- 10 Haziran 2020
- 169
- 112
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bu aksam uzucu bir haber aldik kaan hoca vefat etmis....benim doktorumdu kendisi transfere hazirlanirken gebe kalmistim ve o esnada rahatsizlanmistiİzmir'de Kaan Bozkurtun hastası olup işe dönüşünü bekleyen var mı? Kendisi bir rahatsızlık geçiriyor. Normalde geçen ay olacaktı transferim 1 ay bekledik bu ay da dönmeyecek gibi duruyor daha fazla beklemek istemiyorum. Bu durumda olup doktor değiştirenler nereye geçtiniz?
Bu arada sizin adınıza çok sevindim transfer için beklerken sürpriz yapmış sizeMerhaba bu aksam uzucu bir haber aldik kaan hoca vefat etmis....benim doktorumdu kendisi transfere hazirlanirken gebe kalmistim ve o esnada rahatsizlanmisti
Merhaba rahatsızlığı neydiMerhaba bu aksam uzucu bir haber aldik kaan hoca vefat etmis....benim doktorumdu kendisi transfere hazirlanirken gebe kalmistim ve o esnada rahatsizlanmisti
Orada İsmail Küçük var tavsiye ederim benim doktorumduEvet çok çok üzgünüm biz de transfer için hazırlanırken rahatsızlanmıştı 2 ay bekledik bu ay Erol Tavmergenle devam etme kararı aldık.
Rahatsızlığı neydi kiEvet çok çok üzgünüm biz de transfer için hazırlanırken rahatsızlanmıştı 2 ay bekledik bu ay Erol Tavmergenle devam etme kararı aldık.
İsmail beyi de çok duydum aslında düşündük onu da ama erol beyle devam ediyoruz önümüzdeki hafta nasipse transferim olacak çok heyecanlıyımOrada İsmail Küçük var tavsiye ederim benim doktorumdu
Hayırlı olsun Erol beyde iyi bir Prof. Rabbim nasip etsin inşallahİsmail beyi de çok duydum aslında düşündük onu da ama erol beyle devam ediyoruz önümüzdeki hafta nasipse transferim olacak çok heyecanlıyım![]()
Panikatak denmişti bize. Kasım ayında da 1 ay ara vermiştiMerhaba rahatsızlığı neydi
Panik atak geciroyordu sik sik simdi esini oldurmus sonra da kendini diyorlarRahatsızlığı neydi ki
Siz transfer ucretinizi iade almismiydiniz?Panikatak denmişti bize. Kasım ayında da 1 ay ara vermişti
A evet tesekkur ederim aynen oyle olmustu lucrin ignesini de kaan hoca yaptirmisti ocak basinda transfer olacakti ama meger gebe kalmisimBu arada sizin adınıza çok sevindim transfer için beklerken sürpriz yapmış size![]()
Ücretin tamamını aldılar baştan şimdi de çok az bir miktarını iade edeceklerini söylediler halen yok bu durumda da nasıl alacağız bakalımSiz transfer ucretinizi iade almismiydiniz?
Evet öyle olmuş rahatsızlık mı tetikledi artık ne olduysa maalesefPanik atak geciroyordu sik sik simdi esini oldurmus sonra da kendini diyorlar
Sonrada Antalya’ya taşınmış galiba iş yerinide taşıyormuş en son galiba haberlerde öyle diyorduPanikatak denmişti bize. Kasım ayında da 1 ay ara vermişti
Hayir haberlerde de hep bi yalan haber oluyor.... 3ayligina klinigini kapatti cunku gercekten psikolojikmen kotuydu yani gidecek biri yeni musteri kabul etmez veya 3 ayligina kapatiyorum demezdi gecici olarakti yaniSonrada Antalya’ya taşınmış galiba iş yerinide taşıyormuş en son galiba haberlerde öyle diyordu