- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.594
- 898
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Resmî nikah + evlilik sözleşmesi ile mal sorunu halledilecek bir şey. Adamın işine gelmiyor demek ki resmî nikah.
Turkiye gercekleriyle konusuyorum.
Adam bu kadini kullanip atacak
Kadinin ailesi ese dosta rezil olmamak icin boyle soyluyor
Yoksa cok zengin biri 2 cocuklu bosanmis bir hanimla evlenmez, ki zaten evlenmiyor da
Bir iki yatip kalkar sonra basar tekmeyi
Uzgunum ama hayatin gercegi bunlar
Anneleri belki kisa bir sure abad olacak ama
Kapi onune konulunca kimse adam yerine koymaz onu
Olan da o 2 yavruya olur
Babalari sagsa ve adamsa dava acip velayetlerini alsa bari.
Kuzene de allah akil fikir versin
valla 1 inçi karıyı boşamadı kaç sene olmuş
Yalan yahu adam evli
Kuzeni de imam nikahı adı altında metres tutmak istiyor
Aaa ben orayi atlamisim adam evli miymis?Yalan yahu adam evli
Kuzeni de imam nikahı adı altında metres tutmak istiyor
Aaa ben orayi atlamisim adam evli miymis?
Ay ne desem bilemedim Allah kuzeninize tez zamanda akil fikir versin
Hanımlar üsluplara dikkat edelim, birlikte yaşama deyip toparlayalım sonra üsluptan banlanıyorsunuz.
kuzenım buna güveniyor ondan diyorumSizin de uslubunuz cok degisik. Ne diyeyim kadin kadinin kurdu.
Evliymiş galiba, sanki konu sahibesi ilk eşini boşamamış gibi birşey yazmıştı ama yanılıyor olabilirim, valla evliyse zaten 1000 gönlüm olsa birini vermem de bekar olupta nikah yapmam diyen adamla da işim olmaz, nikah garanti olduğundan değil, imzalara da güvence gözüyle bakmam ama senle beraber olurum ama mal varlığım da kıymetli benim, bölünsün istemem o yüzden de nikah olmaz diyen bir adamın mal varlığı herşeyden kıymetlidir, mala tapanla işim olmaz, mülklerine sarılıp uyur, ben aşk isterim.Mune vallahi billahi bu adam evli değilse gel yüzüme tükür
O zaman ne hali varsa görsün.. Siz üstünüze düşeni yapmışsınız.. Çekecek çilesi varsa çeksin..İki gğn sonra ağlaya sızlaya kucağında çocukla geri gelince " ben demiştim" der çekilirsiniz.. Bırakın ya..bunları bende dedim tepki aldım
"İmam nikahı" denilen şeyi evlilik addettikleri için adam evliymiş gibi algılandı. Yoksa resmen evli değil.Evliymiş galib
Merhaba beni bilirsiniz konularımdan ben evliyim . Kuzenim evlenecek yanlız enişte baya zengin baya hemde kuzen ikinci evliliği olacak ilk esin'den 2 çocuğu var boyu kadar benim kuzende yaşı var yani sorum şu ki bu adam ilk karısına yapmadığı gibi kuzenime de resmî nikah olmayacak demiş şart bu (mal varlığı bölünmesin diye tabi ) siz olsanız kuma ve resmî nikahı hem ilkine hem size malı icin yapmayan biriyle evlenir misiniz onun adına üzülüyorum ve o problem yapmıyor
O zaman 2. yorumumdaki mala mülke tapan adam sözümü yineliyorum, bu adamdan eş olmaz, sarılsın paralarına sıcak sıcak uyusun, kadın aşk ister, sevgi ister, para elimin kiri, amaç değil araçtır, banknotları sallayınca koşamam."İmam nikahı" denilen şeyi evlilik addettikleri için adam evliymiş gibi algılandı. Yoksa resmen evli değil.
"İmam nikahı" denilen şeyi evlilik addettikleri için adam evliymiş gibi algılandı. Yoksa resmen evli değil.
Elbette mümkündür ama konu sahibinin beyanı evli olmadığı yönünde. Ne diyelim, beyana inanmak esastırBen de diyorum ki orası da hikaye bu adam resmen evlidir her bahse varım
Bence de.. Resmi nikahı olmasa neden evlenmesin ki.? Farzet ki imam nikahlı diyelim.. E o kadın saf mı? Bulacaksın bu adamı yeminle taksim meydanında ıslata ıslata kızılcık sopasıyla döveceksin.. Hadsiz.. Nedense Ali Ağaoğlu geldi aklıma.. Onu gibi paraya tapan zenginliğiyle caka satan bir tip olsa gerek....Ben de diyorum ki orası da hikaye bu adam resmen evlidir her bahse varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?