Yaşadıklarımı bilsen küçük dilini tutar yalancı diyeceksin.gümrükçiyazdıklarına şok oluyorum resmen.
Eşin ne iş yapıyor tam olarak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadıklarımı bilsen küçük dilini tutar yalancı diyeceksin.gümrükçiyazdıklarına şok oluyorum resmen.
Eşin ne iş yapıyor tam olarak?
ne yapayımAlinma ama allah islah etsin diycem kocani onu yoneticek olan sensin tekrar soyluyorum EZILME kocanin altinda !!
Nasıl yani ya?Ve bir
ve bir mont için dilinde tüy biten kadın :)
Söyledim beğenmiyorsan çok git dediben de yurt dışında çalışmanı istemiyorum ya evinde adam gibi otur yada sen gidersen ben evimde kalırım de böyle saçmalık olmaz
Güveneceğim Bişey yok olaylı bir evlilik oldu düğünsüz.töre kurbanı oldumNasıl yani ya?
Zaruri ihtiyaçlarını da karşılayamıyorsa nerde kaldı bunun iş adamlığı?
neden bu kadar sessiz kalıyorsun?
Biraz disli ol senin istedigini yapmak zorunda ne demek evinde yasayamamak kizin yerlerde bide cik git evine tavrini goster isin gucun ailen yok diye reva mi bu yani ne icin kim icin calisiyor siz mutlu degilken oyle parada olmaz olsun ay cok sinirlendim kocana!!Peki
ne yapayım
o zaman yazık olmuş sana koca dediğin herif sana hiç değer vermediğini apaçık söylemiş resmen çok üzüldümSöyledim beğenmiyorsan çok git dedi
Inan bir yıldır her yolu denedim o yüzden öyle çaresizim ki o yüzden konuşulacak bir eşim yok beni ailesine kurban ettiBöyle her bulunan çözüme olumsuz verecek bi cevabı olan konu sahiplerinden ve konularından çok şüpheleniyorum.
Elimde değil, kıllandım.
Biraz disli ol senin istedigini yapmak zorunda ne demek evinde yasayamamak kizin yerlerde bide cik git evine tavrini goster isin gucun ailen yok diye reva mi bu yani ne icin kim icin calisiyor siz mutlu degilken oyle parada olmaz olsun ay cok sinirlendim kocana!!
Gerekiyorsa bosa ac tazminat davasini resmen siddet bu![/QUOT hayat hikayem çok açı çok yaram var
O imkan sıfıro zaman yazık olmuş sana koca dediğin herif sana hiç değer vermediğini apaçık söylemiş resmen çok üzüldüm
keşke imkanın olsa da ayrılsan
Valla benim bildiğim iş adamlarının babalarının evi de kral dairesi gibi.Herkese yedirecek parası var bana yok.bide yatak alsa bile düzenim olmazsa kendi evim olmazsa me yapacam ki evimi rüyamda görüyorum
Üstelik aynı bahçede Abi'sinin evi varBabasinin hic bir saglik problemi yokken seni bekci diye basina dikmesi cok sacma .
Bu bölgede gümrükçülere iş adamı diyoruz.hem lojistik hem gümrük hem ithalat ihracat ticaret işleriyle ilgileniyor aile şirketleri varBenim anladığım iş adamı sanayicidir.
Hatta pasaportunda meslek hanesinde eskiden “iş adamı” yazmaz; sanayici yazar.
Ne yaptığını az açar mısın ben ciddi merak ettim.