Kabullenemiyorum

Ayy gerçekten öyle kardeş gibisi var mı ya bu dünyada anne babadan daha yakın akraba yahu bilimsel olarak
Evet bunu duyduğumda cok duygulanmıştım kan olarak en yakın kardeş kendimden önce ona dua ederim hep o iyi olsun yeter ki...

Cok sagolun anlayisiniz icin..sizin gibiler olmali bu hayatta..anlamadan, yasamadan,bilmeden yorum yapmak kolay..sadece zirlavamak bazilarinin yorumlari...

Baska ne olabilir ki??tam okul caginda ve derslerine yardimim azalicak ilgilenmiycem diye..yoksa evlat evlattir ayrim yapilir mi?ama bebek daha cok zaman alicak sanki digerini surekli ihmal edicem gibi geliyor
Allah o gücü veriyor merak etmeyin benimde büyük oğlum anasınıfında kardeşi 2 yaşında çokta yaramazlar ama Allah yardımcım oluyor demekki

Baska ne olabilir ki??tam okul caginda ve derslerine yardimim azalicak ilgilenmiycem diye..yoksa evlat evlattir ayrim yapilir mi?ama bebek daha cok zaman alicak sanki digerini surekli ihmal edicem gibi geliyor
Boyle düşünmeyin bu çocuğun annesi olduğu gibi babasıda var. Çocuğunuzun derslerine babası yardım olur yeri gelir siz bebegi babasına devredip ilgilenirsiniz.Bu dünyada ölüm dışında herseye bir çare var üzerinizden kotu düşünceleri atın hersey yoluna düzene girer...

ben tek cocugum bazen kendimi yapayalniz hissediyorum keske bi kardesim olsaydi diyorum. Cocugunuzla daha az ilgilenebiliceksiniz diye o dusuncedesiniz biliyorum ama soyle dusunun ilerde sizle vefat ettiginizde iki kardes birbirinden guc alacaklar bi dertleri olsa birbirlerine kosacaklar. Bence insanin kardesi olmasi cok guzel bisey bu acidan dusunurseniz belki hisleriniz degisir daha kolay adapte olursunuz

Yani korunduğunuz halde olduysa yapacak birşey yok.
Nasıl korunduğunuza da bağlı.
Türkiye’de çoğu çift geri çekilme yönetimini korunmadan sayıyor mesela ki bana göre bu bir korunma yöntemi değil ve yaşanan hamilelik kesinlikle sürpriz değil.
Bu gibi durumlarda eyvah hamile kaldım diyenlere de şaşırıyorum mesela.
Zaten o riski almışsın ne bekliyordun ki diyesim geliyor.

Yok canım yaa oyle olmuyor bazen kardesin olsa da yok gibi olabiliyor üzülme

Rica ediyorum sacma sapan yorumlar yapmak icin yazmayin...ben burda az biraz moral veren iyi,anlayisli hanimlar karsima cikar diye konu acmistim.Ama goruyorumkii kadin kadinin dusmanidir lafini dogru cikarttiniz..lutfen psikolojik sorunlu gibi kelimeler cok yersiz..kendinizi dusunun ya biraz..bu ne Allah askina herkes mi bi ukala...yok korunsaymis yok presesmis..bu nasil yorumlar gercekten...hangimiz beklenmedik bi durumda bir suru dusuncelere dalmiyoruz??ya ole olursa ya boyle olursa diye.. evet gecim sikintisinida dusunuyorum..hayat pahali...ama hic bisey evladimin mutlugundan kiymetli degil gozumdekii digeride ayni sekilde...ve ben evet kendim ikisine yetememekten korktum,korkuyorumda...biraz anlayisiniz olsaydi yorumlarinizda ama neyse....yine gelicek simdi sacma yorumlar

O her zaman malesef öyle olmuyor .
Eşim iki kardeş birbirlerine selam vermiyorlar

Sizi söylemek istediklernizi net anlıyorum. Ben de 2. Çocuk düşünmüyorum çeşitli sebeplerden. Ve evet evladım bana unicorn. Keşke demenin de alemi yok şu saatten sonra. Daha çok yıpranacaksınız belki ama kendi en iyi versiyonunuzu oluşturmaya çabalayacaksınız. Eminim zamanla ultrasonda gördükçe kalbini duyunca, doğduğunda kokusuyla kabullenmeniz kolay olacak. Hiç olmayan bir bebeği istememek kolay ama artık var ve en az birinci evladınız kadar evladınız.

Ben ailede 5. Çocuğum herhalde kimse beni sevmiyor bana gelene kadar böl bol sevgi kalmamış
Oysaki babam en çok beni severdi

Aldırma şansınız yok mu ? Kendinizi hazır hissetmiyorsanız ömür boyu bu sorumluluk daha ağır

Allah razı olsun. Ya insanız sonuçta, hata da yapabiliriz. Hissteiğimiz, kaygılar korkular herkes başka başka şeyler yaşıyor, yaşıyoruz hayatı bu işte
Cok sagolun anlayisiniz icin..sizin gibiler olmali bu hayatta..anlamadan, yasamadan,bilmeden yorum yapmak kolay..sadece zirlavamak bazilarinin yorumlari..

Buraya konu açarken bunları da düşünmeniz lazımdı ben burda hamile kalmak için kaçtane konu açılıyor kaç kişinin hergün nasıl canı yanıyor illaki bu yorumları duyacaksınız siz araya araya bulsaydınız o çocuğu olmayanları düşünseydiniz bu yorumları yapamazdınız kimse ukala yani ama yine de Allah yardımcınız olsun

Çok fazla yorum yazacagım bir konu degil,sağlıklı hamilelik,kolay doğum,sağlıklı bebeğiniz olsun ümit ederim
Birde cocufunuza ihanet ediyor hissi nasıl birşey hiç anlamadım

Muhtemelen ilk çocuk henüz küçük, annenin ilgisine kontrolüne hala ihtiyaç duyduğu bir dönemde..
Bir yaşında kızım var ve İkinci çocuğa bende hazırlanıyorum, zaman zaman aynı düşünceye düşmüyor değilim ama onu tek büyütmek istemiyorum.
Haksızlık kısmı ilgi bölünecek düşüncesi.. insan kıyamıyor minigine bı yerde..

Aldırma şansınız yok mu ? Kendinizi hazır hissetmiyorsanız ömür boyu bu sorumluluk daha ağır
Allahin verdigi basimin ustundedir herzaman.sadece burda biraz moral destek verici yorumlar gormek,evett yapabilirsin kadinlar herseyi basarir diye yorumlar okumakti amacim..yakinimda kimsede yok desteksiz buyutucem yavrularimi gozum korkuyor cokkk..birazcik motivasyona ihtiyacim vardi ama burdaki yorumlar insani alasagi ediyor cidden

Ha 2 çocuk ha tek çocuk. Hani hiç çocuğunuz olmasa, ben çocuklu hayat istemiyorum demenizi anlarım da, zaten varmış bi tane. Ona da arkadaş olur.

Bence zaten tek çocuk olmak daha zor. Yarın öbür gün bizler ölüp gideceğiz, o zaman çocuklarımızın birbirine destek olması, her şart altında birbirlerinin arkalarını kollamaları daha güzel değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…