaşa her hafta bir film şecip ,belirledigimiz o filmi izlemeye ne dersiniz ...yalnız izledikten sonra herkes yorumlarını paylaşırsa daha keyifli olabilir ne dersiniz kızlar ?

Alfabetik sıraya gore ufak bir liste hazırladım ..Bu listeye göre her hafta farklı bir kullanıcının belirlediği bir kaç filmi oylamaya sunup en yüksek puanı alan filmi izleyecegiz

[/QUOTE]

Son düzenleme:
fikir süper olunca ilgi kaçınılmaz oluyo :lepi: hehe millet altın günü yapar biz film günü yapıyoruz çok cool sengözlerimebaksanab :roflol:

anime günleri de yapalım olmaz mıı... ben film pek sevmem de.. ama böle tartışmayı konuşmayı çok severim kaydirigubbakcemile2

anime de süper olur izlemediğim öyle çok var ki gamyoncuiremsu ee peki filmleri kim seçicek neye göre seçicek :1rolleyes:

liv fikir üstadı olarak sen bir katılımcı listesi yap bence, alfabetik sırayla ya nasıl istersen, ona göre her hafta listeden biri söylesin, yeni gelenler de eklenir zamanla kaydirigubbakcemile2
edit: herkes 3 seçenek sunar ve onların arasından seçersek daha iyi olur diye düşünüyorum

şu makyaj yarışmasında yapıldığı gibi anket açılabilir mesela her yeni film seçileceğinde. 1. haftanın filmi hangisi olsun die.. sora ona göre tartışma konusu açılabilir..

şu makyaj yarışmasında yapıldığı gibi anket açılabilir mesela her yeni film seçileceğinde. 1. haftanın filmi hangisi olsun die.. sora ona göre tartışma konusu açılabilir..

evet evet süper fikir bence de, ama filmleri sadece isme göre seçmemek adına oyuncular yönetmen konusu gibi kabaca minik bir özet yapar da oylamaya sunarsak tadından yinmez :sm_cool:

evet kızlar oyle yapılabilir yalnız her hafta farklı anket acılması gerekecek

filmleri imdb puanlarına gore mı secelim napalım sekerler ?

herkes kendine göre ortaya karışık yapsın bişeyler işte, puana da pek güven olmuyo, bilinmeyen çok güzel filmler de oluyo klişe olup kötü olanlar da, o kişinin kendi insiyatifine kalmış artık, aklına film gelmezse açar bakar imdb top 250 ye. evet anket işinden ben anlamıyorum ama nasıl oluyo falan, ben oyumu verir geçerim -tatlicadiarzu- bir de farklı türlerden koyulur mesala, 4 film mi koydu kişi, 1i aksiyon 1i romantik komedi, 1i dram gibi.. benden bu kadar liv kendimizi sana bırakıyoruz hihoyyyt

Livvvvvvv bi insanın içinden geçen bu kadarda tahmin edilmez ki kuzum:) bizde tuce ve burcudenizle böyle bi fikir düşünmüştük ama uygulamaya geçirmedik. çok güzel olmuş . söz konusu sinemaysa bende varım :) bence yeni filmler, yeni tarzlar keşfetmek için mükemmel bir yöntem.

Kızlar benim bi fikrim var bilmiyorum hoşunuza gidermi... Öncelikle sinema kulübüne katılmak isteyenlerden bir liste oluşturalım. sırayla her hafta bir üye en çok sevdiği, yada izlettirmek istediği filmi söylesin. bir hafta boyunca kim hangi gün o filmi izleyebiliyorsa izlesin ve hafta boyunca yorumlar gelsin . böylede olabilir ( önerilen film daha önce izlenme sayısı yoğunluktaysa , başka bir film tavsiyesi alabiliriz ) yada izleyen sadece yorumunuda yazabilir filmi değiştirmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…