gösteriş ve çıkar rol icabı için sanatçılarda hep ağlıyor kalplerimi ağlıyor şimdik lütfen gerçek ve yalanı ayırt edin boşunamı demişler sahte TİMSAH gözyaşı dökme diyeKalp aglamazsa goz aglamazmis..
Çoğu değil maalesef ayrı ev isteme hakki olduğunu bilmeyen yada söyleyemeyen çok insan var bazen tercih olmuyor ne yazık kiVerdiğiniz örnekler de kişinin kendi seçimi değil mi ?
Çoğu değil maalesef ayrı ev isteme hakki olduğunu bilmeyen yada söyleyemeyen çok insan var bazen tercih olmuyor ne yazık ki
Evet tarihlerle beraber tam da bu basıma geldi omca kavgalar ettim çıkalım diye yok bağımlı aile bunlar kâr etmediMayısta nikahim vardı nisanda aynı apt.ev tuttular benim tercihim degildi dügüne kalmis bir ay mecbur biraktilar(ki esime derdim ayri bi yerden ev bakalim )
İllaki öyledir ama benim demek istediğim kendi problemlerimizi baskalarınınki ile kıyaslayarak bir yere gelemeyeceğimiz.Çoğu değil maalesef ayrı ev isteme hakki olduğunu bilmeyen yada söyleyemeyen çok insan var bazen tercih olmuyor ne yazık ki
Evet maalesef öyle aslında ama daha kotulerini düşünmek iyi hissettirir birazda olsa.İllaki öyledir ama benim demek istediğim kendi problemlerimizi baskalarınınki ile kıyaslayarak bir yere gelemeyeceğimiz.
Evet tarihlerle beraber tam da bu basıma geldi omca kavgalar ettim çıkalım diye yok bağımlı aile bunlar kâr etmedi
Eşimi dolduruyor anladığım kadarı ile il yerinden falan arıyor akşama geldiğinde güya laf arasında geçiyomuş gibi eşim annem aradı bugün seninlede uzun zamandır konuşmamış merak ediyor diyor. Halbuki biliyorum arayıp şikayet ediyo aramadığım zamanlarda . Eşimde bizden başka bir beklentileri yok ara sen diyorİçimden geldiği zaman ararım, görev haline getirme desen? Eşin ne diyor bu konuda?
Yaşlı değil eşi hayatta evde bir tane daha oğlu var ve oldukça kalabalık bir sülaleleri var ev hiç boş kalmıyorYaşlı mı? Öyleyse mazur görün gönlünü alın bir şey kaybetmezsiniz.
Dedim valla oda şaşırıyo ne yapacağını ne diyeceğini be yapabilirim diye bana soruyoreşine söylesene konuşcak şey bulamıyorum ben her gün kendi annemi bile aramıyorum diye. sonra istediği kadar şikayet etsin.
Onuda yaptım bi süre sonra telefonları açmamaya başladım eşimi arayıp ağlıyo ben ne yaptım ona neden konuşmuyo benimle diye bahaneleri sıralıyorum anne arka odadaydım duymadım marketteydim açamadım vs.. vs.. diye ama anlamıyorArarsa açmam. Duymadım derim. 1 gün ara 1 gün arama. Sonra yavaşça 2 güne 3 güne çıkar. O ara diyoda sen de hergün arıyo gibisin.
Ay valla kusura bakma ama istemsizce güldüm şakağında düğme var lafına :) Nasıl bi insan ya bence psikolojik sorunları var ya da hayatınızda daha fazla yer etmek istiyor insan neden durduk yere ağlar kiKızlar çok basit bir sorunum var gibi görünebilir ama ben sinir krizi geçiriyorum . kv. Den Ayrı bir şehirde yaşıyorum ve neredeyse hergün kendisini aramamı istiyor konuşacak bir konu bulamıyorum nasılsından sonrası gelmiyor. Evlendiğim günün sabahında yani saat 9 da bi başladı aramaya balayına gittik 1 haftalığına hergün düzenli olarak sabah ve akşam aradı hatırladıkça deliresim geliyor. Oğluna o kadar düşkün değilmiş eskiden ayda 1 defa ya konuşurularmış ya konuşmazlarmış eşimin anlattığı bu , şimdi ne olduda kıymetli oldu bu çocuk anlamam. Ağlama huyu var hemde herşeye ağlıyor sanki şakağında bi düğme var ihtiyaç anında basıyo şapır şapır ordan gözyaşı dökülüyo duygulanıyomuş herşeye eşimle şakalaşıyoruz gülüyoruz mesela iki dakika sonra bi bakıyorum ağlamaya başlamış noldu diyorum duygulanmış. Tamam hisli kadınsında saçma sapan şeylerede ağlanmazki psikolojim bozuluyo bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum öperken öldürecek sanki öyle sıkıyo öyle şapır şupur yanaklarıma dalıyoki yemin ediyorum midem ağzıma geliyo fiziksel temastan hiç hoşlanmam. Geri duruyorum ağlamaya başlıyo ben soğuk davranıyomuşum bi akıl verin allah aşkına nasıl uzak dururum ben bundan
Cidden bende bu konuda kendime kızıyorum dizginlemeye çalışıyorum ama kadın kabusum oldu birşeyleri mecbur bıraktığı zaman soğurum ben bu insandan kendi ailemide aramıyorum yapı gereği soğuk duruşluyum biraz belki komik olacak ama bazen eşimin bile elime koluma dokunmasını istemem kadın neredeyse üstüme abanıyo midem tutmuyo sabrediyorum tabiiki kırılmasın diye yada herzamanki gibi ağlamasından korkuyorum ama içimde içimi yiyo yaniKonu sahibi bende pek haklı bulamadım seni balayında hergun araması falan saçmalık tabi ama aramani beklemesi seni öpmesi sarılması falan güzel şeyler ya bu kadar sinirlenecek bisey yok emin ol tam tersi olsa seni kiskansa, sevmese ,halini hatırını sormasa yine yaranamazdi biraz haksızlık ediyorsun gibi geldi bana nolcak ta yap gönlünü geç zamanla azalır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?