kabizlik :(

yusssram

yusram.. sol yanimm..
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
72
19
13
32
5 bucuk aylik bi kizim var dogdugundan beri yemesi sorunlu emmedi bende bu aya kadar sagarak verdim sutumu artk ek ggidaya gectik ama artk hic biberon almak istemiyo hep kasikla biseyler yemek istiyo sadece uyku serserimiyken icirebiliyorum
Buyuzden kabiz olmaya basladi cok zorlaniyo agliyo doktor fitil verdi ama hic faydasi olmuyo onerileriniz varsa cok mutlu olurum..

Merhaba. Benim oğlumda bebekken çok kabızlık sorunu yaşadı. Mürdüm erikli kavanoz mamaları var. Yani meyve püresi ben onu kullanırdım çok faydasını görürdüm. Tavsiye ederim.

Canim benimde oğlum 6.5 aylik gündüzleri hic biberon almiyo geceleri veriyorum onuda yarim iciyo bizdede kabizlik var hastanede felanda yattik armutun ben çok faydasini görüyorum püre yapip veriyorum bide yedirdiklerime dikkat ediyorum

Ne gibi yediklerine neler vermiyosun canim? Bide bi haftada 500 gr almis hep kati yedigi icin korkutuyo beni

Kabak veriyorum bal kabagi o iyi geliyo patates pirinç çok az verdim sayilidir yani suyu her dakika vermeye calis bide doktor bizden kan ilacini kesti oda kabiz yapiyomus.. Bizimki kakasini yattigi yerde!n yapamiyo ikindigi zaman lazimliga tutuyorum öyle kolay yapiyo.

kızım 8 aylık kabızlık sorunumuz var hep napsam ki yardımcı olurmusunuz lütfen

bizde de var ara ara 1 2 tatlı kasıgı zeytinyağı ver
inek sütü kabızlık yapar tahıllı mamalar kullanmaya dikkat et
Allah kolaylık versin

bizde de var ara ara 1 2 tatlı kasıgı zeytinyağı ver
inek sütü kabızlık yapar tahıllı mamalar kullanmaya dikkat et
Allah kolaylık versin
zeytin yagı veriyom vermezsem yapamıyor hep böylemi olacak mama veriyom ama çorba daha çok veriyorum ki yapıyor ozaman

Back
X