- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Daha neler... Kuzeninizin ailesi ne yapıyor bu arada .... Biblo gibi mi duruyorlarMerhaba beni bilirsiniz konularımdan ben evliyim . Kuzenim evlenecek yanlız enişte baya zengin baya hemde kuzen ikinci evliliği olacak ilk esin'den 2 çocuğu var boyu kadar benim kuzende yaşı var yani sorum şu ki bu adam ilk karısına yapmadığı gibi kuzenime de resmî nikah olmayacak demiş şart bu (mal varlığı bölünmesin diye tabi ) siz olsanız kuma ve resmî nikahı hem ilkine hem size malı icin yapmayan biriyle evlenir misiniz onun adına üzülüyorum ve o problem yapmıyor
Şeyma subaşı sendromu tüm ülkeyi esir aldı.Merhaba beni bilirsiniz konularımdan ben evliyim . Kuzenim evlenecek yanlız enişte baya zengin baya hemde kuzen ikinci evliliği olacak ilk esin'den 2 çocuğu var boyu kadar benim kuzende yaşı var yani sorum şu ki bu adam ilk karısına yapmadığı gibi kuzenime de resmî nikah olmayacak demiş şart bu (mal varlığı bölünmesin diye tabi ) siz olsanız kuma ve resmî nikahı hem ilkine hem size malı icin yapmayan biriyle evlenir misiniz onun adına üzülüyorum ve o problem yapmıyor
Yuh. Kınamak istemiyorum büyük konuşmak da.. Ama problem etmiyorsa keyfi bilir konuşmamız manasız.Merhaba beni bilirsiniz konularımdan ben evliyim . Kuzenim evlenecek yanlız enişte baya zengin baya hemde kuzen ikinci evliliği olacak ilk esin'den 2 çocuğu var boyu kadar benim kuzende yaşı var yani sorum şu ki bu adam ilk karısına yapmadığı gibi kuzenime de resmî nikah olmayacak demiş şart bu (mal varlığı bölünmesin diye tabi ) siz olsanız kuma ve resmî nikahı hem ilkine hem size malı icin yapmayan biriyle evlenir misiniz onun adına üzülüyorum ve o problem yapmıyor
Merhaba beni bilirsiniz konularımdan ben evliyim . Kuzenim evlenecek yanlız enişte baya zengin baya hemde kuzen ikinci evliliği olacak ilk esin'den 2 çocuğu var boyu kadar benim kuzende yaşı var yani sorum şu ki bu adam ilk karısına yapmadığı gibi kuzenime de resmî nikah olmayacak demiş şart bu (mal varlığı bölünmesin diye tabi ) siz olsanız kuma ve resmî nikahı hem ilkine hem size malı icin yapmayan biriyle evlenir misiniz onun adına üzülüyorum ve o problem yapmıyor
para herşeyi kapatır çeneleri deDaha neler... Kuzeninizin ailesi ne yapıyor bu arada .... Biblo gibi mi duruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?