k.v.de den nefret ediyorum, tahammülüm yok

Annemler aynı şehirde

Dilekçe gibi olmuş
Şunu şunu yapmıştır ve halen daha yapmaktadır
İster beğen ister beğenme ama o çocuğunun babaannesi, mecbur görecek
Evine gelmesin ama eşin mi götürsün diyorsun bilmiyorum ama bu biraz büyüdükçe mümkün olur minnacık bebek sensiz olmaz.

O kadar çok ki, annemde en son kalayı basmış, edepsizliğim şunum bunum bişeyim kalmamış, ne yapmışlarmış hep iyilik yapıyorlarmış, saçma saçma

Gidemez, evime de gelemez

aynen öyle.... boş konu
Bence ama illa görüşülür
Tamam kendi görüşmek istemiyorsa görüşmesin
Ama kadın gelirse de bir diğer odada otururken, eşi bebeği babaannenin yanına getirebilir

Bu gerçeği o da biliyor, görüşmesin istiyor ama görüşüleceğini bildiğinden konu açsa da gelemez gidemez diye cevaplar yazıyor

O kadar çok ki, annemde en son kalayı basmış, edepsizliğim şunum bunum bişeyim kalmamış, ne yapmışlarmış hep iyilik yapıyorlarmış, saçma saçma
Ama bir kaç somut örnek ver

Bak ben sana söyleyeyim her şeyimizi düğünde biz yaptık hanım evine eşya aldı

Biz set alamayız dedi düğün yeri seçtik dedi orası çok pahalı dedi ki hayatta bilmez orayı sırf para istemeyelim diye öyle dedi

Etrafta da konuştu düğün yaptık geline bilezik taktık vs vs

Bunu herkes aşağı yukarı yaşıyor yani mesafem var artık huzurluyum

O nedenle umursama germe kendini

Bu arada evet çocuk bence de bensiz hiçbir yere gidemez hele babaanneye ya da anneanneye asla

Annemler aynı şehirde
Anladım canım. Annen lohusalık boyunca sende kalsın kızıma bakcam diye. Kaynanan bir kere gelir bebeği görür gider. Annen var diye yatılı kalmaz en azından öyle denesen. Çünkü eğer annen sizde yatılı kalmazsa bu sefer kaynanan yatılı kalmaya kalkar bu sefer sabah akşam kaynananın yüzünü görmek daha zor olur.

O zaman başta söyle eve gelmesin illa torunu görmek isterse hastanede görüp gitsin. Daha sonra görmek isterse de eve almam dışarıda görür gider dersin. Evlerde görüşme olmaz.

Bebeğiniz hayırlı olsun. Şimdiden düşünüp strese girmeyin derim. Ev sizin eviniz bebek sizin bebeğiniz, istemiyorsanız görüşmezsiniz. Sanki her babanne torununa sevgiyle mi bakıyor, aman torunum canım torunum diye ölüyor mu? Burada okuyoruz Allah aşkına sevenler de var elbet ama, çoğu ilgili bile olmuyor. Hatta doğuma diye gelip hizmet bekleyenler bile var... Bu kadar görmek istemiyorsanız mutlaka haklı sebepleriniz vardır. Peki eşin ne diyor bu durumda? Sen nasıl istersen öyle olsun yeter ki strese girme bebeğimiz de stres yaşamasın diyor mu? Yoksa, olmaz öyle şey onlar benim ailem elbette gelip torunlarını görecek diyor mu? Benim çocuğum yok, en çok düşündüren şey ise bebek olursa bu sorunları yaşayacak mıyım?, eşimin ailesiyle 2 dünya bir araya gelse görüşmem bu yüzden konunu merakla takip ediyorum.

Altın takı olayına gelirsek, düğün takılarını millete h.g. Niyetine Cukkaladı, önce oğlum bende şu kadar altınınız var dedi, sonra ne altını deyip yeminleri bastı, yatak odama ben mutfakta iken girip, ozaman bebek düşünmüyoruz, korunma yöntemini alıp çantasına atmış bi de utanmadan bunu dedi, evimde ki halımı,anahtarım ogün bi sebeple onlarda idi, yürüttü, kızına yollamış, milletin gelini ile kıyaslar o şöyle bu böyle, doğmadan bebeğime beddua etti, oğlu ile olan kavgasından dolayı, annem garibim bir gün olsun yüz göz olmaz, anneme en son tartışma da laf etti, ve daha bi sürü bişey, ve ben bu kadından nefret ediyorum

sevilecek bir kadın değilmiş ki zaten

Geçen annem bizde idi, bi sebeple bize gelmeye kalktı( kavgalıyız bu arada) Eşim sonra gel deyince novelll ın annesi geliyo da ben niye gelemiyorum diyo

Madem konuşmuyorsunuz hali hazırda gelince soğuk davranırsınız. Oda o kadar yüzsüz değildir herhalde, anlar istenmediğini, torununu görür sonrada gider.

Yorum yapalım diye buraya yazıyorsunuz değil mi?

Geçen annem bizde idi, bi sebeple bize gelmeye kalktı( kavgalıyız bu arada) Eşim sonra gel deyince novelll ın annesi geliyo da ben niye gelemiyorum diyo
Canım senin annenin size geldiğini kaynanan nerden görüyo biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…