- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
dedımkı annemde hıç gelmek ıstemıyor ya anne .. oda dedıkı nıye kızım annen gelsın kalsın.. ya bende öyle dıyom ama işte bılıyo evde bırı varken bızım bısey yapamıcamızı... oda dedıkı olurmu canım nerden bılcesz ne yapıyonu...dedım olsun canım duyulması onemlı değil bız bıloyoz sonucta bırı var evde bırı rahatsızlanır seslenır felan yok olmazo gunden sonra 3 gunden fazla kalmadılar 4 senelık evlıyım
her evli abiye 3 aylık misafirler mi geliyor???
Huuuu, gerçekten iyi düşünmüşsün, çok beğendim valla
öyleyim değil mi
gerçektende 2 aileyi hiç ayırmadım.anneme birşey aldımsa kaynanamada aldım.kaynanama aldımsa anneme de aldım
3 aylık misafir her defasında degişiyor mu, ya da sadece bir- iki kere 3 aylık misafir mi geldi?
Belki çok daha başka durumlar vardı,kalmak zorundaydı,
gelininiz sizlerin diline düşmemek için duyurmadı....
Kim bilebilir ki...
ayy çok güldüm...iyi demişsin valla...biraz teknik öğret canım yaa bize...valla bravo nasıl dedin yaaa
3 aylık misafir her defasında degişiyor mu, ya da sadece bir- iki kere 3 aylık misafir mi geldi?
Belki çok daha başka durumlar vardı,kalmak zorundaydı,
gelininiz sizlerin diline düşmemek için duyurmadı....
Kim bilebilir ki...
yani kk da bir konu açılınca konu sahibini değil de karşı tarafı haklı çıkarmak için demeyeceğiniz şey yok.belki öyledir de belki böyledir.sürekli birileri var,bir kere 3 aylık misafir geldi gitti değil ki habire.evde her daim 3.şahıs yani birbirlerinden mi korkuyorlar nedir anlamadım.abim de sürekli oğlumla ilgileniyorlar iyi oluyor deyip duruyor bize,yani garip olduğunu biliyor ama hani benim de işime geliyor demeye getiriyor.biz hiç bir şey demeden diyor bunları demem zaten aman aman.herkesten önce abim onlarcı olur neme lazım.tek korkum iyice olayın suyunu çıkartırlarsa da ağzımdan bir laf çıkarsa diye.
bugün dedim ya size,faceden abime "gezdir bakalım baldızları "yazdım diye.sonra kapattım facesi konu uzamasın diye.açınca gördüm o da "ne yapayım bebeğim" yazmış.çaresizliği buradan da seziliyor aslında.
Diline düşmemiş halindeki senaryolar bunlarsa ah birde dile düşse neler görcez
yani kk da bir konu açılınca konu sahibini değil de karşı tarafı haklı çıkarmak için demeyeceğiniz şey yok.belki öyledir de belki böyledir.sürekli birileri var,bir kere 3 aylık misafir geldi gitti değil ki habire.evde her daim 3.şahıs yani birbirlerinden mi korkuyorlar nedir anlamadım.abim de sürekli oğlumla ilgileniyorlar iyi oluyor deyip duruyor bize,yani garip olduğunu biliyor ama hani benim de işime geliyor demeye getiriyor.biz hiç bir şey demeden diyor bunları demem zaten aman aman.herkesten önce abim onlarcı olur neme lazım.tek korkum iyice olayın suyunu çıkartırlarsa da ağzımdan bir laf çıkarsa diye.
bugün dedim ya size,faceden abime "gezdir bakalım baldızları "yazdım diye.sonra kapattım facesi konu uzamasın diye.açınca gördüm o da "ne yapayım bebeğim" yazmış.çaresizliği buradan da seziliyor aslında.
Vallahi açıkçası ben direkt bunu düşündüm.
Sanırım gelin hanım, aileyi az da olsa çözmüş ve nabza göre şerbet veriyor.
Eş de kendisinden yana olunca onlar tarafından sorun yok,
ama görümce sorun ediyor.
Electraya bir de dış görünüşle ilgili bir mesaj yazmıştın, tam hatırlayamadım şimdi,
göbegime baktı süzdü vs... yazmıştın.
Ben bunların sizin düşünceleriniz oldugu düşünüyorum.
Bu arada gelin hanım kaç yaşında, siz kaç yaşınızdasınız?
Gelin hanım çalışıyor mu? Meslegi ne?
Siz çalışıyor musunuz?
Konuyu getirdiğiniz yere bakın .Muhalefetlikle suçladığınız insanın yorumlarını ben genelde tarafsız bulurum.
Ben bu konuda size hak veriyorum,dışlanmış hissediyorsunuz ve normal.Daha önceki mesajımdada yazdım.Sizde sıksık görüşün ,planlar yapın abinizle,arada yanlarına gidin,böylece sizde içlerinden biri olursunuz.[/B]
Özellikle öyle yapan üyeler var elbet, ben de çok iyi farkındayım, fakat inan ki,
bu güne kadar hiç öyle bir düşüncem olmadı...
Yani ben anlamadım şimdi,
atıyorum kardeş geliyor kalıyor 3 ay, o gidiyor başkası gelip 3 ay mı kalıyor?
canım ne kadar iyimsersin keşke hayat senin düşündüğün gibi olsa.biliyorum olayı aa sen onu kıskanıyorsuna getirmeye çalışıyorsun ama onun benden tek bir üstün meziyeti yok.benim derdim abimin kullanılması+gelin ve tayfasının arsızlığı.
hayır canım periyodik olarak herkes 3 ay kalamıyor tabi.bir kuzen var lisede her okul kapalı olduğunda orada.kışın o gelemiyor diye anneannenin annesi,arada bir kaç haftalığına kardeşler.günü birlik olarak da komşular.sırf onları yatırmak için yaşındaki bebğine genç odası aldı rahat etsinler diye.güya oğluna aldı yaşında bebek genç odasında mı yatar?
hayır canım periyodik olarak herkes 3 ay kalamıyor tabi.bir kuzen var lisede her okul kapalı olduğunda orada.kışın o gelemiyor diye anneannenin annesi,arada bir kaç haftalığına kardeşler.günü birlik olarak da komşular.sırf onları yatırmak için yaşındaki bebğine genç odası aldı rahat etsinler diye.güya oğluna aldı yaşında bebek genç odasında mı yatar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?