• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K.pederde kalmak istemiyorum

Valla benim bildiğim iş adamlarının babalarının evi de kral dairesi gibi.

O zaman iş adamı değil eşin.

Anlamadım ben ne iş yaptığını.
Ah ah keşke gelip görsenizde bana inanasanız inanın çok acayipler

Vay anasini ulke ulke dolasan bir is adami ve yokluktan cekyatta yatan bir es.Varlik icinde yokluk bu olssa gerek.

Herkese yedirecek parası var bana yok.bide yatak alsa bile düzenim olmazsa kendi evim olmazsa me yapacam ki evimi rüyamda görüyorum
Yaw canim ne bu ya? Yas kac? Resti cekiceksin, yeterse yeter evimde kalicam diyip gitmiyeceksin. Ne boyle, cocukmusun sen, burda kal dedi diye, surun baskasinin evinde. Muhtemelen kayin baba da cok istemiyordur sizi, oyle kadin muhabbetleri varsa.
Esin fazla tutumlu galiba. O yokken ikinci bir evin masrafi mi olsun istemiyor acaba? Su, elektrik falan..

Ve sen öyle biriyle aynı evde yaşıyorsun. Bak araştır soruştur yok mu eli ayağı düzgün biri ayarlayın.
Araştırıyorum ama çevrem pek geniş değil .kocama anlatıyorum bana inanmıyor fesat siyor

istemiyorum de bu kadar net ol esine karsi 1yil sabrettim gocebe gibi ama yeter de cok dusunuyosan babani da yaninda gotur dubai cin
oh valla yaaaa
kiz esin ii kazaniyosa bol bol harca keyif yap icin sogur biraz...

Yaw canim ne bu ya? Yas kac? Resti cekiceksin, yeterse yeter evimde kalicam diyip gitmiyeceksin. Ne boyle, cocukmusun sen, burda kal dedi diye, surun baskasinin evinde. Muhtemelen kayin baba da cok istemiyordur sizi, oyle kadin muhabbetleri varsa.
Esin fazla tutumlu galiba. O yokken ikinci bir evin masrafi mi olsun istemiyor acaba? Su, elektrik falan..
Yok hiç o masrafa takılmayan biri.eşimi h anlamıyorum zaten hayt hikayemi yazacam size o zaman anlarsınız beni

istemiyorum de bu kadar net ol esine karsi 1yil sabrettim gocebe gibi ama yeter de cok dusunuyosan babani da yaninda gotur dubai cin
oh valla yaaaa
kiz esin ii kazaniyosa bol bol harca keyif yap icin sogur biraz...
Kazanmaz olur mu ama geçen gün 50 tl istedim kıyameti kopardı

Bizim sinifta bir kiz vardi. Babasi manavlara sebze meyve dagitiyormus, kabzimalmış. "Babam iş adami" diyordu. Kabzimal oldugunu soylemiyordu. Sonradan ogrendik. Bu ulkede herkes iş adami.

Bizim sinifta bir kiz vardi. Babasi manavlara sebze meyve dagitiyormus, kabzimalmış. "Babam iş adami" diyordu. Kabzimal oldugunu soylemiyordu. Sonradan ogrendik. Bu ulkede herkes iş adami.[/QUOT ya maddi durumu oldukça iyi ama bu önemli değil niye üzerinde durdunuz anlamadım

Bizim sinifta bir kiz vardi. Babasi manavlara sebze meyve dagitiyormus, kabzimalmış. "Babam iş adami" diyordu. Kabzimal oldugunu soylemiyordu. Sonradan ogrendik. Bu ulkede herkes iş adami.
Ya ben iş adamı deyince kıllanıyorum resmen.

Çünkü gerçek iş adamlarına sorduğun zaman mesleğinin içeriği neyse onu söyler. En büyük fabrikaların sahipleriyle de tanıştım hiç kendine “iş adamıyım” diyenle karşılaşmadım.

Back
X