- 3 Eylül 2018
- 8
- 2
- 86
- 38
- Konu Sahibi Yorgunceylan
-
Esimle cok konustum. Ama fikri degismiyor. Oglum ogrenmesin diyor baska bisey demiyor.
Zaten yabanciya vermicem bu cok net soyledimde sizin icin yabanciya vermem dedim. Zaten boyle giderse olacagi o. Annemin yaptigi kotu bisey yok ama onlar sanki afferdersiniz annem kotu yolda gibi davraniyolarAğırlığınızi koymadikca bu böyle sürer gider. Eşiniz ne hakla ailenize surat asar? Sırf onların keyfi olsun diye yabancıya vermem oğlumu. Size verdiği degeri "cocugu bırak git" demesinden belli. Esim bu tutumunu sürdürse bosarim net.
Evet herşey önce ailede öğreniliyor .. ama bu çocuk büyümeyecek mi ? Kimden neyi saklayabilirsiniz ki ?Esimle cok konustum. Ama fikri degismiyor. Oglum ogrenmesin diyor baska bisey demiyor.
Ben ogluma asla bunu yapmicaksin demem. Buyunce kendi yolunu bulcaktir. Herseyden once ona saygiyi ogreticem. Buyudugu zaman annemden gormese bile baskasindan illaki gorcek.Siz ne düşünüyorsunuz?
Sizin de oğlunuz neticede?
Eşiniz şu devirde dünyaya kapalı ve sadece kendi değerlerini öğrettiği bir çocuk yetiştirmeyi hayal ediyorsa ancak hayalinde kalır bu.Ben ogluma asla bunu yapmicaksin demem. Buyunce kendi yolunu bulcaktir. Herseyden once ona saygiyi ogreticem. Buyudugu zaman annemden gormese bile baskasindan illaki gorcek.
Zaten yabanciya vermicem bu cok net soyledimde sizin icin yabanciya vermem dedim. Zaten boyle giderse olacagi o. Annemin yaptigi kotu bisey yok ama onlar sanki afferdersiniz annem kotu yolda gibi davraniyolar
Annemin her zaman arkasindayim. Sonucta annem kotu bisey yapmiyo. Arama mesafe koydum zaten nerdeyse gorustugumuz yerde konusmuyorum. Aramiyorum artik eskiden iki gunde bir arardim. Ama artik bitti.Siz annenizin arkasında durun. Anneniz hakkında konusmaya baslayani kim okursa olsun susturun ve sert bir şekilde uyarın. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil, ama susmayı bilsinler o zaman. Sinir oldum ya. Yerinizde olsam sanırım esinizin ailesi bırakın evime gelmeyi yüzümü dahi göremez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?