• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K.pederde kalmak istemiyorum

Ya ben iş adamı deyince kıllanıyorum resmen.

Çünkü gerçek iş adamlarına sorduğun zaman mesleğinin içeriği neyse onu söyler. En büyük fabrikaların sahipleriyle de tanıştım hiç kendine “iş adamıyım” diyenle karşılaşmadım.

Aynen. Sadece "iş adami" ise o işte bi şey var.

Nası kocalar var yaa k.pederde olsa eşinin seni yalnız bırakmasını geçtim bari senin zaruri ihtiyaçlarını karşılasa, zengin bi cimri adam var ortada kusura bakma canım ama senin eşin öyle ülke ülke geziyosa seni aldatma ihtimali de çok yüksek,hayatında başka biri olmadığından emin misin?Allah yardımcın olsun inşallah.

Ya ben iş adamı deyince kıllanıyorum resmen.

Çünkü gerçek iş adamlarına sorduğun zaman mesleğinin içeriği neyse onu söyler. En büyük fabrikaların sahipleriyle de tanıştım hiç kendine “iş adamıyım” diyenle karşılaşmadım.

Zaten anladigim kadari ile tam is adami degil bence. Mafya gibi birsey. Konu sahibi bide töre kurbaniymis.

Türk dizilerden cikardigim sey, bu töre islerden hep mafya ailesi oldugunu. :KK14:

Hepimiz is adamiyiz, konusahibide o anlamda söylüyor heralde, hani hepimiz isimizin adamiyiz yada kadini, is adami is kadini...yoksa gümrükcü nezamandir is adami oluyor... Herneyse... Ne söylenirse karsit bisey söylüyorsunuz... Ne bekliyorsunuz burdan? Yok zaten hayat hikayenizi anlatmadanda bikac örneginizden suna baglaya biliriz... Dogudasiniz, töre kurbani oldunuz, sevmediginiz halde evlenmeye zorlandiniz, esinizin ailesi sizi köle olarak kullaniyor, esiniz zaten hayvanin teki, arada bi gelip isini görüyor, geri kalan zamanlarda kimbilir kac kadin var, siz kayinpedere bakmaya mahkum edildiniz, hic söz hakkiniz yok, hizmetci hatta köle gibi yasiyorsunuz, büyük ihtimal bi erkek cocuk veremediniz diyede hor görülüyorsunuz, kesin dayakta vardir,aileniz yada size destek olan yok, zaten yasam tarzina göre bosanma yok sizin oralarda, bosanan kadina ölüm cezasi verilir... Bu durumda ne yapilir? Ya cesaret edip devlete siginirsiniz, yada böyle cekmeye devam, durumun positif yönlerini cikartmaga ugrasip kizinizla biraz olsun mutlu olmaga ugrasmak...:KK14:

Ben Degil kp ile kalmak yuzunu gorunce arkasını doner donmez sovuyorummmm. Asla ama asla kalmazdımm.
Sizinki iyi biriyse evet gelip ARADA BİR sizde kalması onerilebilir..

D
Hepimiz is adamiyiz, konusahibide o anlamda söylüyor heralde, hani hepimiz isimizin adamiyiz yada kadini, is adami is kadini...yoksa gümrükcü nezamandir is adami oluyor... Herneyse... Ne söylenirse karsit bisey söylüyorsunuz... Ne bekliyorsunuz burdan? Yok zaten hayat hikayenizi anlatmadanda bikac örneginizden suna baglaya biliriz... Dogudasiniz, töre kurbani oldunuz, sevmediginiz halde evlenmeye zorlandiniz, esinizin ailesi sizi köle olarak kullaniyor, esiniz zaten hayvanin teki, arada bi gelip isini görüyor, geri kalan zamanlarda kimbilir kac kadin var, siz kayinpedere bakmaya mahkum edildiniz, hic söz hakkiniz yok, hizmetci hatta köle gibi yasiyorsunuz, büyük ihtimal bi erkek cocuk veremediniz diyede hor görülüyorsunuz, kesin dayakta vardir,aileniz yada size destek olan yok, zaten yasam tarzina göre bosanma yok sizin oralarda, bosanan kadina ölüm cezasi verilir... Bu durumda ne yapilir? Ya cesaret edip devlete siginirsiniz, yada böyle cekmeye devam, durumun positif yönlerini cikartmaga ugrasip kizinizla biraz olsun mutlu olmaga ugrasmak...:KK14:
doğru söylüyorsun

Ben Degil kp ile kalmak yuzunu gorunce arkasını doner donmez sovuyorummmm. Asla ama asla kalmazdımm.
Sizinki iyi biriyse evet gelip ARADA BİR sizde kalması onerilebilir..
Yok arada birde değil sürekli kalsın ama onuda kabul etmiyorlar

Konuşmakla olmuyorsa çıkıp evinize gideceksiniz. Bu kadar zor mu. Yani ikna olmasını bekliyorsanız daha çok üzülürsünüz..
Kaynananın ilk öldüğü dönem öyle yaptım kızımı alıp eve gittim beni zorla tekrar getirdi

Ozaman sende onun yurt disinda calismasina izin verme neden eziliyosun ki illa koca sozu dinliycem diye hayati kendine zindan etmissin beyefendi 4 kose sen cekyat koselerinde ..

kesınlıkle katılyorum.bu ne yahu...tas olsa catlar....sıın duzenızınız hıçmı dusunmuyor bu adam....nıye bu kadar sessızsın...cek gıt evıne arkadasım cok ıstıyorsa o gıtsın kalsın babasıyla

Eşin çok biliyorsa madem iş adamıymış tutsun yanına bir bakıcı sen oralarda perişan olmak zorunda değilin. Bu nasıl evlilik

Back
X