k.v.de den nefret ediyorum, tahammülüm yok

Merhaba arkadaşlar, k.v. İle ilgili buraya çok konu açtım, buraya konusunu açmayıp yaşadığım bi çok meselesi de var. Arkadaşlar şimdi ben 20 haftalık hamileyim, sağlıkla umarım bebeğimi kucağıma alırım, ama ben bu kadının evime gelip bebeğimi görmesini istemiyorum, şu an görüşmüyoruz zaten ama o dönemde torun bahane edip gelmesini istemiyorum, ister istemez karşılaşınca şeytan görmüş gibi oluyorum. Beni kınayan arkadaşlar olabilir, ama yaşayan bilir, babanesi yok bilmem ne diyen olabilir, karnımda ki bebeğime bile laf çarpıtmıştır, hamile halimle annemle ve benle, kendisi ve kızkardeşleri hala kavga etme çabasındadır, ben evime gelsinler istemiyorum dedim ya bebek bahanesi ile, yaşayan arkadaşlar ne yaptınız, ne yapabilirim, şimdiden teşekkürler.
Canım ben seni anlıyorum. Bu kayinvalideler hep böyle. Sen ne kadar istemesende napar neder inadına gelir ve yatılı kalır. Canını sıkmak istemem ama gelmesiyle bitmiyo. Gelince sanki kendi doğurmuş gibi çocuğunu sahiplenir çocuğuna babanne değil annelik yapmaya kalkar kucağından indirmez çocuğu senden kıskanır daha da sinirlenirsin çoğu böyle çünkü. Benim kayınvalidem çocuğumu kucağına alır agladığı halde acıktı anne emzirim dediğim halde vermezdi zorla alırdım elinden. Daha bunlar güzel günlerin senin. Asıl sorun doğumdan sonra başlıyor emin ol. Esinle konuş bence.

Duymayın annenizde anlatmasın size madem öyle. Yapacak bişey yok bebeğiniz için duymayacaksınız zor ama annelik en başta böylesi zzorluklarla başlıyor. Karnınızdakini düşünüp sorunlara bir süre bakmayacaksınız buna mecbursunuz. Yapamıyorum vs diyr bir bahanede yok yapmak zorundasınız. Bende anneyim hepimiz sorunlar yaşıyoruz fakat bebeklerimiz için mücadele veriyoruz. Sizde böyle bakın duruma. Şu anı stresle sıkıntıyla geçirip bebeğinizide yormayın onun ne günahı var
Bebeğim yavrum bu pislikler yü
Canım ben seni anlıyorum. Bu kayinvalideler hep böyle. Sen ne kadar istemesende napar neder inadına gelir ve yatılı kalır. Canını sıkmak istemem ama gelmesiyle bitmiyo. Gelince sanki kendi doğurmuş gibi çocuğunu sahiplenir çocuğuna babanne değil annelik yapmaya kalkar kucağından indirmez çocuğu senden kıskanır daha da sinirlenirsin çoğu böyle çünkü. Benim kayınvalidem çocuğumu kucağına alır agladığı halde acıktı anne emzirim dediğim halde vermezdi zorla alırdım elinden. Daha bunlar güzel günlerin senin. Asıl sorun doğumdan sonra başlıyor emin ol. Esinle konuş bence.
Konuştum bişey demiyo, yani bu senin istediğin gibi olsun demeye de gelmiyo, allahım ne pislik bir kadın ya, stres oldum elimde değil

Konuştum bişey demiyo, yani bu senin istediğin gibi olsun demeye de gelmiyo, allahım ne pislik bir kadın ya, stres oldum elimde değil
O zaman sende geldiği ilk gün as suratını. Baktin çocuğu kucağına aldı kucağından indirmek bilmiyor. Verir misin çocuğumu emzircem de vermezse sen mi emzircen versene de o zaman paşa paşa verir ve evde istenmediğini anlar ben böyle yapmıştım. Bir daha da gelmez inşallah. Tabi bunları eşin yokken yap esinle aran bozulmasın

Öncelikle bebisin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım. Daha çok varmış sakin eşine bu konudaki fikirlerini açma gelmesin istemiyorum vs.sakin aman adamı dellendirip anasına itme durduk yere. O zaman gelsin buraya yaparsın yine konusuruz ama illaki gelecek ama sen mesafeli olursun bisey sormaz danismazsjn uyuyacak banyo yaptircam yok hasta vs diyerek ona gereken mesajı verirsin Allah yardımcın olsun :KK24:

Öncelikle bebisin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım. Daha çok varmış sakin eşine bu konudaki fikirlerini açma gelmesin istemiyorum vs.sakin aman adamı dellendirip anasına itme durduk yere. O zaman gelsin buraya yaparsın yine konusuruz ama illaki gelecek ama sen mesafeli olursun bisey sormaz danismazsjn uyuyacak banyo yaptircam yok hasta vs diyerek ona gereken mesajı verirsin Allah yardımcın olsun :KK24:
Teşekkür ederim

Pislik dediğiniz kadın sizin kocanızı doğuran yetiştiren kadın.Sizin karnınızdaki çocukta o kadının genlerini taşıyor.Bu kadar kötü bir kadının yetiştirdiği doğurduğu bir adam ne kadar iyi olabilir!!! Yok iyiyse o zaman kadın o kadar kötü değil.Vardır kabahati mutlaka ama birde dönüp kendimize bakmamız lazım.Bende ne hata var diye.Her zaman hayatta empati yapmak lazım.

O zaman sende geldiği ilk gün as suratını. Baktin çocuğu kucağına aldı kucağından indirmek bilmiyor. Verir misin çocuğumu emzircem de vermezse sen mi emzircen versene de o zaman paşa paşa verir ve evde istenmediğini anlar ben böyle yapmıştım. Bir daha da gelmez inşallah. Tabi bunları eşin yokken yap esinle aran bozulmasın
Kadını görünce şeytan görmüş gibi oluyorum, nsl dayanıcam ki, bi de lohusalık eklenir, hepten kayış kopar

O bebeği illa görecekler sen evime gelmesin dersen onlar bize getir dicekler.
Bence bebeğinin onlara gitmesi daha çok canını sıkar.
Bence şimdi kendini stres yapma bebeğin için sağlıkla kucağına al gelmek isterlerse gelip görürler kendi evinde mesafeni koyarsın en temizi bu bence.

Pislik dediğiniz kadın sizin kocanızı doğuran yetiştiren kadın.Sizin karnınızdaki çocukta o kadının genlerini taşıyor.Bu kadar kötü bir kadının yetiştirdiği doğurduğu bir adam ne kadar iyi olabilir!!! Yok iyiyse o zaman kadın o kadar kötü değil.Vardır kabahati mutlaka ama birde dönüp kendimize bakmamız lazım.Bende ne hata var diye.Her zaman hayatta empati yapmak lazım.
Ben bu süreçe hemen gelmedim. Yaptı yaptı yaptı eşimin annesi dedim o dedim bu dedim, baktım giden benden gidiyo yeter dedim. Empati yapman lazım denilmesi gereken en son insanım bu arada. Kimse durduk yere bu seviyeye gelmez, tek şikayetçi gelinleri ben değilim, bir diğer gelinleri bunlar yüzünden intihara kalkıştı. Rica ederim bilmeden yorum yapmayın. Teşekkürler. Ha bi de pislik mi dedim emin ol çok az söyledim.

Öncelikle sakin olun kendinizi germeyin

Sonra ne yaptı da bu kadar kızdınız en son annenize ne demiş de sizi gelip buralara konu açacak hale getirdi yazın

Hem ferahlarsınız hem de okuyunca benimki de bunu yapmıştı diyenleri görüp tek olmadığınızı anlarsınız

Kv lerin çoğu öyle zira benimki aylarca çocuğa ayakkabı giydirmiyorum diye bağrında durdu tınladım mı hayır ben yokken eve gelip çocuğa ayakkabı giydirmiş mi evet kapıdan girdiğim anda çıkardım mı tabii

O ayakkabı ayağında kalsa bebeğe bir şey olur muydu hayır ama o kazandım sanır mıydı evet o nedenle anında çıktı ayakkabısı

Eşim gıkını çıkardı mı hayır

Evlerine giderdik oğlum babasına yapışırdı sen de bunu kendine alıştırmışsın derdi kendi oğluna bile
bana gelse daha neler der

Çözüm umursama kahkaha at ay kız sen deee deyip dalga geç vs cs

eşin senden yanaysa boşuna zehir edıyorsun kendıne bu günleri :KK66:
bu denli de sevmıyorsan az çok aranızda olanlar bellidir zaten
belkı gelmeyebılır de..
ailenle aynı şehirde yaşıyorsan 40 ın çıkana kadar orada kal, kaynana kriz geçirsin:KK53:
bu sayede söyleyeck hiçbir şeyi olmaz ve kendı kendını yer. eşine de '' lohusayım yalnız kalamam. yanımda annem olması lazım . vs vs '' söylersın. ayrıca gercekten ilk aylar çok zor oluyor
yanında bırı olması lazım yoksa kafayı yemek uzere oluyor ınsan.

sonrasını da daha sonra düşünürsün ;) zaman bu neyi gösterır bılemeyız

Gelmese bıle duzenlı olarak torun babaanneye gıder

sıze birsey söylıyeyım mı takmıyacaksın. ne zaman takmamaya başladım kvdem daha da sınır oldu. ne eşim nede ben dedıklerıne kulak astık dahada sınır oldu. ıstedıklerı şey ztn kavga sen kendı hayatına bak. hıc umursama en ıyı ders o

canım benim seni çok iyi anlıyorum ama bu konuda yapacak birşey yok gibi görünüyor.bunu engelleyebileceğini pek sanmıyorum. mümkün olan en az hasarla atlatmak için mümkün mertebe sakin olmaya bakacaksın gelirlerse de bebeği göster sonra da al odaya götür.arnızda geçenleri bilmiyorum ama aklıma gelen en problmsiz çözüm bu oldu.sen de lohusa olacaksın o yüzden kendini üzüp sütünün azalmasına sebep olma

Benim esim kendisi de gorusmek istemiyor anne babasiyla, cunku evlendigimizden beridir cevirmedikleri dolap duzen kalmadi
Esim kendisi cocugu kvme gostermek istemedi mesela,esinizin bu konuda sizinle ayni fikirde olmasi lazim
Kendinizi esinizin yerine koyun, kotu kalpli bir anneniz var ve esiniz bebegi annenize gostermek istemiyor, o zaman ne yapardiysaniz simdi de onu yapin kalbinizin sesini dinleyin

Diğer konunularizda kendinizi çok üstün görüyorsunuz kv ve ekürleri diye açmışsınız bi yorumda da kvye bayramlaşmaya gittik onlar benim evime bayramlasmaya gelmediler yazmışsınız

Bu kadar kibirli egoist olmayın yahu tabiki görecek torununu siz istemesenizde
Eşinin annesi sonuçta

Kadını görünce şeytan görmüş gibi oluyorum, nsl dayanıcam ki, bi de lohusalık eklenir, hepten kayış kopar
Aslında bir yolu daha var. Eğer kendi ailenle farklı şehirlerdeyseniz doğumuna 1 ay kala çok bunaldım 2 gün kalıp gelcem de annene git orda 2 hafta kal sonra doğum lohusalık bebek küçük yolculuğa dayanamaz de lohusalık bitince gelirsin evine. Böylece lohusalık boyunca kayinvalideni görmemiş olursun başka şehirde olduğun için gelemez yanına uzak diye. Ama annenlerle aynı şehirdeysen annen gelsin size lohusa kızıma bakcam desin annen olunca kaynanan gelmez belki gelse bile yatılı kalmaz annen var diye

Diğer konunularizda kendinizi çok üstün görüyorsunuz kv ve ekürleri diye açmışsınız bi yorumda da kvye bayramlaşmaya gittik onlar benim evime bayramlasmaya gelmediler yazmışsınız

Bu kadar kibirli egoist olmayın yahu tabiki görecek torununu siz istemesenizde
Eşinin annesi sonuçta
Ben gelip gitmeye arayıp sormaya takan bi insan değilim, ama kendileri şunun çocuğu dizini yaraladı arayın, şunun şekeri çıktı arayın, şunun tansiyonu çıktı arayın. O kadar aşıladı ki bayramda gelmemenin muhabbetini Yaparım, o konunun mevzusu buydu

Back
X