kabile halinde yaşayan gelin

tarihimizde olan bir şey bu sonuçta.ben atmıyorum ki kafadan.yok ben görümcemin eteğini öpmüyorum tabiki.ha farzı misal dedim.keşke o mertebeye ulaşabilse bu gelin

evet ama
tarihte kalan bir şey

.padişahlar devrı yok oldu artık
allaha şükürler olsun
bu devırde yaşıyoruz

Son düzenleme:
ne olur sanki bir kez öpüverse sonra geri geri gidip yokolsa karşımdan."af buyrun sultanım bir daha eve yabancı almam,hünkarımın gönlünü hoş ederim sadece" dese.

bende tam tersi kendime ait bir düzenim var ve kendi ailem yada eşimin ailesi hiç fark etmez belli bir mesafe vardır aramızda.öyle iç içe bir yaşantı bana göre değildir.

bana da ıssız gelinmi diyorlar acaba???görümcem yok ama eltim falan:44::44::44:

..................................................

Son düzenleme:
Gelin kabile hayatı sürüyor ama görümce haneden üyesi olarak monarşiden yana, iktidar kavgası anlayacağın.

aayy gülmekten yarıldım şu katıla katıla gülme ikonunu bulamadım ama siz anlayın artık ne kadar güldüm.asrın yorumu olmuş.bir garip iktidar savaşı işte.

Sayın konu sahibi,

Babası ayrı ise ayrı... Ne demek üvey? Benim de yeğenime şu an üvey bir kızkardeş geliyor... Sevmesin mi? Ayrı mı tutsun?
Bence sizin öz ağabeyinize duyduğunuz sevgiden daha kuvvetliymiş onların ki... Acı ama öyle.. Üvey ama özden kuvvetli o vakit...
Üvey baba "damadını" oğul bilmiş, namusunu teslim etmiş... Karısı da "Kocam" demiş güvenmiş... Baldız da "ağabeyim" demiştir... öyle görmüştür...
Ne komik ki, kendi kızkardeşi aslında abisinin namus bakış açısını sorguluyor şu anda...

Sizce ağabeyiniz o tiynette mi?
Eşi böyle düşünmediğine göre değil.. Herkes eşini bilir... Siz canınızı sıkmayın...
Demek ki kafaları anlaşıyor, iyi geçiniyorlar...
Kimse rahatsız olduğu biri ile "silah zoruyla da olsa" vakit geçirmez... Merak etmeyin...

kabile hayatı yaşayan!! gelinin yaptıkları,ailesinin gösterdiği davranışlar hoş değil aynı şehirdeler sanırım ama 1 ay felan gelip kalıyorlar ,
cidden gereksiz şeyler ...ama senin gösterdiğin tutum da hoş değil...sen de hala töre,el etek öpmekten bahsediyorsun..
siz de töreler,kabiler,monarşi...hala eski düzen sanırım terimler bunu gösteriyor.

kim daha candan davranırsa,kim daha svgi dolu olur,önyargısız yaklaşırsa insanlar onlarla vakit geçirmekten keyif duyarlar..sizde abinizle vakit geçirmek isstiyorsanız onay beklemeyin..demekki abiniz gerçekten kalabalık aile olmaktan hoşlanıyor.abinizin mutluluğuyla mutlu olun...

etek öpmek tabiki espriydi zeki arkadaşlar hemen anladı.aynı şehiri bırak aynı semtler yani öyle haftalar aylarca kalmayı gerektirecek bir durum yok.

Eve kımın gırıp kımın cıkacagına karar verecek olan kısıler abınız ve esı. Gereksız dusuncelerle ne onların ne de kendınızın canını sıkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…