o hizmet beklemekten değil genel kanı olarak var yaa aman karışmıyımda herşeyime karışıyo demesin diye oturur oğlunu görür seni görür gider haa bişey yapmak istese burda konu açarsın kocamın annesi herşeye karışıyo tabiki ailenin yanında daha rahat ediceksin bundanda doğla bişey yok herkesin kendi annesi kimse kimsenin annesi olamaz herkesin annesi var zaten onda gerçekçi olmak lazım ayrıca ben evime gelen birine hizmet ettirmem kim olursa olsun hatta teyzem gelir girer mutfağa anneme kızarım ilk günden misafirleri çalıştırmaya başlamışsın diye kimse sizin evde size hizmet etmek zorunda değil etmemesi lazım bence misafir çünkü o :)
o hizmet beklemekten değil genel kanı olarak var yaa aman karışmıyımda herşeyime karışıyo demesin diye oturur oğlunu görür seni görür gider haa bişey yapmak istese burda konu açarsın kocamın annesi herşeye karışıyo tabiki ailenin yanında daha rahat ediceksin bundanda doğla bişey yok herkesin kendi annesi kimse kimsenin annesi olamaz herkesin annesi var zaten onda gerçekçi olmak lazım ayrıca ben evime gelen birine hizmet ettirmem kim olursa olsun hatta teyzem gelir girer mutfağa anneme kızarım ilk günden misafirleri çalıştırmaya başlamışsın diye kimse sizin evde size hizmet etmek zorunda değil etmemesi lazım bence misafir çünkü o :)
anneme de,kaynanama da yıllardır hiç iş yaptırmadım
aslında eşim,in ailesini kendi ailemden hiç ayırmadım
8 aylık evliyim, anneme artık yalvarıyorum gel kal diye, kızım yeni evlisiniz filan diyor gelmiyor. Başka bir şehre evlendim ve k.vdem üst katımda. Annemi bi kalmaya ikna edemedim gitti, benim durumum da böyle
Egem abla sen zaten "king" kadınsın :)
her evli abiye 3 aylık misafirler mi geliyor???Konu sahibi;
Onlar artık bir aile.
Evlerine isteyeni kabul ederler, isteyeni etmezler.
Abiniz bu durumdan rahatsız olmadıgına göre, anlaşılan pek de bir memnun.
Yoksa eşine açıkça neden demesin,
artık kafa dinlemek istiyorum diye.
Bir de abinizin kullanıldıgını söylemişsiniz.
Çok ilginç
O zaman her evli abi kullanılıyor mu?
kızlar derdim değil ama sinir olduğum bir durum var.o da abimin karısının huyları.ya bunlar resmen kabile halinde yaşıyorlar.kadın evinde bir an olsun yalnız kalmıyor ya bir kuzeni ya kardeşi illa olacak.kardeşi gelir 10 gün kalır,kuzeni gelir 3 ay kalır.anneannesinin annesi bile geldi kaldı abimlerde 1 ay.şimdi de tatile çıkıyorlarlar yanlarında gelinin kızkardeşi de var.
ya ben evlerinde 1 gün kaldım çekine çekine abimin evinde onlar gençkız eniştelerinin evinde rahat rahat kalıyorlar.annem gidiyor evde bir köşede çekinerek oturuyor.abim de onları beslemekten çok memnun.saftır kendisi biraz.
beni bir yere bırakacaklardı oğluma dondurma alayım dedim."yok olmaz arabaya damlar"diyor gelin hanım.onun kardeşiyle yaşıt yeğenimiz var abimle yediği içtiği ayrı gitmezdi bekarken onu götürsünler tatile hayıır,ne tek giderler ne bizim taraftan biriyle illa bir baldız olacak yanlarında.
abimin öyle aman aman bir geliri yok.kendilerini zor geçindiriyorlar anca.resmen kullanıyorlar abimi ya.
benim bi akrabamda aynı bu durumda....durumu gördükçe insan üzülüyor ama bişeyde denilmiyor.... aslında saflıkla alakası yok canım... gayet akıllı bizim akraba...ama karısına bişey diyemiyor sözü geçmiyor...oda mecburen beslemek zorunda kalıyor...onlarında durumu aynı zar zor idare ediyorlar geçimlerini...sürekli kadının kardeşleri gelinleri yeğenleri hep onların evindeler... bi gün bile evlerini boş denk geitremedik...zavallı kaynanası bin yılda bir evlerine gitse bir iki saat zor durur hemen gider....zaten kocasının tarafından kimse gidip gelmez oldu evlerine...çünkü bu kadın kocasının aile tarafına gayet güzel surat yapıyor...haliyle kimsede gitmez oldu evlerine...varsa yoksa ailesi akarabaları.... kocasına acıyoruz resmen ama bişey denmiyor işte canım seni çok iyi anlıyorum....
8 aylık evliyim, anneme artık yalvarıyorum gel kal diye, kızım yeni evlisiniz filan diyor gelmiyor. Başka bir şehre evlendim ve k.vdem üst katımda. Annemi bi kalmaya ikna edemedim gitti, benim durumum da böyle
benim bi akrabamda aynı bu durumda....durumu gördükçe insan üzülüyor ama bişeyde denilmiyor.... aslında saflıkla alakası yok canım... gayet akıllı bizim akraba...ama karısına bişey diyemiyor sözü geçmiyor...oda mecburen beslemek zorunda kalıyor...onlarında durumu aynı zar zor idare ediyorlar geçimlerini...sürekli kadının kardeşleri gelinleri yeğenleri hep onların evindeler... bi gün bile evlerini boş denk geitremedik...zavallı kaynanası bin yılda bir evlerine gitse bir iki saat zor durur hemen gider....zaten kocasının tarafından kimse gidip gelmez oldu evlerine...çünkü bu kadın kocasının aile tarafına gayet güzel surat yapıyor...haliyle kimsede gitmez oldu evlerine...varsa yoksa ailesi akarabaları.... kocasına acıyoruz resmen ama bişey denmiyor işte canım seni çok iyi anlıyorum....
cnm kız annelerı öle genelde damadı rahatsız etmekten cekınıyolar benım annemde böleydı yalvar yakar getırdımama saolsun kayınvalıdemler daha bır ayı doldurmadan gelıp kalmışlardı bı haftadan fazla baktım olmucak böle bende kıbarca bı ıkı sey söledım artık daha rahatım her zaman buyursunlar gelsınler tabıkıde ayrıca cok severım esımın aılesıgılı ama sınırıda bılmek lazım :26:
her evli abiye 3 aylık misafirler mi geliyor???
Kibarca ne söyledin çok merak ettim
Abi şikayet etmiyorsa, sizi ilgilendiren bir durum yok bence :44:
anneme de,kaynanama da yıllardır hiç iş yaptırmadım
aslında eşim,in ailesini kendi ailemden hiç ayırmadım
aynı durum.abime saf dediysem ben de karısının sözünden çıkamıyor manasında dedim bazıları fatmagüldeki rahmi gibi sandı herhaldeüni mezunu adam.o zannediyor ki hiç bir şeye laf etmezsem iyi koca olurum iyi geçiniriz ama o iyi koca oldukça gelin canavarlaşıyor.
dedımkı annemde hıç gelmek ıstemıyor ya anne .. oda dedıkı nıye kızım annen gelsın kalsın.. ya bende öyle dıyom ama işte bılıyo evde bırı varken bızım bısey yapamıcamızı... oda dedıkı olurmu canım nerden bılcesz ne yapıyonu...dedım olsun canım duyulması onemlı değil bız bıloyoz sonucta bırı var evde bırı rahatsızlanır seslenır felan yok olmazo gunden sonra 3 gunden fazla kalmadılar 4 senelık evlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?