K.v min oğlumun duygusallığını eksiklik olarak görmesi

Bir anne baba olarak çocuğunuza verebileceğiniz en güzel şeyi vermişsiniz, merhamet...
Gerisi hikaye.
Bu dünya evet merhametli kalpler için maalesef cehennem ama bu dünyanın da sonu var.
Ve o son geldiğinde kazanan iyiler olacak

Keşke herkes sizin oğlunuz gibi çocuk yetiştirse, sizi tebrik ediyorum,

Ama maalesef ülkemizde kendini bilmez aile çok ve çocukları da onlara benziyor

Canım benim çok tatlı bir oğlunuz var maşallah... Allah hep kendisi gibi melek kalpli insanlarla karşılaştırsın demeye geldim

Kaynananın zararlı fikirleri var. Uzak tut diyemem ama, oğlunun üzerindeki etkisini minimuma indirmen gerekiyor.

Ah ya benim yeğenim de böyle. Bu çocukları çok üzerler matmazel Kayınvalideniz de halt etmiş. Duygusal zekası gelişmediğinden empati kuramıyor muhtemelen

Yaa bayıldım ben oğlunuza maşaAllah hiç endişelenmeyin hatta gurur duyun, merhametli vicdanlı iyi kalpli çok güzel bir çocuk yetiştirdiğiniz için

Keşke herkes böyle merhametli kalbi güzel erkek çocukları yetistirebilse.
Kendisine yapılan haksızlığa karşı gelebiliyorsa bence hiç korkmayın sadece kendini ezdirtmemeyi öğretin.

Yaa ne kadar tatlı bir oğlunuz var, keşke karşımıza çıkan her erkek böyle naif ve ince düşünceli olsa değil mi..

Oğlunuz çok tatlı ve olması gerektigi gibi.
Sizi de ayrıca tebrik ederim.Belli ki rol model olmuşsunuz.
Kv ise çok konuşmasın.Onun gibiler yüzünden ne hallerdeyiz zaten.

Maşallah ne kadar güzel bir evlat yetiştirmişsiniz böyle vicdanlı çocukların sayısı artsa keşke. Kayınvalideniz bir noktada haklı maalesef. Duygusal, iyi niyetli insanlara enayi, ezik gözüyle bakan bir toplum olduğumuz için ezmeye meyilliyiz. Özellikle erkekler hem ergenlikte hem gençlikte bu zorbalığı yapıyor. Ama aklı başında, özgüvenli yetiştiği müddetçe kendisini hiçkimseye ezdirmez

iyi doğmuş işte, ne şanslısınız.
bu yaşta öğretilebilecek bir meziyet değil.
Allah bana da nasip etsin ya çok özendim, maşallah.

Kalbini severim o cocugun ben bende 2 tane o model var, gurur duyuyorum merhametli vicdanli cocuklar olduklari icin ve kendime de paye cikartiyorum elbette. Hic tevazu gosteremeyecegim, burda sizin kv de size laf atiyor olabilir mi? Neyse bir daha soylerse senin yetistirdigin adami da gorduk dersiniz

Allah bağışlasın, ne kadar güzel bir çocuk, bahtı hep açık olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın. Kayınvalideyi boşverin.

Kayınvalidenize kendisindeki merhamet eksikliği için öneride bulunun.
Kafası çalışıyorsa susar.

Çocuğunuzla ne kadar gurur duysanız az. Bu dünyaya faydalı herkes vicdanlı ve empati yeteneği gelişmiş insanlardır. Bir bilim insanının tek hedefi para kazanmak mı? Ya da o üst üste 10 kez dinlediğimiz besteleri "gaddar adamlar" mı yazıyor? Kesinlikle bu kadar duygusal olma den erkeksin vs demesine izin vermeyin.

Onun güzel kalbini severim ben siz hiç kulak asmayın kayinvalideniz gibi gerici anneler yüzünden kadınlar uğraşıyor hanzolarla.

Kaynananın zihniyeti çöp. Böyle insanların dediklerine " he he " deyip geçmek en iyisidir. Keşke her çocuk böyle duygusal ve merhametli olsa.. aynen devam

Aynı benim oğlum ve bende bu kadar duygusal olmasına zaman zaman üzülüyorum.Hep verici bı çocuk.Mesela bisikletine arkadaşı binse kendi binmek istediğinde söyleyemez üzülmesin diye.Ama bu durumda da kendi üzülüyor aslında güzel ama.Amasi var işte...Bazen diyorum ne güzel iyi kalpli bı çocuğum var çok şükür diye ama arkadaşları arasında ezilen halini görünce de buna da üzülüyorum yaşayarak öğrenecekler bazı şeyleri sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…