kabus geliyorum dedi :((((((

Küsme sebebi tamamen şımarıklık herhalde öylemi..
eltimin bana dediği yıllardır bunun yüzünden kocamdan çektim dayak bile yedim dedi, ama artık kocamda anladı bunu diyor çünkü kaynımda konuşmuyor artık annesiyle, eltim bir dönem birlikte yaşamış bıktım bunun hareketleri beni sinir hastası etti hiç yaşının kadını değil görüşmek istemiyorum artık diyor bende hak veriyorum kendisine...

K.valide cidden ağır vakaymış,en azından oğluda gerçekleri görüp annesiyle görüşmüyormuş..
Ne anlarlar sanki karı koca arasına girmekten..
Eşinizede çok büyük görev düşüyor burada,ortayı dengelemek zorunda..
Eğer bunu yapamazsa sıkıntılarınız çok daha fazla büyür..
Orta yolu bulmaya çalışın bir an önce..

kesinlikle öyle..

Torun bu yani..

bende tahammül kalmadı gerekirse oğlu görüşsün ama bu gidişle ben görüşmeyeceğim loğusaykende beni eşime şikayet etti kaç kere o zaman bile idare ettim ama bu kez önceliğim çocuğum hiç kimse umrumda değil artık

Bencede kesin tavrınızı koyun ortaya,siz sessiz kaldıkça k.valide daha çok asabileşmeye başlar..

Mantıklı cocuğa baksın alısık değilse terliksiz kaçar...

AHH AYNI BENİM KAYNANAM AYNI MAHALLEDEYİZ ÇOCUĞA BAKARMISIN DEDİM HEMEN TANSİYONLARI ÇIKTI GİTTİK KAPIDAN GİRERKEN EŞİM NASILSIN DEDİ AY DÜŞECEK GİBİ OLUYORUM DEDİ EŞİMDE YAPIŞTI MEĞERSEM TANSİYONU ÇIKIYORMUŞTA ARADA ÖYLE OLUYORMUŞ ONU DİYOR İNSAN NASILSINA BİLE BÖYLE CEVAP MI VERİR BENİM ANNEMDEDE TANSİYON VAR O BAKIYOR ALLAH RAZI OLSUN KZIIMA.ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÇOK ZORR.SANKİ BİR TEK HASTA OLAN ONLAR.

işlerine öyle geliyor çocuğa bakmak kolaymı gezemezsin tozamazsın keyif çatamazsın...

ayy tansiyonu varsa geberiyomusymus tovbe ya millet torun askina oluyor nolmus tansiyonu varsa o cocuk napabilir ki onun tansiyonuna hem sevsin hem baksin iste ay sinir oluyorum boyle kaynananalara ya

bırak çocugunu paşa paşa bakacak yok öle bir dünya hgem evine gelecek 4 ay hemde yazık annen gelip bakıcı gibi aynı evde çocuguna bakacak burada iş eşine düşüyor.

ayy tansiyonu varsa geberiyomusymus tovbe ya millet torun askina oluyor nolmus tansiyonu varsa o cocuk napabilir ki onun tansiyonuna hem sevsin hem baksin iste ay sinir oluyorum boyle kaynananalara ya
valla bişi diyeyim mi şimdi herkes bana kötüsün diyebilir tepki gösterebilir ama geberse umrum değil artık, o geline iş yapmaz torunda olsa gelin ona bakıcak zihniyet öyle

bırak çocugunu paşa paşa bakacak yok öle bir dünya hgem evine gelecek 4 ay hemde yazık annen gelip bakıcı gibi aynı evde çocuguna bakacak burada iş eşine düşüyor.
eşimde bu konuda bişi yapmıyo malesef insanı hasta eder yani o derece anasına gelince sus pus

Tansiyonu varsa 4 ay da gelip benim evimde kalamaz. Otursun oturduğu yerde. Annene hizmet de ettirir yattığı yerden yüzsüz. Kocan bir şey demiyorsa sen söyle. Yok öyle dünya, aylarca çekmek zorunda mısın evinde başkasını? Hiç de değilsin! Bak sinirlerim geldi yine!

valla bişi diyeyim mi şimdi herkes bana kötüsün diyebilir tepki gösterebilir ama geberse umrum değil artık, o geline iş yapmaz torunda olsa gelin ona bakıcak zihniyet öyle
CANIM BEN EŞİMİN ANNESİNE ANNE SABAHTAN 4 SAAT SEN BAKARMISIN DEDİM ANNEM ABLAMIN OKULA GİDEN KIZINADA BAKIYOR SABAHTAN KIZIM KÜÇÜK HASTALIK GETİRİR DİYE OKULDAN DEDİM O BAKSIN ÖĞLENDE ANNEM AA BAKAMAM BAKICI BULMANIZA YARDIM EDERİM DEDİ.BENDE EŞİME BEBEĞİMİZ 2-3 YAŞINA KADAR İNSANA MUHTAÇ VURSAN VURDU DİYEMEZ DİBİZDEYKEN NASILŞ BAKICI ELİNE VEREYİM DEDİM YANIAN YARDIMCI GİBİ BİRİNİDE TUTAYIM DEDİM YOK OLMAZ DEDİ BENDE ALLAH ELDEN AYAKTAN DÜŞÜRMESİN ONLARI YA BAKICI YA HUZUR EVİNDE BAKILIRLAR BUNDAN SONRA DEDİM RESTİ ÇEKTİM VİCDANSIZ BUNLAR.

Vay be kadina bak. Hem eve kurulacak hem de toruna bakmayacak. Yok oyle. Sen de biraz olsun annene deger veriyorsan o evindeyken annene baktirma. Annen icn bir bahane bulun, hem zaten sen buradasn bakarsn diyin. Mecbur bakacak yada kacip gidecek. Her iki durumda da sen karli cikarsin

yüzsüz ya öyle saygısızlık etmesemde çok konuşmamda sorarsa cevap veririm o kadar ona rağmen anlamıyo kadın istenmediğini yüzsüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…