Ah ah keşke gelip görsenizde bana inanasanız inanın çok acayiplerValla benim bildiğim iş adamlarının babalarının evi de kral dairesi gibi.
O zaman iş adamı değil eşin.
Anlamadım ben ne iş yaptığını.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah keşke gelip görsenizde bana inanasanız inanın çok acayiplerValla benim bildiğim iş adamlarının babalarının evi de kral dairesi gibi.
O zaman iş adamı değil eşin.
Anlamadım ben ne iş yaptığını.
Ya zaten evlenmek istiyor sabah akşam kadınlarla konuşuyorKayınpederine bir tane hatun bul sen de kurtul eşinde kurtulsun kayınpederin de kurtulsun
hayat hikayemi yazacam şimdiTore kurbani mi nasil yani
Ve sen öyle biriyle aynı evde yaşıyorsun. Bak araştır soruştur yok mu eli ayağı düzgün biri ayarlayın.Ya zaten evlenmek istiyor sabah akşam kadınlarla konuşuyor
Anlatmak istediğim bu zatenVay anasini ulke ulke dolasan bir is adami ve yokluktan cekyatta yatan bir es.Varlik icinde yokluk bu olssa gerek.
Yaw canim ne bu ya? Yas kac? Resti cekiceksin, yeterse yeter evimde kalicam diyip gitmiyeceksin. Ne boyle, cocukmusun sen, burda kal dedi diye, surun baskasinin evinde. Muhtemelen kayin baba da cok istemiyordur sizi, oyle kadin muhabbetleri varsa.Herkese yedirecek parası var bana yok.bide yatak alsa bile düzenim olmazsa kendi evim olmazsa me yapacam ki evimi rüyamda görüyorum
Araştırıyorum ama çevrem pek geniş değil .kocama anlatıyorum bana inanmıyor fesat siyorVe sen öyle biriyle aynı evde yaşıyorsun. Bak araştır soruştur yok mu eli ayağı düzgün biri ayarlayın.
Yok hiç o masrafa takılmayan biri.eşimi h anlamıyorum zaten hayt hikayemi yazacam size o zaman anlarsınız beniYaw canim ne bu ya? Yas kac? Resti cekiceksin, yeterse yeter evimde kalicam diyip gitmiyeceksin. Ne boyle, cocukmusun sen, burda kal dedi diye, surun baskasinin evinde. Muhtemelen kayin baba da cok istemiyordur sizi, oyle kadin muhabbetleri varsa.
Esin fazla tutumlu galiba. O yokken ikinci bir evin masrafi mi olsun istemiyor acaba? Su, elektrik falan..
Kazanmaz olur mu ama geçen gün 50 tl istedim kıyameti kopardıistemiyorum de bu kadar net ol esine karsi 1yil sabrettim gocebe gibi ama yeter de cok dusunuyosan babani da yaninda gotur dubai cin
oh valla yaaaa
kiz esin ii kazaniyosa bol bol harca keyif yap icin sogur biraz...
neden evlisiniz siz? çocugunuz için mi? böyle evlilik olmaz.Kazanmaz olur mu ama geçen gün 50 tl istedim kıyameti kopardı
Arkadaşlarına yedirir içirir bana gelince hesap tutar kızmışsa Bişey eksik etmez yediği içtiği giydiği tam ama bana kuruşun hesabını tutarKazanmaz olur mu ama geçen gün 50 tl istedim kıyameti kopardı
Birazdan kızımı uyuttuktan sonra hayat hikayemi yazacam ama lütfen hepsini okuyun bana inanınneden evlisiniz siz? çocugunuz için mi? böyle evlilik olmaz.
yazın,bekliyoruzBirazdan kızımı uyuttuktan sonra hayat hikayemi yazacam ama lütfen hepsini okuyun bana inanın
Bizim sinifta bir kiz vardi. Babasi manavlara sebze meyve dagitiyormus, kabzimalmış. "Babam iş adami" diyordu. Kabzimal oldugunu soylemiyordu. Sonradan ogrendik. Bu ulkede herkes iş adami.[/QUOT ya maddi durumu oldukça iyi ama bu önemli değil niye üzerinde durdunuz anlamadım
Kızımı yatırıp yazacam çünkü uzun.yazın,bekliyoruz![]()
Ya ben iş adamı deyince kıllanıyorum resmen.Bizim sinifta bir kiz vardi. Babasi manavlara sebze meyve dagitiyormus, kabzimalmış. "Babam iş adami" diyordu. Kabzimal oldugunu soylemiyordu. Sonradan ogrendik. Bu ulkede herkes iş adami.