cnm peki sen görümcene yapıyormusun
ayy ne demek görümcenin yengenın etegını vs vs vs öpmek..
Aranızda 4 yaş olunca hanginizin daha büyük olduğunu anlayamam ben canım, antenlerim o kadar aktif değilSen mi büyüksün o mu?
tarihimizde olan bir şey bu sonuçta.ben atmıyorum ki kafadan.yok ben görümcemin eteğini öpmüyorum tabiki.ha farzı misal dedim.keşke o mertebeye ulaşabilse bu gelin
ne olur sanki bir kez öpüverse sonra geri geri gidip yokolsa karşımdan."af buyrun sultanım bir daha eve yabancı almam,hünkarımın gönlünü hoş ederim sadece" dese.
ben büyüğüm tatlım.boşuna öptürmüyorum eteğimi.yalnız ben dahil herkes geyiğe bağladı...
Demin Madamiksi gördüm. Çok yakınımızda, heran bizi de farkedebilir
Başlık süpermiş ya
Gelin kabile hayatı sürüyor ama görümce haneden üyesi olarak monarşiden yana, iktidar kavgası anlayacağın.
ben büyüğüm tatlım.boşuna öptürmüyorum eteğimi.yalnız ben dahil herkes geyiğe bağladı...
Daha dur bak neler olucak bu topicteBen meraktan sormuştum hanginiz büyüksünüz diye yoksa ben olsam öpmem öyle etek metek
ooo uyarmaya kalksam var ya benden kötüsü olmaz.
onların pişkinliğine arsızlığına hayret ediyorum sadece.götürdüğü kızkardeş de üvey, babaları ayrı,babası namustan dem vuran biri habire,ama18lik kızını enişteyle tatile yolluyor çok garip.
ne olacak ya.:18:yoksa bizim gelin sen misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?