Kaan Bozkurt'u bekleyenler

Denizzz08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
169
112
33
İzmir'de Kaan Bozkurtun hastası olup işe dönüşünü bekleyen var mı? Kendisi bir rahatsızlık geçiriyor. Normalde geçen ay olacaktı transferim 1 ay bekledik bu ay da dönmeyecek gibi duruyor daha fazla beklemek istemiyorum. Bu durumda olup doktor değiştirenler nereye geçtiniz?

İzmir'de Kaan Bozkurtun hastası olup işe dönüşünü bekleyen var mı? Kendisi bir rahatsızlık geçiriyor. Normalde geçen ay olacaktı transferim 1 ay bekledik bu ay da dönmeyecek gibi duruyor daha fazla beklemek istemiyorum. Bu durumda olup doktor değiştirenler nereye geçtiniz?
Merhaba bu aksam uzucu bir haber aldik kaan hoca vefat etmis....benim doktorumdu kendisi transfere hazirlanirken gebe kalmistim ve o esnada rahatsizlanmisti

Evet çok çok üzgünüm biz de transfer için hazırlanırken rahatsızlanmıştı 2 ay bekledik bu ay Erol Tavmergenle devam etme kararı aldık.

Merhaba bu aksam uzucu bir haber aldik kaan hoca vefat etmis....benim doktorumdu kendisi transfere hazirlanirken gebe kalmistim ve o esnada rahatsizlanmisti
Bu arada sizin adınıza çok sevindim transfer için beklerken sürpriz yapmış size 🥰

Bu arada sizin adınıza çok sevindim transfer için beklerken sürpriz yapmış size 🥰
A evet tesekkur ederim aynen oyle olmustu lucrin ignesini de kaan hoca yaptirmisti ocak basinda transfer olacakti ama meger gebe kalmisim🤲Rabbim saglikla kollarimda gormeyi de nasip etsin ve isteyen herkese de saglikla nasip etain insallahh🤲

Sonrada Antalya’ya taşınmış galiba iş yerinide taşıyormuş en son galiba haberlerde öyle diyordu
Hayir haberlerde de hep bi yalan haber oluyor.... 3ayligina klinigini kapatti cunku gercekten psikolojikmen kotuydu yani gidecek biri yeni musteri kabul etmez veya 3 ayligina kapatiyorum demezdi gecici olarakti yani

Back
X