Allah bunlara düşürmesin zaten ama onuda benim elime düşürmesin zaten gerçekten kimseyi kimseye muhtaç etmesinCANIM BEN EŞİMİN ANNESİNE ANNE SABAHTAN 4 SAAT SEN BAKARMISIN DEDİM ANNEM ABLAMIN OKULA GİDEN KIZINADA BAKIYOR SABAHTAN KIZIM KÜÇÜK HASTALIK GETİRİR DİYE OKULDAN DEDİM O BAKSIN ÖĞLENDE ANNEM AA BAKAMAM BAKICI BULMANIZA YARDIM EDERİM DEDİ.BENDE EŞİME BEBEĞİMİZ 2-3 YAŞINA KADAR İNSANA MUHTAÇ VURSAN VURDU DİYEMEZ DİBİZDEYKEN NASILŞ BAKICI ELİNE VEREYİM DEDİM YANIAN YARDIMCI GİBİ BİRİNİDE TUTAYIM DEDİM YOK OLMAZ DEDİ BENDE ALLAH ELDEN AYAKTAN DÜŞÜRMESİN ONLARI YA BAKICI YA HUZUR EVİNDE BAKILIRLAR BUNDAN SONRA DEDİM RESTİ ÇEKTİM VİCDANSIZ BUNLAR.
valla kimse canina tak etmedikten sonra gebersin demez herkezi Allah yaratmis keske benimkide benim yuvami bozmadan once geberip gitseydide benim yuvami bozmasaydi geberesice yuvami bozduya Allaha havale ediyorum ben o kuyruklu yilanivalla bişi diyeyim mi şimdi herkes bana kötüsün diyebilir tepki gösterebilir ama geberse umrum değil artık, o geline iş yapmaz torunda olsa gelin ona bakıcak zihniyet öyle
Allah bildiği gibi yapsın kimsenin ahı kimsede kalmaz canımvalla kimse canina tak etmedikten sonra gebersin demez herkezi Allah yaratmis keske benimkide benim yuvami bozmadan once geberip gitseydide benim yuvami bozmasaydi geberesice yuvami bozduya Allaha havale ediyorum ben o kuyruklu yilani
zaten Allah var ben ona baktırmayı asla istemiyorum tek derdim bi süre kalsın gitsin benim çocuğuma zaten annem bakıyor bi düzen oturttuk gidiyoruz ama o gelince anneme karışacak biliyorum hadi az kalsa oda idare olur ama geldimi gitmek bilmeyecekarkadaşlar baksın mecbur diyorsunuzda bakmadımı bakmıyorlar birde evladınıza kötüğ davrana bilir isteksiz bakacak sonuçta umarım geldiği gibi gider.
evet Rabbim buyuk insallah seninkide hemen ceker gider hayir madem is yapmiycak cocuguna bakmiycak ne diye geliyor sizin rahatinizi bozmaya mi geliyor anlamiyorum ki ne yuzsuzluk aman sen kocana bisey deme onlarin analari kiymetli oluyorAllah bildiği gibi yapsın kimsenin ahı kimsede kalmaz canım
baktınız olmuyor çocuğunuzu annenizin evine götürme ihtimaliniz yok mu?zaten Allah var ben ona baktırmayı asla istemiyorum tek derdim bi süre kalsın gitsin benim çocuğuma zaten annem bakıyor bi düzen oturttuk gidiyoruz ama o gelince anneme karışacak biliyorum hadi az kalsa oda idare olur ama geldimi gitmek bilmeyecek
evet hoş değil öyle bir temennimde yok ama öyle olsa üzülmem bile sadece onu belirttim o kadar...Offf arkadaslar gebersin falan ne oluyoz yaaa, tamam kaynanalar baya bi cektiriyor gelinlere ama öyle gebersin falanda agir laflar yani... Unutmayin kocanizin annesi her ne olursa olsun, ayrica sizinde evlatlariniz var ilerde sizde kaynana olacaksiniz, ben böyle yapmam demeyin belki kendi kaynananizin yaptigi seyleri yapmazsiniz ama gelinize batacak kesin biseyleriniz olacak... Insan kendini ezdirmedigi sürece kimse ezemez, madem disli olun sizde eslerede resti cekin ama gebersin falan hic hos degil...
2 tane evi var altlı üstlü ikisinde de eşya var ama kendi içinde huzursuz olduğu için hiç bir yerde huzur bulamıyor alt katında oğlu gelini var 2 torunu var onlar bile görüşmek istemiyor bununla tek sorun bende değil yaniNeden o kadar fazla kalıyor ?Evi yok mu?Hani ton ton ninelere olur ya ,öyle olsa bi köşede otursa yine bi derece...
öyle yapıcam artık ama hergün oraya getir götür imkansız gerekirse bende kalırım onlarda ana oğul kalır artıkbaktınız olmuyor çocuğunuzu annenizin evine götürme ihtimaliniz yok mu?
Çok fazla o kadar ay,eşinizle aranız bile bozulabilir o sürede...2 tane evi var altlı üstlü ikisinde de eşya var ama kendi içinde huzursuz olduğu için hiç bir yerde huzur bulamıyor alt katında oğlu gelini var 2 torunu var onlar bile görüşmek istemiyor bununla tek sorun bende değil yani
gelmeside bişey değil uzun süre kalması sıkıntı oluyor yalan yanlış fitliyo sürekli huzursuzluk çıkarıyoevet Rabbim buyuk insallah seninkide hemen ceker gider hayir madem is yapmiycak cocuguna bakmiycak ne diye geliyor sizin rahatinizi bozmaya mi geliyor anlamiyorum ki ne yuzsuzluk aman sen kocana bisey deme onlarin analari kiymetli oluyor
Nedemek istediginizi anladim ama hos degil, aslinda biz negatif olaylarin üzerine bide negatif düsünceleride yogunlastirinca daha bi düsman gibi görüyoruz... Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi sart, hem büyügünüz hem esinizin annesi... Eger gelip aylarca kalmanin gecerli bi sebebi yoksa üstüne cocugunuza bakmiycaksa o zamanesinizlede konusun ve bikac hafta kalip gitmesini söyleyin, agirliginizi koyun, orasi benim oglumun evi falan dersede, o tren kacti burasi ikimizin evi dersiniz... Neyi nezaman diyceginizi iyi bilmek lazim... Benim KV de oglumun parasi benim param demisti, hicte öyle degil oglunun artik kendi yuvasi var colugu cocugi var onun herseyi karisinin ve cocuklarinin benden habersiz yada rizam disindada size para verirsede o para haram olur size dedim bisey diyemedi mesela... Hep alttan alip sonra birden patlamayin yeri gelince söyleyin lafinizi ve kararlarinizdan dönmeyin esinizede ödün vermeyin eger oda sizi dinlemiyorsa...evet hoş değil öyle bir temennimde yok ama öyle olsa üzülmem bile sadece onu belirttim o kadar...
yani azda değil kalacağı zaman gerçekten sank,i benim kaynanam kalacakmışl gibi gerildim ne çok seviyorlar düzen ve huzur bozmayı .öyle yapıcam artık ama hergün oraya getir götür imkansız gerekirse bende kalırım onlarda ana oğul kalır artık
ben zaten saygısız bir insan değilim ama saygı tek taraflı olmaz, eşimle konuşuyorum ama sorunda onun bişey diyememsi zaten ama ben desem bu kez neden dedin diyede bana sorun olucak, yeri geldiği zaman ben kv demi uyarıyorum zaten mesela isim konusunda karışmıştı ona biz karar veririz dedim bişey diyemedi ama sonra yine dile getirdi, yani sinir olduğum konularda özellikle tekrar ediyor kadın ben bişey deyincede eşim neden dedin deyip surat ediyo huzursuzluk oluyo kadın amacına ulaşıyo kötü niyet var bariz içinde..Nedemek istediginizi anladim ama hos degil, aslinda biz negatif olaylarin üzerine bide negatif düsünceleride yogunlastirinca daha bi düsman gibi görüyoruz... Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi sart, hem büyügünüz hem esinizin annesi... Eger gelip aylarca kalmanin gecerli bi sebebi yoksa üstüne cocugunuza bakmiycaksa o zamanesinizlede konusun ve bikac hafta kalip gitmesini söyleyin, agirliginizi koyun, orasi benim oglumun evi falan dersede, o tren kacti burasi ikimizin evi dersiniz... Neyi nezaman diyceginizi iyi bilmek lazim... Benim KV de oglumun parasi benim param demisti, hicte öyle degil oglunun artik kendi yuvasi var colugu cocugi var onun herseyi karisinin ve cocuklarinin benden habersiz yada rizam disindada size para verirsede o para haram olur size dedim bisey diyemedi mesela... Hep alttan alip sonra birden patlamayin yeri gelince söyleyin lafinizi ve kararlarinizdan dönmeyin esinizede ödün vermeyin eger oda sizi dinlemiyorsa...
zaten bende anneme huzur vermezse öyle yapıcam yoksa yapmam tabiSenin çocukla birlikte annenin evinde kalman yanlış olur kayınvaliden geldiğinde. Böyle bir durumda en melek kayınvalide bile cinlenir. Olan senin huzuruna olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?