Ka ocuk yapmal sizce?

Maddi durumuna göre, çocuklara iyi bir gelecek sağlama imkanlarına göre, insanlar istediği kadar çocuk yapmalı bence..

Yani 1 de olur ,3 de.Bunun kararı tamamen çiftlere kalmış..

Bu senin maddi durumunla ilgili birşey...
1 çocuk da olur 3 de 5 de...
Bakacak durumun varsa kendi çocukların dışında evlatlık da alabilirsin...

1tane az 2 tane fazla derler :))) herşey maddiyata dayanıyo artık bakabileceğin kadar çocuk yapıcaksın şartlar neyi el veriyosa çocuk yapmak marifet değil ona bakmak ve iyi bi gelecek sunmak önemli olan yoksa kim istemez 4.5 çocuk

küçüklüğümden beri hep 4 dıyordum... sanırım vaktım ve zamanım yetmeyecek ama 4de hala ısrarcıyım..

kim çkaç çoçuk yapış falan takmam eşim devlet memuru 2 tanesi anca yeter 1 tanesi var darısı ikincisi nşallah

yeni anneyim 2. bebek fikri cok uzak unutursun gecer diyolar aman uykusuz gecelerim dün gibi aklımda....

basbakan söylemisti en az 3 tane olmali bencede

Canım sen 3 çocuk istiyorsan iyi güzel de... başbakana kalsa o herkes 5 çocuk yapsın da der, ben de başbakan olsam 3-4 çocuk yapar 3-4 çocuk da evlatlık alırdım..
Ama maalesef ne başbakanız, ne başbakan karısıyız ne de başbakan kadar gelirimiz var....

imkanı olana iki tane yeter.ben tek çocuk düşünüyorum.imkanım var ,yalnız büyümesinin de bir sakıncası olmadığını düşünüyorum.şuan ki düşüncem bu tabi,sonra ne düşünürüm bilemiyorum.

ya da ikiz olsun tek seferde.ikiz çok istiyorum ama kısmet tabii.en fazla iki olmalı hatta sınırlandırma getirmeli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…