Evet bunu duyduğumda cok duygulanmıştım kan olarak en yakın kardeşAyy gerçekten öyle kardeş gibisi var mı ya bu dünyadaanne babadan daha yakın akraba yahu bilimsel olarak
Cok sagolun anlayisiniz icin..sizin gibiler olmali bu hayatta..anlamadan, yasamadan,bilmeden yorum yapmak kolay..sadece zirlavamak bazilarinin yorumlari...Ben ilk üye olduğumda da aynı şoku yaşadım. Takmayınburda gerçekten öok, moral veren destek olan yapıcı yön gösterici yorumlar yapanlarda var. Siz hayatınızın, tadını çıkarın keyifli şeylere odaklanın yeter. Rabnim size yardım edecektir
Allah o gücü veriyor merak etmeyin benimde büyük oğlum anasınıfında kardeşi 2 yaşında çokta yaramazlar ama Allah yardımcım oluyor demekkiBaska ne olabilir ki??tam okul caginda ve derslerine yardimim azalicak ilgilenmiycem diye..yoksa evlat evlattir ayrim yapilir mi?ama bebek daha cok zaman alicak sanki digerini surekli ihmal edicem gibi geliyor
Boyle düşünmeyin bu çocuğun annesi olduğu gibi babasıda var. Çocuğunuzun derslerine babası yardım olur yeri gelir siz bebegi babasına devredip ilgilenirsiniz.Bu dünyada ölüm dışında herseye bir çare var üzerinizden kotu düşünceleri atın hersey yoluna düzene girer...Baska ne olabilir ki??tam okul caginda ve derslerine yardimim azalicak ilgilenmiycem diye..yoksa evlat evlattir ayrim yapilir mi?ama bebek daha cok zaman alicak sanki digerini surekli ihmal edicem gibi geliyor
ben tek cocugum bazen kendimi yapayalniz hissediyorum keske bi kardesim olsaydi diyorum. Cocugunuzla daha az ilgilenebiliceksiniz diye o dusuncedesiniz biliyorum ama soyle dusunun ilerde sizle vefat ettiginizde iki kardes birbirinden guc alacaklar bi dertleri olsa birbirlerine kosacaklar. Bence insanin kardesi olmasi cok guzel bisey bu acidan dusunurseniz belki hisleriniz degisir daha kolay adapte olursunuz
O her zaman malesef öyle olmuyor .ben tek cocugum bazen kendimi yapayalniz hissediyorum keske bi kardesim olsaydi diyorum. Cocugunuzla daha az ilgilenebiliceksiniz diye o dusuncedesiniz biliyorum ama soyle dusunun ilerde sizle vefat ettiginizde iki kardes birbirinden guc alacaklar bi dertleri olsa birbirlerine kosacaklar. Bence insanin kardesi olmasi cok guzel bisey bu acidan dusunurseniz belki hisleriniz degisir daha kolay adapte olursunuz
Cok sagolun anlayisiniz icin..sizin gibiler olmali bu hayatta..anlamadan, yasamadan,bilmeden yorum yapmak kolay..sadece zirlavamak bazilarinin yorumlari..
Buraya konu açarken bunları da düşünmeniz lazımdı ben burda hamile kalmak için kaçtane konu açılıyor kaç kişinin hergün nasıl canı yanıyor illaki bu yorumları duyacaksınız siz araya araya bulsaydınız o çocuğu olmayanları düşünseydiniz bu yorumları yapamazdınız kimse ukala yani ama yine de Allah yardımcınız olsunRica ediyorum sacma sapan yorumlar yapmak icin yazmayin...ben burda az biraz moral veren iyi,anlayisli hanimlar karsima cikar diye konu acmistim.Ama goruyorumkii kadin kadinin dusmanidir lafini dogru cikarttiniz..lutfen psikolojik sorunlu gibi kelimeler cok yersiz..kendinizi dusunun ya biraz..bu ne Allah askina herkes mi bi ukala...yok korunsaymis yok presesmis..bu nasil yorumlar gercekten...hangimiz beklenmedik bi durumda bir suru dusuncelere dalmiyoruz??ya ole olursa ya boyle olursa diye.. evet gecim sikintisinida dusunuyorum..hayat pahali...ama hic bisey evladimin mutlugundan kiymetli degil gozumdekii digeride ayni sekilde...ve ben evet kendim ikisine yetememekten korktum,korkuyorumda...biraz anlayisiniz olsaydi yorumlarinizda ama neyse....yine gelicek simdi sacma yorumlar
Çok fazla yorum yazacagım bir konu degil,sağlıklı hamilelik,kolay doğum,sağlıklı bebeğiniz olsun ümit ederim
Birde cocufunuza ihanet ediyor hissi nasıl birşey hiç anlamadım
Allah korusun bı kan iliği gerekse iki kardeş olması gene daha iyiEvet bunu duyduğumda cok duygulanmıştım kan olarak en yakın kardeşkendimden önce ona dua ederim hep o iyi olsun yeter ki...
Allahin verdigi basimin ustundedir herzaman.sadece burda biraz moral destek verici yorumlar gormek,evett yapabilirsin kadinlar herseyi basarir diye yorumlar okumakti amacim..yakinimda kimsede yok desteksiz buyutucem yavrularimi gozum korkuyor cokkk..birazcik motivasyona ihtiyacim vardi ama burdaki yorumlar insani alasagi ediyor ciddenAldırma şansınız yok mu ? Kendinizi hazır hissetmiyorsanız ömür boyu bu sorumluluk daha ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?