K.v min oğlumun duygusallığını eksiklik olarak görmesi

Tesekkürler bilmiyordum okuldan gelince bu yazinızı okutucam muhakkak.
Cig sekilde verilebilir ikisi de, dogada zaten oyle besleniyorlar ama pismis halleri cok tehlikeli. Arkadas da onu demek istemis, oglunuz artan yemekleri verdigi icin pismislerdir haliyle ama bundan sonra baska bir yerde kedi, kopek beslemek isterse ben de bu bilgiyi vermis olayim

Çok tesekkürler öğrendigimiz iyi oldu. Belki baska okuyanlarda faydalanir

Erkek dediğin yumruğu masaya kodumu tabaklar makineye girer.herşeyi duydum da bu ilk oldu gaddar olsun pesss diyorum

Bende cocugumdan çok memnunum. Esimde cok duyarlıdır. Isyerimizin bahcesindede kediler var. Annesinin terkettiği kedi yavrularına biberonla süt verir eşim. Bende ayni sekilde elleyemem ama sürekli beslerim.
Sizler gibi ebeveynlerin de öyle merhametli, pamuk kalpli güzel bir evladı olması normal değil mi? Kocaman, sıcacık sarılmak istedim evladınıza. Sadece duygusallığı nedeniyle her şeye fazlaca ağlayıp sürekli mutsuz geziniyorsa elbette konuşun, destek olun. O amca için, o pisiler için ağlarsak bir faydamız olmaz, ama onlara yardımcı olur, hatırlarını sorarsak, onlara mama verirsek hem onlar mutlu olur hem de biz gibi açıklamalarla birlikte yanağına bir öpücük kondurmak ve devamında onu neşelendirecek bir şeyler yapmak merhametinden memnun, yolundan emin ve daha huzurlu yapacaktır çocuğunuzu. Kv ye de bu konuda çocuğunuzun duygulu ve merhametli güzel kişilikte bir insan olmasını öğretmeninin de uzmanların da doğru bulduğunu söyleyin. Onun bu durumundan babası da ben de çok memnunuz deyin. Ezilmesinden ve üzülmesinden endişe duymanıza gerek yok çünkü arkadaşlarına asla ezilmediği gibi onları da iyiliğe güzel kalpliliğe yönlendiriyor deyin. Ve konuşmanın sonunda çocuğun bu güzel kişiliğinden çok memnun olduğunuzu, bu konuda çocuğun yanında yorum yapmamasını rica edin Sizi tebrik ediyorum böyle güzel bir evlat yetiştirmekte olduğunuz için. Tüm dünyamızın böyle güzel yavrulara ihtiyacı var. MaaşAllah diyorum tüm kalbimle

KV dir. ne yapsa yeridir.
kv haklı değil.
çocuk 7 yaşında kalmayacak, büyüyecek, şekillenecek, görecek, yaşayacak en önemlisi üzülecek tabi.(koca koca insanlar neleri dert edip dellenip ,ağlıyor, üzülüyor.
gaddarı üzüntüsünü karısını ,çocuğunu döverek dile getirir.
yumuşak kalplisi yanında olarak.
temeli sağlam atılan çocukların inşasıda güçlü olur.

Cok cok teşekkür ederim. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

Sekiz sayfa olmuş yazildi mi bilmiyorum ama kedilere tavuk kemiği, balık kılçığı vermeyin. Ölümcül olabilir.
Peki sokak kedileri için didiklenmis tavuk veriyorum ben .Bir de balık çorbasının suyuna ekmek koyuyorum zararli değildir diye düşünüyorum ama siz beni aydınlatırsanız çok sevinirim.İyilik yapacağım diye kötü birseye sebep olmak istemiyorum.Sekerli herşey yasak bildiğim kadarıyla . Köpekler de kemikli et ve tavuk yiyebilir değil mi ? Bazen öle kemikli şeyleri makarna ile beraber hasliyorum,cok da seviyorlar . Bu da yanlış değildir umarım ?

Balık ve kılçık keskin olur. Boğaza takılabilir, yemek borusunu yirtabilir, ağız ve diş yaralanmalarına sebep olabilir. O yüzden bunları vermeyin. Kemiği haşlayıp sadece suyuna ekmek vs doğrayıp verebilirsiniz. Onun dışında balığın ve tavuğun etli kısımlarını tabi ki verebilirsiniz. Şeker yasak evet. Aslında baharatlar da yasak ancak ev yemeği artiklarinda maalesef yapacak bişey yok.

Tamam çok tşk ediyorum hepsini dikkate alacagim.

Yaaa kıyamam sana çok tatlı maşallah. Merhamet güzel fakat çok yorucu , minikle aynı hisleri taşıyorum herkese üzülmek gerçekten hayat enerjisini alıyor .

Ezen olsa daha mı iyi hayvan dövse gül gibi bir oğlan yetişiyor bence ne mutlu senin gibi anneye Rabbim bana nasip ederse aynı yetişir inşallah dert etme bu kadar kötü varken iyi nesile ihtiyaç çok güzelim öperim oğlunu Rabbim iyileri korur üzülme

Aynen öyle anneler evlatlarini doğru yetiştirecek ki toplumda huzur olsun. Masallah yavrunuza insallah hep böyle devam eder
Amin çok teşekkür ederim.. sizin oğlunuza da kocaman maşaAllah Rabbim karşılarına da kendileri gibi merhametli güzel ruhlu insanlar çıkarsın inşaAllah

Ben de EQ yüksek ve yumoş bir insanım. Yükselenim Yengeç burcum Balık siz anlayın yumoş bir insanım ama bu sebepten bugüne kadar hiç ezilmedim ezdirmem kendimi.

Maalesef toplumumuzda hödüklük ve saygısızlık prim yapıyor. Türkiyeye geldiğimde kızkardeşim aşırı kibar konuşuyorsun ezilirsin, haksızlığa uğrarsın diyor. Normalde rica ederim, teşekkür ederim, lütfen derim ama mecburen azaltıyorum çünkü karşı taraflar hödük.

Oğlunuz gibi insan evlatlarına daha çok ihtiyaç var kesinlikle. Umarım toplumumuz bir gün saygılı, vicdanlı ve şeker bireylerden olmak üzere dönüşür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…