Kabullenemiyorum

Ne yazdınız bilmiyorum sadece şunları söylemek istedim. Insanların duygu ve düşünceleri sabit değildir. Zaman zaman karamsarlığa düşebilir. Bu da bize onları daha çok dine çekme halkı vermez.

Ben çok insan tanıyorum; bilerek hamile kalıp, hamilelik süresince bunun bir hata olduğunu düşünen, psikolojileri bunu kaldırmayan ya da mevcut şartları değişen. Yani olabilir, hepimiz insanız. Zaten biliyoruz ki, o bebek doğunca, annesi onu herkesten çok sevecek ve koruyacak.

Korkularınız olabilir. bir bebek diye başlar yeşerip kocaman insan olur. Bu sürecin sorumluluğunu güle oynaya alanlara şaşıyorum asıl.

Hayatınızda köklü değişiklikler oluyor. Basit bir hadise değil elbette. Şoka girmeniz bocalamanız hepsi çok normal. Doğurmaya kararlıysanız bu düşünceler de zamanla sizi terk edecek. Biraz sabredin. Hayırlı olsun.

2 çocuklu olmayı düşünmeseydiniz olmazdı, korunurdunuz, önleminizi kati şekilde alırdınız
Demekki ikinci çocuk gökten zembille inmemiş değil mi
İnsanlar orduyla çocuk büyütmüyor, anası babası kardeşi yanında olacak başka biri neden olsun ki sorumluluk ana baba dışında kimsenin değil
Siz şimdiden ilk çocuk kıskanacak huyu değişecek diye yaftalamışsınız çocuğu, olması gerektiği gibi davranır bir yetişkin gibi davranırsanız ilk çocuk ne kıskanır ne de huyu değişir, yeterki siz çocuğa yanlış kodlar yüklemeyin
Siz her iki bebenizi de dışlıyorsunuz farkında değil misiniz
Doğru düzgün bir düzen oturtursanız ilk çocuğunuzla da bebekle de ilgilenirsiniz

Mizaç da var önemli bir etken. Benim oğlum küçük yaşta kreşe gitmeye başladı, orada da uyumlu, kendi halindeydi.

Mizaç da var önemli bir etken. Benim oğlum küçük yaşta kreşe gitmeye başladı, orada da uyumlu, kendi halindeydi.

Ona inanıyorum çünkü ne baba ne ben cimrilik malı kıymetli geçimsiz değiliz..
Genlerden halalara cekmediyse huy

Cok sagolun anlayisiniz icin..sizin gibiler olmali bu hayatta..anlamadan, yasamadan,bilmeden yorum yapmak kolay..sadece zirlavamak bazilarinin yorumlari...
Sizin dışınızda kimsenin küçük çocuğu varken hamile kalmadığını mı sanıyorsunuz
Anlamadan yaşamadan bilmeden neden yazalım dünyada herkes tek çocuklu bir sizin mi ikinci çocuğunuz oluyor

Ya ben hakikaten anlamıyorum nasıl beklenmedik durum oluyor bir gebelik, bu kadar olumsuz birşeyse sizin için ikinci gebelik ona göre önlem alsaydınız, adam gibi korunmadan sevişirseniz beklenen şey gebeliktir, önleminizi almadan sevişmeden önce düşünecektiniz

Öfff valla gına geldi şu cinsiyetçiliğinizden “kadın kadına yapmamalı bu yorumları, kadın kadının düşmanı” nedir ya, sadece kadınların olduğu bir platformda yazıyorsunuz gidin erkeklere yazın ozaman bizim cevapları beğenmiyorsunuz, ayrıca aynı cinsiyetteniz diye niye sizi pışpışlayacaz, sizi bizi bir erkekten üstün yada aşağı yapan birşey yok hepimiz insanız

Iste bu kadardi duymak istediklerimcok sagolun...umarim hersey yoluna girecek bakalim

Cok sagolun..insallah saglikla gelsin bebeginiz hazir oldugunuz zamanda

Gina geldiyse baska konulara goz atin..bu kadar yorum yapmayin konuya

ilk çocuğunuza ihanet değil tam tersi onun için de bir hediye, hayatına bir güzellik. sizin çocuğunuzsa onun da kardeşi..

zamanla alışırsınız..

Tam linçleyecektim linc etmeyin kismini okudum hadi yine iyisin. Allah tamamina erdirsin hormonlarin duzenlenince daha mantikli dusunecegini umuyorum.

Üç oğlum var, son ikisinin arasında iki yaş bile yok. Yalnızım diye korkuyormuşsunuz okuduğum kadarıyla. Merak etmeyin, üstesinden gelirsiniz, benim de kimsem yok, tüm çocuklarımı kendim büyüttüm. Hepsi de birbirini çok seviyor, sadece kardeş değil en yakın arkadaşlar birbirlerine. İkinci oğlum okula başladı yeni, harçlığından ayırıp hergün kardeşine bir şeyler alıyor kantinden. Tüm sevinç ve üzüntülerini birbirleriyle paylaşıyorlar.Hatta bazen ben dışlanmış bile hissediyorum.Aralarında derin bir bağ oluşuyor. Sizinki de eminim öyle olacaktır. Kardeşini sevmeyi öğretirseniz de kıskançlık en az seviyede oluyor. Düşünme şeklini çocuklarınıza aşılayacak olan sizsiniz.O yüzden mutlu olun. Biri hamileyim deyince ben çok heyecanlanıyorum, umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Kendi kendinizi bunaltıyosunuz bence olmuş artık rabbim sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…