kabul eder misiniz

benim de

Büyük konusmak istemem fakat böyle bir evlilige asla yanasmak istemezdim. Bu evlilikten ziyade cıkarların korunmaya calısılarak yürütüldügü gönül eglendirme meselesi gibi duruyor adamın gözünden bakınca.

valla 1 inçi karıyı boşamadı kaç sene olmuş

O problem etmiyorsa sizin şu dakikadan sonra yapabileceğiniz bişey yok. Kabul eder etmez kimseyi ilgilendirmiyor. Kendisi sindirmiş yarın bir gün vurur kafayı duvarlara...

Reactions: KV_

Zengin bir adamla nikahsız yaşayacağıma, gariban bir adamla nikahlı yaşamayı tercih ederim, birlikte yaşamaya karşı değilim ama mal varlığım bölünür nikah yapmam diyen bir adam beni sevmiyordur, sevgi yoksa isterse Karun kadar zengin olsun öyle adamın gözümde değeri olmaz.
Ben çanta değilim yanında taşıyacak sıkıldığı zaman bırakacak.

Insallah yanlis anliyorumdur.

Adam hem ilk esle beraber hem de kuzeninizle mi evlenecek? Ikisine de resmi nikah yapmadan?
Adam harem kuruyor. Baska bir sey degil.
Sapkin zevklerine alet ediyor kadinlari parayla cezbedip. E kadinlar da bu kadar salak olmasin.

Hem hayat arkadasindan mal saklamak ne oluyor? Yine de gerekirse mal sozlesmesi yaparak resmi nikah yapar adamin derdi bu olsa. Adamin derdi hayat arkadasi degil harem kurmak oldugu icin yapmiyor.

Şuna dost hayatı yaşayacaklar desek daha dogru olur.
Biz ne diyelim kendi kararı,
Aklı başında olan bunu kabul etmez,
Ama adam zenginmiş ya kuzenin kabul eder bunu çulsuz biri olsaydı yanından geçmezdi.

Ben kabul etmem o ayrı... burda metres hayatı demislerde diger kadinla birlikte mi ki? Yani ayni evde yaşayan sevgililere metres hayati denmiyor birlikte yaşama bu ama kesinlkle evlilik değil

Ben bunun adına evlilik demiyorum canım...adamın canı sıkılınca üç defa boş ol deyip kıçını dönüp gidecek...ben buna dost hayatı diyorum kim ne derse desin

++++
Para için her şeyi kabul eden kadınlar da, imam nikahı adı altında artık kumalığı mı metresliği mi ne haltsa teklif eden erkekler de leş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…