Kabullenemiyorum...

Yalancı. Kac yasinda esin? Keske evlenmeden once herseyi sorsaydın madem hassassin bu konularda belkide o an inanmak istedigine inandin. Sende de hata var
34. Işte evlenmeden önce demişti kısırlık var bende vs diye hatta onu seçme nedenim de oydu çünkü benim hormonal bozukluğum vardı doktor tedavi olmazsan zor çocuğun olur, çocuk istediğinde tedaviye başlarsın demişti 1 ay ilaç kullanmıştım kan testi iyi ynait vermişti şimdiden vermeyelim boşuna ilerde tekrar başa sararsa boşuna 2 defa ilaç almış olursun demişti. O da bana öyle kısırlık VS diyince bende zaten az çok o hissi bildiğimden kendimi çok kötü hissetmiştim üstüne gitmek istememiştim erkekler için daha zor olur diye.. Film gibi yani biraz kendini daha kötü hissetmesin diye sorgulayamadim iyi niyetimden işte

Iyi de nereden bilebilirdim ki en baştan yalan söyledi yeni açığa çıktı... Yoksa çocuğuma çok iyi annelik yaparım o da babaligini yapar konu bu değil ilk boşanan olmam ama çok büyük hayal kırıklığım var
Sen bosanmaya niyetlenmissin de bahane ariyorsun galiba

34. Işte evlenmeden önce demişti kısırlık var bende vs diye hatta onu seçme nedenim de oydu çünkü benim hormonal bozukluğum vardı doktor tedavi olmazsan zor çocuğun olur, çocuk istediğinde tedaviye başlarsın demişti 1 ay ilaç kullanmıştım kan testi iyi ynait vermişti şimdiden vermeyelim boşuna ilerde tekrar başa sararsa boşuna 2 defa ilaç almış olursun demişti. O da bana öyle kısırlık VS diyince bende zaten az çok o hissi bildiğimden kendimi çok kötü hissetmiştim üstüne gitmek istememiştim erkekler için daha zor olur diye.. Film gibi yani biraz kendini daha kötü hissetmesin diye sorgulayamadim iyi niyetimden işte

Yani şöyle mi? Sizde sorun var cocuk olmasi icin tedavi gormeniz gerekiyor. Esiniz de bende kısırlık var diyor. Siz onun icin onu tercih ediyorsunuz. Yani yarin birgun mahalle baskisi dedikodusu oldugunda sorun 2mizde diyebilmek icin mi? Cunku bu yuzden tercih ettim demissiniz

Zihnen Sağlıklı iki bireyin evlendikten sonra diğer tarafın geçmişini deşmesi bu yüzden yargılaması bana çok alçakca geliyor kusura bakmayın birbirinizin hayatını mahvetmekten başka bişey değil bu sebeple boşanmak. bu yapıda bi insansanız hiç evlenmeseydiniz keşke

zaten bildiğiniz şey için niye şimdi ay bana yalan söyledi boşanıcam diye tutturdunuz.yorumlarda söylemişsiniz sizin üreme problemleriniz varmış adam da kısırım demiş ve resmen mahallede adınız çıkarsa kocam kısır diyebilmek için sizin deyiminizle "onu seçmişsiniz".madem kaldıramıycaksın geçmişi niye deştin? sen bence direkt çocuğu yaptın adamı da şutlamaya yer arıyorsun.

Sorun,eşinizin,sizden önce bile isteye başkasından çocuk yapması ve bebek düşünce ağlaması mı?
Sizin ilk bebek sevinciniz ama onun bu duyguyu önceden yaşamış olması mı?
Tüm süreçte tek takıldığınız konunun bu olmasını ben algılamakta ve anlamlandırmakta güçlük çekiyorum.
Sanırım hormonların etkisiyle,
sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Bence de.
Yani yalana takılırdım ben olsam en çok.

aynı şeyi boşanmalarda düşünüyorum.
toplumda boşanan kadına kötü gözle bakma meyli var ama ben gayet adama kötü gözle bakıyorum.
kadın için o kadar zor ki boşanmak her yönüyle,
acaba adam ne halt yedi de kadın bu kadar kararlı oldu diye düşünüyorum.
boşanan kadınla tekrardan evlenme fikri kötü gelmiyor, ama boşanan adam 1-0 yenik başlıyor bana göre.

neyse öyle de değilmiş zaten.
hanımefendi nişanlısından olduğunu yeni öğrenmiş.
ona göre tek gecelik bir ilişkiden bir kadının hamile olması, sevdiği nişanlandığı ilişkiden olmasından daha iyi bir seçenek 🤷🏻‍♀️
nasıl yalanlar, nasıl beklentiler hiç aklım almadı benim 😅

Böyle adamlar hakkında demek ki kadın o adamın işine yaradığı sürece iyi davranıyor diye düşünüyorum
Eskisi bitti hemen üstünü çizmiş adam valla

Bakireliği temsil eden zarı diktirip evleneni ne biçim taşıyorsunuz ama? Kandırıyorsun, yalancısın vs. Diyerek.. Bunu erkek yapınca mı amaaaan bu da boşanmaya sebep mi diyorsunuz. İnanılmaz
Konu sahibi çok üzüldüm adınıza ama haklısınız. Yalanlar üzerine kurulmuş bir evlilik, evlilik değildir

Bazi gercekleri bilmemek daha iyi diye düsünüyorum. Keske bukadar planli oyun oynamasaydiniz. Herkesin saklamak istedigi bisey olabilir. Pisman ise uzatmaya gerek yoktu. Hele hele ögrenmeye calismak hic gerekmiyordu. Biraz evliligin hamileligin tadini cikarin bu nedir ya eski bitmis etmis olaylari acip irdeleyip hayatinizi mahfetmek. Kac defa hamile olacaksiniz sanki. Biraz zamanin tadini cikarin.
Simdi ögrendikten sonra ne yapsaniz haklisiniz. Kabullenemiyorum derseniz haklisiniz.

Bakireliği temsil eden zarı diktirip evleneni ne biçim taşıyorsunuz ama? Kandırıyorsun, yalancısın vs. Diyerek.. Bunu erkek yapınca mı amaaaan bu da boşanmaya sebep mi diyorsunuz. İnanılmaz
Konu sahibi çok üzüldüm adınıza ama haklısınız. Yalanlar üzerine kurulmuş bir evlilik, evlilik değildir

Dimi.
Çifte standart resmen.

Çoğu kişi farklı pencereden bakıyor onları da suclayamiyorum farklı hayatlar hikayeler ama dediğiniz örnek gibi bir durum işte. Herkesin kırmızı çizgileri vardir. Kimi daha geniş açıdan bakar kimi daha dar. Benim için önemli bir konuydu beni öyle olmadığına inandırdı kısırlık vs konusunu desince. Mahalle baskısına çekilmiş ben tedavi almam gerektiğini zaten saklamiyordum ama olur da tedavi olamazsam çocuk isteyen bir erkeğin hakkına girmek istemedim o yüzden kendime yakın gördüm hem de böyle bir şeyi bana açtığı için dürüst dedim ama yalanmış işte o da. Zaten çocuk da tedavisiz oldu deneyelim dedik doktora gitmeden Bi olacağı varmış kendi kendine geçmiş benim de hormon bozuklugum. Hayatlar işte farklı farklı

Boşanma olayını doğuma kadar erteleyin. Bu süreçte iyice düşünün. Dogumdan sonra daha sağlıklı karar verirsiniz

Yahu nişanlım çöpünü yere attı diye konu açanlara ayrıl diyorsunuz bu şekilde büyük bir yalan için ise saçmalama bunun için ayrılınır mı diyorsunuz. Adam tek ayak üstünde senaryo düzmüş resmen yok istemeden olmuştu yok benden mi belli bile değildi( bu ne demekse artık,kadın nişanlısıymış başka kimden olacak) biz bir erkeğe böyle bir konuda yalan söylesek olacakları bir düşünün bakalım? Konu sahibi kesinlikle haklı ben de kaldıramazdım böyle bir şeyi

Back
X