Doğuma Hazırlık Kabızlık kabusu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sadomm34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
83
23
3
26
Kızlar selam 10+3teyiz ve kabız oldum şuan annemlerde kalıyorum alaturka tuvaletleri var daha saglıklı ama öyle çömelmiş halde durduğumda göbegim çok sıkışıyo çok fazla duramıyorum öyle.ve o şekilde çömelmiş halde çok fazla ıkınmaya da korkuyorum açıkçası ne yapmam gerekiyor lütfen bilgilendirir misiniz afedersiniz tuvaletim geliyor gidiyorum ama olmuyor bir türlü 3-4gündür yapamıyorum etkili bir çözüm söyleyin lütfen

Kızlar selam 10+3teyiz ve kabız oldum şuan annemlerde kalıyorum alaturka tuvaletleri var daha saglıklı ama öyle çömelmiş halde durduğumda göbegim çok sıkışıyo çok fazla duramıyorum öyle.ve o şekilde çömelmiş halde çok fazla ıkınmaya da korkuyorum açıkçası ne yapmam gerekiyor lütfen bilgilendirir misiniz afedersiniz tuvaletim geliyor gidiyorum ama olmuyor bir türlü 3-4gündür yapamıyorum etkili bir çözüm söyleyin lütfen
Gecmis olsun ogutulmus keten tohumu sabah bir bardak suya iki tatli kasigi koyup iciyorsunuz her sabah cok faylasi oluyor.ekstra olarak kefir tüketebilirsiniz yine ac karnina kuru incir uzerinede bir bardak ılık su bunlar bende cok ise yariyor

Ben de çok kötüydüm 15-16. Haftaya kadar sürdü.Sonra doktorum suda eriyen magnezyum verdi çok çok rahatladım.Magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza bir danışın derim.Bunun dışında marul,gün kurusu,kivi,kuru incir ve ananas da iyi gelmişti

Ben 9 .aydayim hala alaturka kullaniyorum sorun olmuyor.

Ben 9 .aydayim hala alaturka kullaniyorum sorun olmuyor.

Sizin adınıza sevindim ama ne yazık ki herkesin vucudu aynı olmuyor ben suan eğildiğimde göbegim sıkısıyor rahatsız oluyorum siz olmuyorsanız alaturka kullanmanızda bi sakınca yoktur.doktoruma sordugumda seni zorlamadıgı sürece kullanabilirsin demisti ama beni suan zorluyor göbeğim sıkısıyor. Ve Konuyu acma sebebim alaturka tuvalet kullanabilir miyim bi sorun olur mu degil fark etmişsinizdir kabızlıga cözüm arıyorum bir öneriniz varsa yazmanızı istedim ben şöyleyim ben böyleyim demenizi istemedim...

Ben de çok kötüydüm 15-16. Haftaya kadar sürdü.Sonra doktorum suda eriyen magnezyum verdi çok çok rahatladım.Magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza bir danışın derim.Bunun dışında marul,gün kurusu,kivi,kuru incir ve ananas da iyi gelmişti

Hayır suan daha folik asitten baska bir sey kullandırtmıyor doktorum haftaya kontrolüm var o zaman yeni ilaçlara takviyelere başlicaz demisti gittigimde soracagım magnezyum önerinizi tesekkür ederim

Ev yapımı yoğurt yemeni tafsiye ederim ,ya da kuru kayisi kompostosu.
Bana da oyle oluyordu ama zorlamiyordum ve 3 günde bir çıkıyordum.
Nefes egzersizi ile yapmaya çalışın birden ikinmayin. Zamanla geçiyor hatta yapsan bile tam bitmiş hissedemiyorsun belli zaman.

Sizin adınıza sevindim ama ne yazık ki herkesin vucudu aynı olmuyor ben suan eğildiğimde göbegim sıkısıyor rahatsız oluyorum siz olmuyorsanız alaturka kullanmanızda bi sakınca yoktur.doktoruma sordugumda seni zorlamadıgı sürece kullanabilirsin demisti ama beni suan zorluyor göbeğim sıkısıyor. Ve Konuyu acma sebebim alaturka tuvalet kullanabilir miyim bi sorun olur mu degil fark etmişsinizdir kabızlıga cözüm arıyorum bir öneriniz varsa yazmanızı istedim ben şöyleyim ben böyleyim demenizi istemedim...
Hamilelikte kabizlik olur zaten doktora sorsaydin ozaman biz buradan hamilelere recete yazacak degiliz

Hamilelikte kabizlik olur zaten doktora sorsaydin ozaman biz buradan hamilelere recete yazacak degiliz

Zaten recete istemedim sizden ilaç önerisi de istemedim dogal yollarla ne yapabilirim onu sordum bir fikriniz yoksa yazmazsınız ortada bir sorun olmaz.siz acılan konuyla alakasız bir yorum yazıyorsunuz hem de size recete yazıcak degiliz diyorsunuz bi hoşssunuz valla

Zaten recete istemedim sizden ilaç önerisi de istemedim dogal yollarla ne yapabilirim onu sordum bir fikriniz yoksa yazmazsınız ortada bir sorun olmaz.siz acılan konuyla alakasız bir yorum yazıyorsunuz hem de size recete yazıcak degiliz diyorsunuz bi hoşssunuz valla
Mecazi anlamda canim anlamadiysan.dogal yollarlada olsa kimse hamile birine sunu ye sunu ic diyemez .risk alcaksaniz kendiniz bilirsiniz

Mecazi anlamda canim anlamadiysan.dogal yollarlada olsa kimse hamile birine sunu ye sunu ic diyemez .risk alcaksaniz kendiniz bilirsiniz

Burda önerilen şeyleri sorgusuz sualsiz uygulayacagımı kim söyledi? Önerileri alırım araştırıp uygun olanı uygularım ya da canım istemez hic birini uygulamam ve evet risk alıcaksam bu benim bilecegim iş kimse bebegimi kendimi benden daha iyi düşünemez yine de sagolun gereksiz de olsa yorumunuz için

Merhaba ben hamile değilim ama kronik kabızlık çekerim tabi sizin şuan daha hassas ve dikkat gerektirir ev yapımı yoğurda ananas veya avakado bi tutamda keten tohumu öğütüp katarsanız zorlanmadan ıkınmadan rahat akışkan şekilde büyük tuvaletinizi yaparsınız . Sağlıkla gelsin bebiş inşAllah 🤲🏼 Sevgiler

Hamileyken doktorum şurup vermişti onu içince tuvalete çıkıyordum gerçi çok problemim olmamiştı benim çok tatli bir suruptu bunu içince bol su içmen gerek demisti ismini hatırlamiyorum aklıma gelirse yazarım canım
Bide kayısı ye kuru kayısı tuvalete çıkartıyor

Magnezi kalsine diye bir magnezyum ilaca var bende hamileyim Son günlerim. Kabızlıkla ilgili açtığım başlıkta var çeşit çeşit şeyler ilaçlar denedim en som o kadar kötü oldum ki acillik oldum doktor müdahalesi gerekti kaç kere lavman yaptım fayda etmedi şimdi 3 aydır bu ilacı kullanıyorum o şekilde faydasını gördüm

Burda önerilen şeyleri sorgusuz sualsiz uygulayacagımı kim söyledi? Önerileri alırım araştırıp uygun olanı uygularım ya da canım istemez hic birini uygulamam ve evet risk alıcaksam bu benim bilecegim iş kimse bebegimi kendimi benden daha iyi düşünemez yine de sagolun gereksiz de olsa yorumunuz için
Merhaba. 14 haftalık hamileyim. 6.haftadan itibaren kabızım. Bazen 4-5 günü buluyor. 2 doktor kontrolünde doktoruma söyledim fakat ilaç türü birley vermiyor tavsiyeside olmadığı için daha önce bu sorunu yaşayanlardan destek aldım. Ananas kayısı vs şeyler hiç biri fayda etmedi. Düşünmemeye çalışıp akışına bıraktım birkaç haftadır. 2 güne bir çıkabiliyorum şuan. Düzelecek diye umuyorum. Doğal bir çözümü olduğunu sanmıyorum. Doktoruna danış ilaç verirse. Geçmiş olsun

Bende 9+4 deyim. Kabızlık geçen hafta çok kötüydü. Beyaz ekmeği kestim. Günde 2-3 litre su içiyorum. Çok tuvalete de çıksam napalım. Bir öğüne mutlaka bol salata ekledim. Aklıma geldikçe de kayısı yiyorum. Gün içerisinde 10 adet oluyordur. Bunlarla daha rahatım. Çok kötü olduğu gün sıcak oturma banyosu da yaptım. Doktorum artarsa bitkisel probiyotik verdi. Henüz kullanmadım. İhtiyac olursa yazarsınız sevgiler

Back
X