Kendisi de papaz annesi ile, ama o dönem olup annesi acıtasyon yapıp gelmek isterse ne der bilmiyorum, umrumda da değil papaz olsun benlebu çok zor bişey, illaki gelip bebeği görmek isteyecektir
e bir kere geldi mi gerisi de gelir
sen gelmesini istemeyince eşin de sana tepki göstermesin sonra?
şimdiden çileye dönüştürdüler zaten, annemle bi yerde rastlaşıp bi sürü laf söylemişler benle ilgiliŞimdi yapacak bişey yokki bebek doğsun hayırlısıyla o zaman lafınızı söylersiniz. Şimdiden hırslanmaya başlarsanız gebeliğiniz çileye dönüşür
aranız o kadar bozuksa gelmek istemeyebilir belkişimdiden çileye dönüştürdüler zaten, annemle bi yerde rastlaşıp bi sürü laf söylemişler benle ilgili
Papaz kendisi de şuan, ama o dönem torun torun rolü yaparsa bilememŞuan pek yapılacak bişey yok gibi, sevmiyor olabilirsiniz herkes herkesi sevmek zorunda değil ama eşinizin annesi sonuçta aranız bozulabilir o ne düşünüyor.
Yüzsüz ya gelir, hiç bişey olmamış gibi davranma mı bile bekleraranız o kadar bozuksa gelmek istemeyebilir belki
Duymayın annenizde anlatmasın size madem öyle. Yapacak bişey yok bebeğiniz için duymayacaksınız zor ama annelik en başta böylesi zzorluklarla başlıyor. Karnınızdakini düşünüp sorunlara bir süre bakmayacaksınız buna mecbursunuz. Yapamıyorum vs diyr bir bahanede yok yapmak zorundasınız. Bende anneyim hepimiz sorunlar yaşıyoruz fakat bebeklerimiz için mücadele veriyoruz. Sizde böyle bakın duruma. Şu anı stresle sıkıntıyla geçirip bebeğinizide yormayın onun ne günahı varşimdiden çileye dönüştürdüler zaten, annemle bi yerde rastlaşıp bi sürü laf söylemişler benle ilgili
Elimde değil yapı meselesi, o benim bu dönemlerimi böyle zehir ederken, doğum dönemi gelip bu yaptığı pisliklere mükafatan gelme ihtimalinde bulunacak olması beni deli ediyorNiye en güzel zamanlarınızı bu kadar kötü düşünceyle zehir ediyorsunuz ki?
Gelir görür gider en fazla..
Zamanı gelince düşünürsünüz..
İçinizdeki mucize herşeyden önemli değil mi?
Gelip görüp gitmez kamp kurar pislik kadınElimde değil yapı meselesi, o benim bu dönemlerimi böyle zehir ederken, doğum dönemi gelip bu yaptığı pisliklere mükafatan gelme ihtimalinde bulunacak olması beni deli ediyor
Elimde değil yapı meselesi, o benim bu dönemlerimi böyle zehir ederken, doğum dönemi gelip bu yaptığı pisliklere mükafatan gelme ihtimalinde bulunacak olması beni deli ediyor
Nolursa olsun erkekler ailesinin torun torun diye sevgisine sert kalamaz buna eminim o gün gelince yumuşar gibime geliyor.Papaz kendisi de şuan, ama o dönem torun torun rolü yaparsa bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?