k.v.de den nefret ediyorum, tahammülüm yok

Diger konularini da okudum cok cahilde elestirmissin kayinvalideni. Hakli bi sebebini goremedim bu kadar kin nefret kusacak tipik kayinvalide yani ama sen baya abartmissin. Bircok insana tavsiye ettigim gibi sana da diyorum hobi edin yavrum hobi boyle ottan copten sebeple triplere girip kendine de karnindaki cocuga da ailene de zarar verme.

Vallahi canım eğer benim önceki konulara bakarsan eğer benim de nefret ettiğim kv var. Doğuma 1 ay kalaya kadar yüzüme bakmadı doğumdan sonra tamda tahmin ettiğim gibi torun delisi oldu bende sinir hastası tabi. Ve bişey söyleyim boşuna stres yapıp da hamileliğini zehir etme çünkü eşin o zaman gelince hayırlı evlat olacak kv.ne..... Hicbirseyin önüne geçemiyorsun. Gelmesin diyosun yüzsüz yüzsüz geliyorlar. Gitmem diyosun Bal gibide götürüyor eşin. Göstermem cocugumu diyosun işte orada aynı tahmin ettiğin şey oluyor kv. Ajitasyon yapıyor, kayinpeder aylardir karısına yapmadigi erkekliği yapıp geline laf ediyor ve eşin de boynu bükük küheylan misali sana yukleniyor. Bunları daha çok stres yap iyice kin güt falan diye anlatmıyorum. Sadece şimdiden hazirlikli ol ve boşuna stres yapma diye söylüyorum. Emin ol sen kötü oluyorsun sonra. Benim öz bacım bile neler yaşadığımı bildiği halde bana kinci olduğumu söylüyor anlattığım zaman. Bizimkisi boş avuntu sadece işte gelmesin gitmeyim ama olmuyor malesef..

Merhaba arkadaşlar, k.v. İle ilgili buraya çok konu açtım, buraya konusunu açmayıp yaşadığım bi çok meselesi de var. Arkadaşlar şimdi ben 20 haftalık hamileyim, sağlıkla umarım bebeğimi kucağıma alırım, ama ben bu kadının evime gelip bebeğimi görmesini istemiyorum, şu an görüşmüyoruz zaten ama o dönemde torun bahane edip gelmesini istemiyorum, ister istemez karşılaşınca şeytan görmüş gibi oluyorum. Beni kınayan arkadaşlar olabilir, ama yaşayan bilir, babanesi yok bilmem ne diyen olabilir, karnımda ki bebeğime bile laf çarpıtmıştır, hamile halimle annemle ve benle, kendisi ve kızkardeşleri hala kavga etme çabasındadır, ben evime gelsinler istemiyorum dedim ya bebek bahanesi ile, yaşayan arkadaşlar ne yaptınız, ne yapabilirim, şimdiden teşekkürler.
Ben çocukların aradaki sorun ne olursa olsun anneanne babanne dedelerden uzak büyümesi taraftari degilim. Annemde oyle yapti. Babannenle aramda ne olursa olsun senin babanin.annesi sen gorusceksin saygısızlık yapmicaksin dedi. Bende suan kayinvalidemle gorusmuyorum. Esimde ailesiyle cok nadirde olsa gorusuyor. Bende esimle çocuğumu gondercem annesine sevsinler isterlerse tabi.

Back
X