kabul eder misiniz

Aynen

Mune vallahi billahi bu adam evli değilse gel yüzüme tükür
Evliymiş galiba, sanki konu sahibesi ilk eşini boşamamış gibi birşey yazmıştı ama yanılıyor olabilirim, valla evliyse zaten 1000 gönlüm olsa birini vermem de bekar olupta nikah yapmam diyen adamla da işim olmaz, nikah garanti olduğundan değil, imzalara da güvence gözüyle bakmam ama senle beraber olurum ama mal varlığım da kıymetli benim, bölünsün istemem o yüzden de nikah olmaz diyen bir adamın mal varlığı herşeyden kıymetlidir, mala tapanla işim olmaz, mülklerine sarılıp uyur, ben aşk isterim.

bunları bende dedim tepki aldım
O zaman ne hali varsa görsün.. Siz üstünüze düşeni yapmışsınız.. Çekecek çilesi varsa çeksin..İki gğn sonra ağlaya sızlaya kucağında çocukla geri gelince " ben demiştim" der çekilirsiniz.. Bırakın ya..

O problem yapmiyorsa biz ne desek boş şimdi.

"İmam nikahı" denilen şeyi evlilik addettikleri için adam evliymiş gibi algılandı. Yoksa resmen evli değil.
O zaman 2. yorumumdaki mala mülke tapan adam sözümü yineliyorum, bu adamdan eş olmaz, sarılsın paralarına sıcak sıcak uyusun, kadın aşk ister, sevgi ister, para elimin kiri, amaç değil araçtır, banknotları sallayınca koşamam.

Ben de diyorum ki orası da hikaye bu adam resmen evlidir her bahse varım
Bence de.. Resmi nikahı olmasa neden evlenmesin ki.? Farzet ki imam nikahlı diyelim.. E o kadın saf mı? Bulacaksın bu adamı yeminle taksim meydanında ıslata ıslata kızılcık sopasıyla döveceksin.. Hadsiz.. Nedense Ali Ağaoğlu geldi aklıma.. Onu gibi paraya tapan zenginliğiyle caka satan bir tip olsa gerek....

Adam ilk karisiyla da evli degil, simdi de evlenmeyecek. O zaman sevgili olacaklar bunun ismi evlilik degil. İmam nikahinin tek basina bir gecerliligi yok,aslolan resmi nikahtir.

Bulunduğum şehrin en zengin müteahhiti tanıdığımız boşanmış 3 çocuklu bir kadınla evlendi imam nikahı ile.
4. Eş olmayı kabul etti kadın para uğruna, adam nerdeyse babası yaşında 25 yaş falan vardı aralarinda. Bize söylemiyor tabi ama laf söyleyince duyuluyor sırf rahat hayat yasayayim diye kabul etmiş kadın 3 oğlu da onay vermiş.. Velhasıl adam battı kadın bin pisman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…