- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
benim deBen olsam güvenemezdim. Yok öyle. Zaten şunu biliyorsunuz dimi evlilikten önceki mallarda paylaşım filan olmuyor evliyken edinilen mallar paylaştırılıyor boşanma durumunda filan. Şimdi o adamla 15 yıl evli kalsa kuzeniniz sonra adam tak diye ölse gitse ne olacak? Her şey çocuklarına kalır kuzeniniz de baba evine mi dönecek o yaşından sonra? Aklım almadı bu saçmalığı.
vaz mı geçirsem dinlemez kiHer şey bir yana da biz sizin üzüntünüzü nasıl geçireceğiz?
evet yazıkBen yapmam ama yapana da mani olunamiyor. Kuzeniniz de kendi sectigi hayati yasayacak.
bunları bende dedim tepki aldımResmi nikahı olmazsa hşçbir hak talep edemez çocuğu dahi olursa.. Bu zamanda artık bu cehaleti aklım almıyor benim.. Pes.. Nasıl hazmedecek acaba.. Ona bu yazdığımı okutun.. Metresliğin türevleri olarak geliyor bana bu tarz yaşamlar...!
kuzenim ne demek onun icin üzülüyorum çünkü suan herkes çok normal sayıyorsize ne
valla 1 inçi karıyı boşamadı kaç sene olmuşSana malı kadar değer vermeyen bir adam olacak malı bölünmesin diye nikah yapmayacak o derece güveni olmayacak ama sen aynı yatağa baş koyacaksın. Kuzenin akıl tutulması yaşıyor ya da paradan gözü dönmüş. Evlilik sözleşmesi yaparak bu sorunu ortadan kaldırabilirler ama belli ki adam eğlence arıyor. Ne diyelim iyi eğlenceler
adam digerine vurmamış da boyu kadar çocuğu varmışta adam eve gitmiyor kuzenimle hepO problem etmiyorsa sizin şu dakikadan sonra yapabileceğiniz bişey yok. Kabul eder etmez kimseyi ilgilendirmiyor. Kendisi sindirmiş yarın bir gün vurur kafayı duvarlara...
Ah şu paranın gözü kör olsun.. bi bizi bulmaz. Bulayım zaten vurucam kırbacı vurucam kırbacıadam digerine vurmamış da boyu kadar çocuğu varmışta adam eve gitmiyor kuzenimle hep
ortada nikah yokki evlilik olsunEvlenmem
Merhaba beni bilirsiniz konularımdan ben evliyim . Kuzenim evlenecek yanlız enişte baya zengin baya hemde kuzen ikinci evliliği olacak ilk esin'den 2 çocuğu var boyu kadar benim kuzende yaşı var yani sorum şu ki bu adam ilk karısına yapmadığı gibi kuzenime de resmî nikah olmayacak demiş şart bu (mal varlığı bölünmesin diye tabi ) siz olsanız kuma ve resmî nikahı hem ilkine hem size malı icin yapmayan biriyle evlenir misiniz onun adına üzülüyorum ve o problem yapmıyor
valla 1 inçi karıyı boşamadı kaç sene olmuş
Ben bunun adına evlilik demiyorum canım...adamın canı sıkılınca üç defa boş ol deyip kıçını dönüp gidecek...ben buna dost hayatı diyorum kim ne derse desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?